Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מי שלא מכיר את איטלטכניקה, הם חברה שבונה מנועים בהזמנה מיוחדת, והם אלו שמספקים את המנועים לקימרה איבו 037, סוג של רכב הומאז' ללנצ'יה 037 של עידן גרופ B. 

והנה סיור מרתק במפעל שלהם - אני הייתי לגמרי blown away מהעבודה שלהם, שהיא ברמה של לבנות מנועים שמתבססים על בניה מאפס של הבלוק על פי תכנון שלהם (100K יורו ומנוע כזה שלכם).

עריכה אחרונה על ידי Fazer
  • אהבתי 1
פורסם

מפעל זה לא...

נראה כמו סדנה חביבה.

למה הית דווקא blown away מהעבודה שלהם ולא נגיד של כל יצרן מנועים אחר? מה שונה?

פורסם

@דג צודק - סדנה זה שם יותר מדוייק, אבל אני כבר לא יכול לערוך את ההודעה המקורית.

למה הייתי blown away? כי זה בעיני כמו ההבדל בין לקנות שוקולד פרה ובין לקנות שוקולד משוקולטייר עילית שמכין כל פרלין בנפרד - אז נכון שזה מדהים גם לראות את המפעל של עלית, אבל בסופו של דבר לראות אומנים בפעולה זה הרבה יותר מדהים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 22 שעות, Fazer כתב:

@דג צודק - סדנה זה שם יותר מדוייק, אבל אני כבר לא יכול לערוך את ההודעה המקורית.

למה הייתי blown away? כי זה בעיני כמו ההבדל בין לקנות שוקולד פרה ובין לקנות שוקולד משוקולטייר עילית שמכין כל פרלין בנפרד - אז נכון שזה מדהים גם לראות את המפעל של עלית, אבל בסופו של דבר לראות אומנים בפעולה זה הרבה יותר מדהים.

ככה זה גם אצל היצרניות הגדולות... 

ההבדל הוא שאצל היצרניות הגדולות יש גם מפעלים בו מייצרים ממש את החלקים של המנוע מאפס, מחומר הגלם.

אבל גם ליצרניות הגדולות בדר"כ יש קו פיתוח שנראה דומה לסרטון שהעלת.

וכמובן שיש את מעבדות המחקר ופיתוח שהם הרבה יותר רציניות ומשוכללות.

האמת שההקבלה לפרלין שוקולד זה יפה כי גם המנוע של איטלטכניקה וגם פרלין של שוקולטייר שניהם מבוססים על "הרכבה ועיצוב" ולא ייצור.

עוד לא פגשתי שוקולטייר שמכין את המסה בעצמו, כלומר, מכין שוקולד מאפס ממש, מעיבוד של פולי קקאו. השוקולטיירים קונים שוקולד מאיזה מפעל בבלגיה, וסך הכל מתבלנים ומעצבים מחדש.

בדומה לכך, איטלטכניקה, מעצבים בקאד, שולחים למפעל שמייצר עבורם חלקים, קונים חלקים מוכנים גנריים חשובים פחות, ומרכיבים. 

פורסם

ובגדי עבודה של ספרקו לא הרשימו אותך? 😉

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...