Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברור לך שמישהו שנותן לך הלוואה צריך להרוויח איכשהו, אם הוא לא מרוויח מההלוואה הוא ירוויח את זה ממחיר/מצב הרכב באיזו דרך.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 32 דקות, דור-ל כתב:

רציתי להתחדש,יש לי כרגע מאזדה 3 סדאן שנת 2008,השאלה אם אתם מכירים מימון לרכישה ללא ריבית?

מימון לרכישה ללא ריבית = כסף במתנה. למה שמישהו יתן. אם מישהו מציע את זה - הריבית כלולה במחיר הרכב.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 3 דקות, דור-ל כתב:

הבנתי,הקומבינה הישראלית,בקיצור אין דבר כזה,ומי אתם מכירים שנותן הלוואה בריבית הכי נמוכה במשק?

הלוואה מקרן השתלמות .

• רעיון טוב! 1
פורסם

הבנתי שכלמוביל טרייד נותנים 40 אלף ש״ח ללא ריבית ב40 תשלומים, מניח שהם יהיו פחות גמישים במחיר בהנחה ואתמצא אחת כזו שם.

• רעיון טוב! 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

הלוואות זה בזר טורקי. תצטרך לעשות השוואות בין הגופים השונים ולהתמקח כדי לקבל את ההצעה הטובה ביותר. 

בין הגופים שנותנים הלוואות יש את הבנקים, חברות ביטוח, חברות ליסינג(לרוב רק אם קונים מהן).

אם יש לך ק.גמל או ק.השתלמות וכו', תוכל גם לבקש הלוואה כנגד הסכום המושקע ולא מחיר הרכב, לרוב בתנאים נוחים יותר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש לי קרן השתלמות אבל עם סכום מאוד קטן של 3500 שקל זה לא יעזור כל כך,הבנתי שבנק ONE זירו ניכנס לשוק והוא מציע תנאי הלוואה טובים לא?

m7kj.jpg
פורסם

אם אתה לא חייב (הרכב הנוכחי תקין ולא נכנס כל יומיים למוסך והוא איננו משמש ליצירת הכנסה) - אל תיקח הלוואה לרכישת רכב!

הריבית גבוהה ובעקהותיה ההלוואה מאוד יקרה.

עדיף לחסוך את הסכום הנדרש לשדרוג הרכב ולקנות רכב בכסף שיעמוד לרשותך!

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 4
פורסם

לקחת על רכב ישן הלוואה זה לא צעד מומלץ, לרוב חברות מימון לא ששות לממן רכב בן יותר מ5 ככה. 

לגבי הרכב יש לי ואני ממש אוהב. 

• רעיון טוב! 1

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

החלטתי להישאר עם הרכב עדיין הוא מטופל כולל ספר טיפולים מ74 אלף קילומטר ועכשיו אני על 260,הוא סוס עבודה אמיתי,ניראה לי שהאופציה הכי יעילה זה לחסוך כסף ולקנות ללא תשלומים,אתם מכירים איזה מהלך להשאיר את הסכום של הכסף בפיקדון ולשלם עם הריבית על הרכב או משהו בסגנון או שזה לא רלוונטי?

• אהבתי 1
m7kj.jpg
  • תוכן חדש...