Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכן שלי ז"ל נפטר - אני משתתף בצער המשפחה.

זה כבר היום השני שבו התעקבתי יותר מחצי שעה ביציאה למשרד, ואני עכשיו חנוי ברחוב כי אני לא יכול להכנס לחניה הפרטית שלי כי חוסמים אותי.

יש המון חניה באזור, אבל כמובן שללכת יותר מ-10 מטרים זה מסוכן לבריאות, אז צריך לחנות אחד על השני ולחסום את כל הרחוב (זה סוף רחוב - Cul de Sac).

אני מתעזר בסבלנות, ולא אמרתי כלום, ואני גם כנראה לא אגיד כלום עקב הנסיבות.

חשבתי לשים שלט מנומס שבו כתוב שאני משתתף בצערם אבל מבקש לא לחסום אותי, אבל למרות שלא זו הכוונה, זה פשוט נשמע לי קצת ציני ופאסיב אגריסב.

מעניין אותי אם היו חוסמים אתכם בתוך החניה הפרטית שלכם או מונעים ממכם גישה אליה בנסיבות כאלו, הייתם אומרים משהו?

פורסם (נערך)

פרופורציות.
אני מכיר באופן אישי אחת שבת דודתה הלכה לנחם אבלים, איך שהיא יצאה מהדירה ונכנסה למעלית הבניין, המעלית צנחה לפתע 4 קומות במכה. הגברת עם נכות קשה.

אבל לגופו של שרשור - אני הייתי מוציא אוויר לחלוטין מכל ארבעת הגלגלים של הרכב החוסם, אפשר עם סכין או בדרך קצת יותר מעודנת עם קצה של מפתח או משהו בהזרקה ישירה לשסתום הוונטיל.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • מצחיק 2
פורסם

אחת משתי אופציות:

- או שהייתי מדבר עם האבלים ומבקש מהם לבקש מהאורחים שלהם לא לחסום חניות של שכנים.

- האפשרות הסבירה יותר, אם אתה אומר שיש מלא חנייה ברחוב ובהנחה שהרכב שלך לא חשמלי פשוט הייתי מחנה בחוץ שבוע.

נשמע לי יותר פשוט, יותר אפקטיבי ויותר דיאטתי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

הייתי מצלם את החסימה ואז מקיש בדלת ומבקש בשקט לשחרר את החסימה.

אגב, השבוע, יצאתי מהעבודה ומצאתי רכב חונה במקביל לרכב שלי וחוסם אותו. צילמתי את המצב והתקשרתי 100. לקח לבעלת הרכב 3 דקות עד שיצאה וקיללה אותי, אבל הזיזה את הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, stx כתב:

או שהייתי מדבר עם האבלים ומבקש מהם לבקש מהאורחים שלהם לא לחסום חניות של שכנים.

קודם כול להתחיל מזה

אין שום בעיה לפנות לאבלים בבקשות פרקטיות של אנשים סבירים, אם לבית העלמין מותר אז גם לך.

על הדרך תארגן בלי קשר שלט יפה ומכובד באותיות גדולות "נא לא לחסום בבקשה, הבאים לשבעה מתבקשים לחנות ב..."

בניסוח מקוצר:

1 לאבלים תפנה בצורה ישירה.

2. את הפאסיב אגרסיב תשמור למבקרים...

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי תרפה...

אבלים לא צפויים לפעמים עקב המצב הרגשי ויכולים להיפגע מזוטות. 

איך אני יודע? חבר עם לב זהב - באמת! קיבח הערה משכן בדיוק באותה סיטואציה שאתה מדבר עליה (הוא היה האבל) . הופתעתי מהתגובה הלא פרופרצינלית שלו.

עברו כבר יומיים.... ובד"כ אין לך בעיות כאלו+יש לך חניה במרחק סביר. עזוב אותם 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בדרך כלל יש איזה קרוב משפחה או בן משפחה שמנהל בקור רוח את ה"לוגיסטיקה" של השבעה בזמן ששאר בני המשפחה לא מתפקדים. דופקים בדלת, אומרים כמה מילות נימוסין, מאתרים את האדם המדובר ומחליפים איתו כמה מילים בדיסקרטיות ובנימוס. ב-99% מהמקרים, אם אלה אנשים נורמליים, יענו לבקשתך ללא בעיה בכלל.

