Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת משהו קטן יש לי תיבה של 12 אינצ פנויה ומחכה לסאב של פיונר 800 ואט 305 c

רציתי לדעת אם התיבה אטומה אז זה יכול ליגרום לסאב להישרף בעומס אוו משהו פשוט אין לה פורט יש לה חור קטן קטן של איורר

אז מה אני אמור לעשות ליפתוח לה פורט או שלא צריך להשאיר ככה?

תודה רבה

פורסם

אם מישהו מעוניין יש בעצמאות מחיר טוב על הסאב פיונר 350שקל בלי תיבה עם תיבה 500שקל

אתה יכול לבחור או תיבה אטומה או פורט האטומה בשביל דיוק והפתוחה בשביל יותר עוצמה כך הוא הסביר לי את זה לא שאני לא ידעתי :-)

פורסם

חחח זה לא כזה מחיר טוב, זה מחיר סביר לחלוטין. חבר שלי מת"א הביא אותו ב300 שח [ללא תיבה כמובן] הסאב הזה נועד לעבוד עם תיבה סגורה [האות C] בכל אופן לדעתי סתם סאב עם עוצמה ללא אופי ואני לא סובל אותו. לדעתי ברמות המקבילות שלו מומלץ בחום להביא לנזרMAX אחלה סאב שמעתי אותו כבר אצל 3 אנשים ולטעמי הוא עדיף על ה305C .

בכל מקרה ערוך חיפוש בפורום .דובר רבות על הסאב הזה והיו כבר אנשים לפניך ששאלו את השאלה הזו וקיבלו תשובה שאותה תוכל למצוא באמצעות חיפוש קצר.

בהצלחה.:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא יודע למה אתה לא סובל אותו...אולי בגלל ששמעת אותו על הגברות דלות....לי היה שנה וחצי מאושרות איתו אחלה סאב סוס עבודה...אבל הכול עניין של טעם........

פורסם
לא יודע למה אתה לא סובל אותו...אולי בגלל ששמעת אותו על הגברות דלות....לי היה שנה וחצי מאושרות איתו אחלה סאב סוס עבודה...אבל הכול עניין של טעם........
במשהו אחד אני פה מסכים איתך-הכל עניין של טעם..

בכל אופן לשאלתך שמעתי אותו עם לאנזר דגם HTG424 ..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...