Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעינת רכב חשמלי באמצעות צ'יפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

שואל בשביל אחי,

נוסע כ 50K קמ בשנה, כיום ביונדאי איוניק 2020,

שוקל מעבר לרכב חשמלי, על מנת לחסוך בדלק, בנסועה כזו, הפער משמעותי.

אז מה החסם ?

ובכן, בנסועה כזו, הוא מוכרח להסתמך גם על עמדות טעינה מהירות, כשהתשלום בהם הוא באמצעות אפליקציה,

והבחור מתנזר מהחזקת טלפון חכם. 

אז האם אפשרי לסמוך על טעינה באמצעות צ'יפ, או שיש את זה רק בעמדות מסוימות?

ברור שגם בשביל צ'יפ הוא יצטרך לפתוח חשבון באפליקציה, ולאקטב אותו, אבל זה עדיין לא מצריך החזקת טלפון חכם.

שאלה נוספת, האם רכב חשמלי צפוי לאבד ערך משמעותית יותר ברכב בעירה פנימית, לאור ק"מ גבוה ?

* הכיוון הוא רכב יד 2

תודות לחכמי הפורום.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם (נערך)

כמה לפי דעתו הוא יצטרך לטעון בציבורי? ב 50 אלף זה יכול להיות הרבה.

הפער הגדול בחסכון בין רכב חשמלי להיברידי הוא בעיקר בטעינה בייתית, עמדות איטיות בפיקוח מחירים עירוני ובסופרצ'רג'רים של טסלה. בעמדות הציבוריות המהירות של שאר החברות הפערים מאוד קטנים. 

הנסיון שלי עם צ'יפים לא טוב. לרוב לא עבדו לי כאשר האפליקציה כן. אבל אני מכיר גם בעלי נסיון הפוך משלי ובאופן כללי למעט בהתחלה, בשנה האחרונה אני טוען רק בסופרצ'רג'רים בצבורי.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
פורסם

מניסיון רכב חשמלי מאבד הרבה במחיר בעקבות ק"מ, אני מכרתי איוניק 5 בת שנה וחודשיים עם 47K ההבדל בין המחירון למחירון המשוקלל היה 20K

• מעניין 1
פורסם

נעזוב לרגע את האידאולוגיה שלך אחיך 

שיחזיק טלפון חכם בתא הכפפות (על תקן כרטיס אשראי חשמלי ולא חלילה שאיש יחשוד בו בלהיות חלק מהמטריקס) רק עם האפליקציות של הטעינה, או שגם זה לא מספיק קיצוני?

• משעמם 1
  • מצחיק 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הניסיון שלי עם ציפים דווקא טוב - אבל יש חברות שלהם אין ציפ כלל: פז, סדש, עוד כל מיני חברות קטנות שצצות מפעם לפעם..

• מעניין 1
פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

נעזוב לרגע את האידאולוגיה שלך אחיך 

שיחזיק טלפון חכם בתא הכפפות (על תקן כרטיס אשראי חשמלי ולא חלילה שאיש יחשוד בו בלהיות חלק מהמטריקס) רק עם האפליקציות של הטעינה, או שגם זה לא מספיק קיצוני?

לסמארטפון יש תכונה חביבה. נגעת-נסעת.

מי שרוצה להתנזר ממנו לא יכול להשתמש חלקית.

כמו שאין מכור חלקית לסם.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 דקות, yd b-4 כתב:

לסמארטפון יש תכונה חביבה. נגעת-נסעת.

מי שרוצה להתנזר ממנו לא יכול להשתמש חלקית.

כמו שאין מכור חלקית לסם.

גם לכרטיס אשראי ולהשתין בעמידה... גם הם ממכרים
אז מה זה אומר שלהמשיך לשלם במזומן ולהשתין בישיבה?

