Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ל forever היתה אפשרות להזמין בתוספת תשלום גג נפתח סטייל ה GTI.

המגנזיום בהתקנה מקומית היה בתוספת תשלום

מיקרה קבריולט, בהחלט נדירה, נראת לי אחלה פאן קאר. מעניין כמה כאלה מכרו וכמה שרדו

No photo description available.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, topop כתב:

נסו לדמיין היום פרסומת לפיג׳ו תחת הכותרת 'ההצלחה שלא נגמרת'.

נסו לדמיין היום מכונית ב-57 אל"ש...

• אהבתי 1
  • מעניין 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 25 דקות, תחבצ כתב:

אז 57 אלף הייתה דירה בפריפריה, נסו לדמיין פ׳גו קטנה ב 700 אלף שקל...

באותן שנים מחירי הדירות ננקבו בדולרים.

אבל ב-1992 קניתי סקודה פייבוריט בטיפה פחות מ-30,000 ₪ וב-1994 את האקסנט (1500 סמ״ ק, ידנית) ב-57,000 ₪.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ב 94 קולט ידנית עם גג (כמדומני שזה עלה עוד 2000 ש"ח) עלתה 73 אלף שקל...

פולסווגן גולף VR6 באותה השנה עלתה 114 אלף שקל 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

ב-1992 קניתי סקודה פייבוריט בטיפה פחות מ-30,000

בדיוק כמו הסיפור של אבא שלי בזמנו, זה היה גם הרכב הראשון והיחיד עד עצם היום הזה שקנה רכב חדש מהחברה, אגב, הרכב הנ״ל נמכר אז רק ידני. זה גם היה הרכב היחיד שנמכר תוך מספר ימים בלבד לראשון שהגיע במחיר מעל המחירון. 

פורסם
לפני 15 שעות, sperial כתב:

באותן שנים מחירי הדירות ננקבו בדולרים.

אבל ב-1992 קניתי סקודה פייבוריט בטיפה פחות מ-30,000 ₪ וב-1994 את האקסנט (1500 סמ״ ק, ידנית) ב-57,000 ₪.

בבהצמדה  למדד  30,000 ש"ח מ-1.1.1992 שווים היום 87,385 ו-57,000 ש"ח מ-1.1.1994 שווים היום 137,027

סקודה פייבוריט הייתה מכונית "מפגרת" ובאמת נמכרה בזול.

יונדאי I25 לא נמכרת חדשה אבל אם הייתה נמכרת אני מניח שהמחיר שלה היה בסביבות 130,000 (בהתחשב בכך ש-I20 מתחיל מ- 121,000) ך שעליית המחיר בהצמדה למדד לא כזאת גבוהה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

מבחינת הרכישות שלי מדובר בשני המקרים בספטמבר (היצרנים כלל לא מכרו בארץ בינואר בשנים התואמות). באינפלציה של אותה תקופה מדובר באי אילו אחוזים.

את הפייבוריט אפשר להשוות לסופרמיני ידנית מודרנית  במפתיע היתה יחסית מצויידת (5 הילוכים קדמיים, פנסי ערפל). מזגן עדיין לא היה סטנדרטי. אבל הפיניש, איך לומר, מזרח אירופי.

לעומת זאת האקסנט כללה מלכתחילה מזגן מובנה ועוד כמה פינוקים. לאדם כמוני, שהיה רגיל לרנו 14 1982 ואח"כ הפייבוריט, היא היתה התקדמות עצומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...