Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אגרת רשיון נהיגה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים עשיתי רשיון המרה- טסט לאחר שלילה מעל שנה. עברתי קיבלתי דף אחר כך שלחו לי רשיון פלסטיק ועכשיו את זה… שבתמונה. הגיוני שאחרי שיש לי רשיון פלסטיק אני צריך את הדף הזה לשלם?

 

כאן היה צילום של הרישיון נייר של @דובצע שנמחק כדי לשמור על פרטיותו  התוקף המופיע על הרישיון הוא 2057 והאגרה לתשלום היא 552 ש"ח

 

פורסם

שים לב שזה רישיון עד 2057, כלומר עוד 24 שנה. סה"כ 23 ש"ח לשנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

עד מתי התוקף של רישיון הפלסטיק שבידך?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

×
×
  • תוכן חדש...