Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב גבוה עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

אני מחפש לאבא שלי רכב גבוה עד 100K ש"ח (ורצוי כמה שיותר רחוק מזה). 

עד היום נוסע על יונדאי טראז'ט שקנה ב2008 מהחברה.

הצרכים שלו הם בעיקר בטיחות (מסיע נכדים) ואמינות הכי גבוהים שיש. ביצועים, אבזור וכו' לא מעניינים. כן אשמח לצריכת דלק טובה ככל האפשר. שמירת ערך פחות משמעותית הוא לא מחליף רכבים כל כך. 

חשבתי על הרכבים הבאים החל משנת 2018, מה שיכנס בתקציב:

1. מיצובישי ASX

2. יונדאי טוסון - רק גיר פלנטרי

3. קיה ספורטאז' - רק גיר פלנטרי

4. טויוטה ראב4

5. סובארו XV

1. האם יש דגמים/שנתונים שכדאי לי להתרחק מהם?

2. האם יש משהו שלא חשבתי עליו וכדאי להוסיף לרשימה? 

3. האם יש דגם מנצח מתוך הרשימה/ דירוג מסוים ששווה ללכת לפיו? 

אשמח לכל טיפ רלוונטי.

תודה!

פורסם

אפשר להוסיף את מאזדה CX5 לרשימה.

כדי לקבל צריכת דלק טובה, יש עדיפות לרכב היברידי.

לכן, אם תמצאו ראב 4 היברידית בתקציב שלכם, תקבלו חסכון בדלק יחסית לרכבים אחרים ברשימה.

אם הגובה של קיה נירו מספיק, גם אופציה ( ויותר חדשה בתקציב הנתון ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, vladclar כתב:

אפשר להוסיף את מאזדה CX5 לרשימה.

כדי לקבל צריכת דלק טובה, יש עדיפות לרכב היברידי.

לכן, אם תמצאו ראב 4 היברידית בתקציב שלכם, תקבלו חסכון בדלק יחסית לרכבים אחרים ברשימה.

אם הגובה של קיה נירו מספיק, גם אופציה ( ויותר חדשה בתקציב הנתון ).

תודה. 

היברידי לא יהיה פחות אמין ויוסיף עלויות תחזוקה? אני לא כל כך בקיא בכמה שנים הסוללות האלו מחזיקות, טיפולים, עלות החלפה וכו'. 

דרך אגב, מה לגבי סוזוקי ויטרה וsx4? 

ושאלה אחרונה - אני רואה טוסון וספורטאז' שלפי מפרט אמורים להיות עפ גיר פלנטרי ובמודעות ביד2 מופיעים עם גיר רובוטי. חשבתי שרק הטורבו עם רובוטי. זה עניין של שנתונים או רמות גימור? 

עריכה אחרונה על ידי bitoNNz
פורסם

טוסון וספורטאג 

ה1.6 טורבו עם רובוטי, ויש 1.6 אטמוספרי בלי טורבו שמגיע רק עם גיר פלנטרי,

בכל מקרה הדגם הכי מומלץ זה ה2.0 שמגיע רק עם גיר פלנטרי

חשוב שתדע שלא כל גיר רובוטי הוא בעייתי, שווה לבדוק כל מקרה לגופו, ומה יתאים יותר לאופי הנסיעה שלו.

פורסם (נערך)

ויטרה וקרוסאובר גם אפשרות. 

הדגם המומלץ של קרוסאובר הוא 1.4 טורבו בנזין וגיר אוטומטי (החל מ 2017). לפני זה היה 1.6 אטמוספרי עם גיר רציף ( הגיר פחות אמין ).

ויטרה אוטומטית אמינה בכל הדגמים, אבל גם כאן העדיפות ל 1.4 טורבו.

סוזוקי יותר חסכוניות מאשר ספורטאז' / טוסון.

אבל החסרון הגדול - העדר מערכות בטיחות אקטיביות .'בנוסף, הרכבים מרגישים מיושנים מאוד,  אגב גם מיצובישי ASX מרגישה ככה ( כאילו נשאר ב 2008, של "לנסר הדור החדש" ). אבל למיצובישי כן קיימות מערכות בטיחות.

כאשר אתה רואה מודעה של ספורטאז' / טוסון 1.6, שים לב להספק המנוע. הדגם האטמוספרי+ גיר אוטומטי הוא עם 135 כ"ס, הטורבו + רובוטי עם 180 כ"ס.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפני 6 שעות, wildlands2019 כתב:

טוסון וספורטאג 

ה1.6 טורבו עם רובוטי, ויש 1.6 אטמוספרי בלי טורבו שמגיע רק עם גיר פלנטרי,

בכל מקרה הדגם הכי מומלץ זה ה2.0 שמגיע רק עם גיר פלנטרי

חשוב שתדע שלא כל גיר רובוטי הוא בעייתי, שווה לבדוק כל מקרה לגופו, ומה יתאים יותר לאופי הנסיעה שלו.

לפני שעה, vladclar כתב:

ויטרה וקרוסאובר גם אפשרות. 

הדגם המומלץ של קרוסאובר הוא 1.4 טורבו בנזין וגיר אוטומטי (החל מ 2017). לפני זה היה 1.6 אטמוספרי עם גיר רציף ( הגיר פחות אמין ).

ויטרה אוטומטית אמינה בכל הדגמים, אבל גם כאן העדיפות ל 1.4 טורבו.

סוזוקי יותר חסכוניות מאשר ספורטאז' / טוסון.

אבל החסרון הגדול - העדר מערכות בטיחות אקטיביות .'בנוסף, הרכבים מרגישים מיושנים מאוד,  אגב גם מיצובישי ASX מרגישה ככה ( כאילו נשאר ב 2008, של "לנסר הדור החדש" ). אבל למיצובישי כן קיימות מערכות בטיחות.

כאשר אתה רואה מודעה של ספורטאז' / טוסון 1.6, שים לב להספק המנוע. הדגם האטמוספרי+ גיר אוטומטי הוא עם 135 כ"ס, הטורבו + רובוטי עם 180 כ"ס.

תודה רבה עשיתם לי המון סדר!

שבת שלום :)

פורסם

יש עכשיו כאן בפורום למכירה ספורטאז' 2017 מנוע 2.0 עם קילומטראז' נמוך, שיכול להתאים.

• אהבתי 2

• תוכן חדש...