Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב יד 2 ולא שיערתי כמה זה מורכב

יש לחלק מהמוכרים בעיה קשה של להגיד תאמת על הרכב,או שפשוט משערים שאנשים עיוורים וטמבלים.

בקשר למגרשים, שמתי לב שבמרכז הארץ, במגרשים רשמיים גדולים,הרכבים יפים ושמורים היטב,אולם באותם מגרשי יבואן,בצפון לדוגמה,

הרכבים  עוברים השבחה,ברמה מאד נמוכה,צביעה ופחחות על הפנים!

מישהו נתקל בזה?

פורסם

אני לא מכיר את העניין.

בד"כ תחרות מעלה את הרמה. ייתכן שריבוי המתחרים והקרבה בינם לבין עצמם מעלה את השירות והרמה במרכז יותר מאשר בצפון.

פורסם

לא השוויתי מגרשים בין אזורים שונים, אבל בשנתיים האחרונות שני בנים שלי רכשו מכוניות במגרשי ליסינג בצ'ק פוסט. הרכבים היו סה"כ במצב טוב, הבעיה המרכזית ב,השפחה" היתה שבאחד המקרים הותקנו צמיגים סיניים בלי לשאול את הקונה (והנסיעה הראשונה שלו היתה לצמיגיה, החליף צמיגים בני 50 ק"מ למישלן פרימסי 4. השני הצליח לעצור את התהליך קודם ובמקום החלפת צמיגים קיבל זיכוי כספי כלשהו לצמיגיה מסויימת ושם בחר את הצמיגים.

הבעיה המרכזית במגרשים האלה היא שמוכרים לך במחירון "יבש" בלי שום הנחה - אפילו לא 5% - על עבר ליסינג ונסועה גבוהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מאזור עפולה,המגרשים פה על הפנים,וזו בלשון המעטה!

מישהו יכול לכוון אותי לאיזה מגרש איכותי באיזור חיפה? או המרכז?

מישהו שהתנסה ומכיר.

תודה

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

הבעיה המרכזית במגרשים האלה היא שמוכרים לך במחירון "יבש" בלי שום הנחה - אפילו לא 5% - על עבר ליסינג ונסועה גבוהה.

אולי היום עם השוק התקוע יהיה קצת שונה.

לנו יש ניסיון טוב עם המגרש של אופרייט ליס בראשלצ, נקנו אצלנו במשפחה המורחבת כבר כמה רכבים משם וכולם היו נקיים (לא רק בבדיקה עצמה שלקחנו, גם בביקורות במוסכים שלנו שאחרי זה).

אם כבר מגרשים עדיף לכוון לחברות ליסינג גדולות או מגרשי יבואנים ולא מגרשי רחוב בודדים

פורסם
לפני שעה, Amitbak כתב:

אני מאזור עפולה,המגרשים פה על הפנים,וזו בלשון המעטה!

מישהו יכול לכוון אותי לאיזה מגרש איכותי באיזור חיפה? או המרכז?

מישהו שהתנסה ומכיר.

תודה

ב"עיר המכוניות" בגלילות יש את כל (או לפחות רוב) החברות הגדולות.

יש גם מכון בדיקה.

פורסם
לפני כשעה, razi_pazi כתב:

ב"עיר המכוניות" בגלילות יש את כל (או לפחות רוב) החברות הגדולות.

יש גם מכון בדיקה.

יש באיזור גלילות מכוני בדיקה ניטרליים?

פורסם

מעולם לא נעזרתי בשירותי המכון שם.

אני חושב שהייתי מסתפק בו. אבל זה אני.

אני מניח שרוח הדברים המקובלת בפורום תהיה לנסוע למכון בדיקה בבאר שבע מחופשים או משהו.

יש כאן הרי כאלו שבטח לוקחים רכב חדש לבדיקה...

בכל מקרה היתרון שם זה מבחר החברות הגדול

• תוכן חדש...