Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקת את הצינור עצמו? אצלי היו פיצול בדרך והצינור שיוצא ממנו היה רופף

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 31 דקות, ArikM כתב:

בדקת את הצינור עצמו? אצלי היו פיצול בדרך והצינור שיוצא ממנו היה רופף

איך בודקים את הצינור? ולא ראיתי שהיה רופף רק ראיתי שהמים נזלו לכביש שהיה בחנייה וכל המיכל התרוקן.

פורסם (נערך)

אני אגיד שוב, נזילה כזאת מאסיבית מתרחשת לרוב מהגומייה/אטם של המשאבה שיושבת בדר״כ בתחתית/בצד המיכל(מבחוץ) או לחילופין המשאבה עצמה אינה יושבת היטב במקומה.

כמובן שאין לשלול גם סדק/שבר במיכל עצמו.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם
לפני 36 דקות, Camaro 92 כתב:

אני אגיד שוב, נזילה כזאת מאסיבית מתרחשת לרוב מהגומייה/אטם של המשאבה שיושבת בדר״כ בתחתית/בצד המיכל(מבחוץ) או לחילופין המשאבה עצמה אינה יושבת היטב במקומה.

כמובן שאין לשלול גם סדק/שבר במיכל עצמו.

והחלפת מיכל כמה עולה? להחליף

פורסם
בתאריך 1.11.2023 בשעה 23:03, Liquidator כתב:

יש לי שם נזילה במיכל לא יודע איך נהיה שם חור, במיכל אבל שמתי לב לנזילה, שמתי מים כחולים ואז אחרי איזה שעה לא נגעתי בשפריץ של הווישרים כל המים הלכו.

ושמתי את המים היה ים מים שנשפכו על הכביש בחנייה.

לא יודע איך נהיה נזילה.

עכשיו שמתי לב שהמים שלך ירדו בלי להפעיל אץ הוישרים. 

כמו שכתבו מעלי, אכן, כנראה נזילה מהמיכל עצמו

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, Liquidator כתב:

והחלפת מיכל כמה עולה? להחליף

להערכתי משהו בין 100-300₪ למיכל חדש תחליפי, אופציה שנייה ופחות מומלצת היא לרכוש מיכל מקורי משומש במצב תקין בפירוקיה בעלות של כמה עשרות שקלים בודדים.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • תוכן חדש...