• אהבתי 2

חזיר דיזל

פורסם

שבעה לוקחת בדרך כלל שבעה ימים (לא בדיוק אבל בערך...)

שבתוכם יש את היום האחרון שזה כמה שעות בבוקר ושבת שגם ככה פחות באים לשבעה + אתה לא הולך למשרד.

ואמרת שכבר פעמיים חסמו אותך.

משמע שכנראה יחסמו אותך גג מחר וביום שישי.

אני הייתי חונה בחוץ את היומיים האלה וחוסך מריבות.

• אהבתי 2

.

פורסם

אם השבעה החלה אתמול יש גם יום א ויום ב.

והחוצפה לחסום רכב חונה בהחלט מצדיקה פניה למנחמים, ובמידת הצורך גם לרשויות (100 או 106).

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פנייה לרשויות לא נשמע לי חכם.

אפילו שהוא צודק, כל מה שהוא ישיג זה גישה לחניה שלו לשבוע.

מצד שני, הוא עדיין מסתכן בזה שמישהו יחסום אותו כשהוא ממש ממהר. הוא מסתכן ביחסים גרועים עם השכנים מעכשיו ואילך. הוא מסתכן שאחד המנחמים יגיב בצורה לא צפויה.

מן הסתם, אלו אנשים שונים שמגיעים, הוא יזמין משטרה כמה פעמים? בסוף עוד השוטר יתעצבן עליו.

זה מזכיר את הפרק ב׳חברים׳ שרוס עבר לבניין חדש וביקשו ממנו מאה דולר להשתתף במתנה לשרת. לא תמיד לצאת צודק זה לטובתך. 

פורסם

אולי זו דעה לא פופולרית אבל אם חוסמים לי את החניה לא מעניינת אותי הסיבה. טוב שלא מבקשים גם לשבת אצלי בסלון כי הסלון של מי שהגיעו אליו מלא.

אם כבר, להשתמש באבל כתירוץ לחסום חניה של מישהו נראה לי כמו ניצול ציני של המצב. זה שאתה באבל לא אומר שאתה יכול לעשות מה שבא לך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

"ai motoare capul doare"

פורסם

בכל מקרה להתחיל בפניה לבית האבלים. אבל אם לא מפנים מיד את היציאה מהחניה בהחלט יש מקום לפנות לרשויות. אין סיבה לאחר לעבודה (או כל מקום אחר) כי מישהו מתעצל ללכת 20 מ׳.

פורסם

ציינת שיש המון חניה באיזור, אז במקומך הייתי בולע את הצפרדע וחונה שם. 

על הדרך, אם יוצא, תזהה את מי שמנהל את הלוגיסטיקה וקצת פחות אבל, ותבקש ממנו להנחות את מי שבא לא לחסום. 

נב

זה המחיר של לחיות בישראל, זאת התרבות.

אין מה לנסות לחנך, בגילאים האלו זה כבר אבוד. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)
לפני שעה, om2 כתב:

אני הייתי חונה בחוץ את היומיים האלה וחוסך מריבות.

כלומר, אם אבוא אליך ואודיע לך שביומיים הקרוב אחסום לך את החניה, אתה תחנה בחוץ כדי לא לריב?

פות״ש, אפשר לתלות מודעה על דלת הלובי של השתתפות בצער ובקשת התחשבות מהנחמים. אולי לחלק מהם זה יגרום לחזור להזיז את הרכב.

מעבר לזה, לא נראה לי שזה ראוי ליחס שונה, העובדה שקרוב משפחה או חבר (או בן דוד של השכנה של הקופאית) נפטר לא מצדיקה בריונות. אפשר להבין שאם יש מחסור בחניה אנשים נהיים קצת יצירתיים וחונים במקומות אסורים אבל בלי הפרעה קיצונית, אבל זה לא המקרה. 

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • תוכן חדש...