העולם התקדם אתה יודע... חזרתי לא מזמן מלונדון, אפילו הקבצנים כבר לא מקבלים מזומן

אז האידאולוגיה שלו נהדרת ואין ספק שהוא ישרוד מצויין כרועה צאן באלבניה, אבל כבעלים של רכב חשמלי (מותר לו בכלל לגעת בצגים...כי זה כמו טלפון חכם...לא?) זה מאוד בעייתי

• משעמם 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אני לא יודע במה אחיך עוסק שהוא נוסע בכזה ק"מ אבל אני אספר ממכר שמחזיק רכב חשמלי והוא סוכן מכירות שמתנייד בכל הארץ וגם נוסע כ50 אלף בשנה.

מחזיק באיוניק 5 בגרסה כפולת ההנעה.

מגיע באיחור או מתעכב לפגישות בעיקר בשעות הערב ואחה"צ אחרי שנסע כל היום וצריך לעצור זמן ממושך להטעין וחלק מהעמדות תפוסות.

בנוסף חלק גדול מהטענות ביתיות בלילה כשיודע שיש למחרת יום עם נסועה גבוהה מטעין ל100% מה שהטענות רבות כאלה גורמות לקיצור חיי הסוללה בטווח הארוך (ההמלצה להטעין עד 85% לזכרוני).

לקחת את זה בחשבון.

עם כל זה נאמר מבחינת חסכון בדלק אין ספק שיש פער עצום ביחס להיברידית ולטענתו הוא נהנה מאוד מהרכב ולא מתכוון להחליף למשהו אחר.

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • מעניין 1

פורסם

@סולל הדרך למה הזלזול הזה כל הזמן בערכים של בן אדם

זכותו וכבודו

מה הקשר להשתין בישיבה

ולמה להפוך את השרשור להסתה?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם (נערך)

זכותו לעמוד על רגל אחת ולעשות קוקוריקו
אף אחד לא מונע ממנו לעשות את זה
אם הוא רוצה רכב חשמלי, אז כנראה שטלפון חכם הוא בלתי נמנע, אלא אם הוא רוצה להיתקע עם ציפ שלא עובד
אין פה זילזול אלא ראיה מפוכחת
ותשובה מטומטמת (שלי) להצהרה לא פחות .... שהטלפון הוא כמו סם

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
פורסם

תרא זו לא מטרת השרשור אבל תקרא קצת מאמרים בנושא (לא בקטע דתי בכלל) סמארטפון ממכר זו מציאות.

כל הרשתות החברתיות/מידע זה ממכר בין אם העולם התקדם או לא זו  המציאות.

מי שאידיאולוגית לא משתמש בזה יודע ומבין שאין חצי שימוש וזה בדוק ומנוסה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 שעות, M H כתב:

שואל בשביל אחי,

הבחור מתנזר מהחזקת טלפון חכם. 

אז האם אפשרי לסמוך על טעינה באמצעות צ'יפ, או שיש את זה רק בעמדות מסוימות?

שיצטייד בצ'יפים של כל החברות, וטלפון טיפש. 

אם הצ'יפ לא עובד שיתקשר אליך ואתה תפעיל עבורו. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 47 דקות, yd b-4 כתב:

תרא זו לא מטרת השרשור אבל תקרא קצת מאמרים בנושא (לא בקטע דתי בכלל) סמארטפון ממכר זו מציאות.

כל הרשתות החברתיות/מידע זה ממכר בין אם העולם התקדם או לא זו  המציאות.

מי שאידיאולוגית לא משתמש בזה יודע ומבין שאין חצי שימוש וזה בדוק ומנוסה.

גם ניר טואלט ממכר, אתה משתמש פעם אחת ומבין שזה טפשי לנגב עם היד
אי אפשר להסתדר היום בלי טלפון חכם... כל השרותים הם דיגטאלים, עם כולם כולל בנקים, מוסדות מדינה אפילו חברות תעופה
זה לא עניין של התמכרות אלא צורך יום-יומי של מי שחיי בעולם הזה

יש לו אידאולוגיה משלו, אחלה, זכותו
קיבל הצעות של מכשיר בתא הכפפות (פלוס נערת פיתוי) או להחזיק את כל הציפים האפשרים
מעבר לזה איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו

• משעמם 1
  • תוכן חדש...