Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב חשמלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לייעוץ לקראת רכישת רכב חשמלי,

אפי הנסיעה שלי הוא כ 75 ק"מ ליום.

ישנם שתיי דגמים שאני מתלבט לגביהן,

הסרס 5 2X4

טסלה RWD

מבחינת המחיר זה לא פקטור עבורי העניין מה יותר כדיי,

מצד אחד טסלה כבר מס' שנים בשוק והוא מותג חזק אבל מבחינה חיצונית מראה מיושן.

מצד שני הסרס יותר אלגנטית ויפה לטעמי.

העניין זה הטווח בכל פורום שנכנסתי יש לטוב ולרע על כל דגם מה שגורם לעוד יותר בילבול ואי יכולת קבלת החלטה.

אשמח לייעוץ.

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, efistr70 כתב:

מצד אחד טסלה כבר מס' שנים בשוק והוא מותג חזק אבל מבחינה חיצונית מראה מיושן.

מצד שני הסרס יותר אלגנטית ויפה לטעמי

אני מניח שהתכוונת לטסלה מודל y ולא לטסלה מודל 3?

דווקא להבדלים הפעוטים האלה נתפסת?

יש הבדלים הרבה יותר מהותיים בין הרכבים, לדעתי האישית סרס 5 עושה סלט קצוץ מהטסלה ברוב הפרמטרים והיא הרכב הטוב בקטגוריה באופן כללי, בין היתר הטסלה רכב מאד "לא מאוזן" לטעמי עם הרבה חסרונות (אתה בכלל מודע לחסרונות?) אבל מה שחשוב זה איזה פרמטרים מהותיים לך ולא לי.

האם ישבת ברכבים ונסעת בהם? זה די יתן לך כיוון.

ספר מה חשוב לך מהרכב מעבר למה שציינת, מה בפורומים בלבל אותך, מה הרכב הנוסעים ברכב.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

נתונים יבשים אפשר לקבל ברשת. יתרונות ברורים של הטסלה הם מוניטין, אבל זה לעתיד כשתרצה למכור, יתרונות מוחשיים בהרבה, הם העדר טיפולים שנתיים ורשת סופרצ'ארג'רים ייעודית לטסלה. נדמה לי שמה שנכון לעשות הוא פשוט לצאת לנסיעת מבחן בשני כלי הרכב הללו ואז לדעת, ודאי טוב מכולנו כאן, מה מתאים לך ולסדר העדיפויות שלך.

• תוכן חדש...