Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד זוג תאומים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב, אז אחרי תאומים בני 5 כבר רצינו עוד אחד ויצא לנו שוב תאומים. אז אנחנו צריכים רכב ל6 נפשות, עם מקום לעגלת תאומים בבגאז ואפשרות ל2 מושבי בטיחות שיהיו קבועים בשורה השניה ועוד 2 בוסטרים (ללא גב).

ההעדפה שלנו היא שהמושבי בטיחות יהיו במושבים החיצוניים, אבל לפי מה שראיתי רב הsuv עם שורה שלישית צריכים להיכנס ע"י קיפול של אחד המושבים מה שלא נראה לי סביר כשיש 2 מושבים קבועים ליד הדלתות. מה יהיה הדגם הכי מתאים או הכי זול לזה?

הסיסטרואן c4 גרנד ספייסטורר מתאים לזה? או הסקודה קודיאק?

אם אחד המושבים בשורה ה3 מקופל, ניתן להיכנס לשבת בו מאחורה?

או שצריך מיני ואן גדול כמו טויטה סיינה, קרייזלר פסיפיקה או קיה קרניבל? או שיש משהו אחר עם אפשרות לכסאות קפטן?

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי יוסילן
פורסם (נערך)

מזל טוב!

כסאות קפטן יש גם בגרסאות המאובזרות של שברולט טרוורס

עריכה אחרונה על ידי YNV

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)

מזל טוב, הפתרון הכי טוב עבורך זה לארוז את המשפחה ולהגיע עמם לאולם התצוגה של היבואן לנסות ולהתנסות ולראות שהרכב מתאים לצרכים שלך. לדעתי תכוון לקיה קרניבל.

טויוטה סיינה / הונדה אודיסי לרב יקרות משעמותית ולרב רק ביבוא מקביל.

בקודיאק ובסיטרואן אם אתה פותח את המושב של השורה ה-3 בגז ממש קטן אני בספק אם עגלת תאומים תכנס שם בנוחות.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם

מזל טוב.

קיה קרניבל אכן פתרון מעולה בשבילכם.

עדיף לא להשתמש בבוסטר בלי גב אלא בבוסטר עם גב, זאת התפשרות ממש גדולה בבטיחות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בסיטרואן לא תצליח להכניס עגלת תאומים כשהמושבים מאחורה פתוחים, וככל הנראה לא באף רכב מהגודל הזה.

זה או לעבור לגודל הבא - מיניוואן בגודל מלא, או לשים גגון ולקשור את העגלה על הגג.

לגבי הכניסה למושבים מאחורה - לילדים בגילאים האלה יותר קל להיכנס מאחורה דרך התא מטען ולדלג מעל המשענות או לעבור ביניהם אם יש קצת מרווח.

נ.ב. בדגם החדש של מקסוס (חשמלי, טווח קצר יחסית) יש 6 מקומות עם כסאות קפטן

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

זה תלוי איזה עגלת תאומים יש לך לי יש עגלת תאומים של ניו וזה נכנס לי ברנו גרנד סניק (התאום של הסיטרואן C4) 

כשכל המושבים היו פתוחים העגלה נכנסה בעמידה

עריכה אחרונה על ידי ברנד
פורסם

6 נפשות, מתוכם שני קטנים (ציוד שצריך אקסטרה בנסיעות ארוכות) ועוד שני תינוקות (מזל טוב).

i800 דיזלית אוטומטית מיד פרטית נשמע כמו פיתרון סביר. תא מטען ענק, רכב דיי אמין ונשאר אפילו מושב ספייר לסבתא.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לא ברור מה התקציב.

אם מדובר ברכב משומש,

גם סאנגיונג רודיוס יכול להתאים. הוא דיזל,  חסכוני יחסית לסיינה / קרניבל,  גם עולה פחות . אבל מכוער.....

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אאוטלנדר, מקסוס.

ומזל טוב. יש לי המון ילדים, אבל לא נראה לי שהייתי מסתדר עם תאומים....

ואם תצטרך ייעוץ לעגלת תאומים, אני כאן.

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

קודם כל תתאים את העגלה לרכב

יש עגלות תאומים קטנות והן יכנסו לך בתא מטען של ספייסטורר, אאוטלנדר וכדו'

למשל בייבי מונסטרס איזי טווין או בייבי ג'וגר סיטי תור או מאונטיין באגי

אם כסא אחד מהשורה השלישית מקופל תכנס לך גם עגלה ואמבטיות

גם כסאות בטיחות יש צרים יותר ופחות

לכן ממליץ קודם לקנות רכב ואז להתאים לו עגלה וכסאות

מבחינה פרקטית יש משהו מאוד נח ברכבים שיש להם 3 כסאות נפרדים בשורה השנייה כמו 5008 / ספייסטורר /טויוטה ורסו / פריוס פלוס אבל זו כבר העדפה אישית של כל אחד

עריכה אחרונה על ידי TomerLL
  • תוכן חדש...