Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייתי בעבר שבע שנים בחיפה בשכונת נווה שאנן , ארבע שנים בטכניון ועוד שלוש אחר כך ובהן נולדו שני ילדיי הבוגרים כך שיש לי סנטימנטים לעיר.

ולכן רציתי לשאול את החיפאים שכאן - האם חזירי הבר גם מפריעים לתנועה ? האם ידוע על תאונות שנגרמו בגללם ? נזקים לרכבים ?

פורסם

החזירים מפריעים לתנועה, ובהחלט גרמו גם לתאונות.

רכב של קולגה שגר באחוזה ניזוק מאד בעת שחזיר נבר בעגלת אשפה, שהשתחררה כתוצאה מכך ממקומה והידרדרה על עבר מכוניתו החונה. נגרם סדק בשמשה הקדמית, מראת צד שבורה, פגיעות פח בצד, וכל זאת שבוע אחרי שקיבל את הרכב. לפחות זה רכב ליסינג…

אגב, תופעה מוזרה שכבר שמתי לב אליה… הם חוצים את הכבישים כמעט תמיד במעברי החצייה, באמת, אני לא ממציא.

• אהבתי 1
פורסם

רובן המכריע של התאונות (99.9% אם לא יותר) נגרמות בחיפה בגלל חזירים דו- רגליים (ויסלחו לי החזירים האמיתיים שבני אדם מיתגו ברשעותם כחיות נחותות ומאוסות כך שהכינוי חזיר דבק שלא בצדק בבן אנוש שלילי). 

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 5 שעות, orankohn כתב:

רובן המכריע של התאונות (99.9% אם לא יותר) נגרמות בחיפה בגלל חזירים דו- רגליים (ויסלחו לי החזירים האמיתיים שבני אדם מיתגו ברשעותם כחיות נחותות ומאוסות כך שהכינוי חזיר דבק שלא בצדק בבן אנוש שלילי). 

image.thumb.jpeg.8a82c585c3dbd19c6b978383c6cd0fde.jpeg

אולי השתילו להם את המוח

פורסם

האמת לי קפצו כמה פעמים לכביש ובמזל לא פגעתי בהם 

פעם אחת ראיתי מישהו שנתקע בחזיר במהירות איטית ויצא לראות שהחזיר בסדר

אישית לי הם לא מפריעים ואני דווקא נהנה לראותם בעיר,הלוואי  והיו יותר חזירי בר בחיפה ופחות אנשים זבל

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 2
פורסם
לפני 10 שעות, ארז 1 כתב:

אגב, תופעה מוזרה שכבר שמתי לב אליה… הם חוצים את הכבישים כמעט תמיד במעברי החצייה, באמת, אני לא ממציא

הם נעים בקבוצות. ייתכן שבמעברי החצייה אין רכבים חונים ולכן קל להם יותר לחצות שם.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

יש לא מעט תאונות איתם והפחים שהם הופכים גורמים נזק למכוניות. בקבוצה של השכונה שלנו פורסמה סדרה ארוכה של תמונות של פחים כתומים הפוכים על מכוניות (השבוע הם הוחלפו בפחים שאולי יותר יציבים, עם פתחים יותר קטנים שיקשו על החזירים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכבישים בחיפה הם הגרועים במדינה, וזה לפני שצריך לבצע חמיקה ממכשול כמו חזיר בר. 

וזה רק מחמיר עם השנים.

כחיפאי לשעבר, אחד מהסיבות שלא אתקרב לעיר הזו שוב לעולם זה מצב הכבישים ומפגע החזירים. (יש עוד, אבל אלו גם ברשימה) 

• תוכן חדש...