Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהתחלתי להתעניין  (סוף יוני תחילת יולי) נאמר לי בבירור שאם אני רוצה להזמין כחולה אני אצטרך להמתין למשלוח של ספטמבר. 

כשהזמנתי ב-13/7, היתה אחת כחולה (מחכה למסירה) בסוכנות.

אני הזמנתי כסופה שהיתה כבר בארץ. 

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני שעה, Shmelov כתב:

כי הם ראו שהוא נעול על הצבע הזה וידעו שאם יגידו לו תאריך אספקה רחוק של עוד כמה חודשים, אז הסיכוי שהוא יבטל את ההזמנה יהיה הרבה יותר גדול. לא מצדיק התנהלות כזו אם אכן עשו את זה בכוונה.

אם היו עולות על הכביש 50 כחולות לפניך הייתי מרים גבה, אבל 10 לא באמת אומר כלום.

אם זה אכן המקרה, אסטרטגיה של אנשי מכירות היא לא ממש מעניינו של קונה פוטנציאלי.
תאריכי אספקה רחוקים הם לא דבר חדש בשנים האחרונות ברכבים עממיים וקונים ממתינים בסבלנות, אז מה כבר יקרה אם יספקו לו תחזית ריאלית?
הרי זה לא שיש לו ממש מה לקנות במקום. ירצה יחכה, לא ירצה יקח צבע אחר לא ירצה יקנה רכב אחר שהוא לא זה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שאלה לפות"ש: אז מה אתה מתכוון לעשות ? 

אישית אני חושב שהרכב הזה יותר מדיי מיוחד מלבטל ההזמנה (למרות שזה "מגיע" להם, אבל כמובן שסה מעניין אותם כמו אתם יודעים מה...) בגלל הצבע.

נסה לבקש מהם הנחה או הטבה נוספת.

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 30 דקות, shaik כתב:

חלה התפתחות מפתיעה או מוזרה שלנוכח הניסיון עד כה איני יודע עד כמה ניתן להתייחס אליה ברצינות וכמו תמיד הזמן יגיד:

אמש עימתתי את מנהל אולם התצוגה עם הנתונים שבידי, בערב פרסמתי פה בפורום והבוקר השארתי הודעה לנציג בשירות הלקוחות של סמלת.

אחה"צ התקשר אלי מנהל האולם ומסר ש: "מצאו במשלוח הקרוב רכב בצבע שהזמנת לאחר שמישהו מההנהלה ויתר עליו והסכים לחכות למשלוח באוקטובר".

שלח לי אח"כ מספר שילדה

אעדכן לגבי ההתפתחויות.

נשמע כמו חרטוט. אולי פשוט לחצו עליו מסמלת והוא מצא יחידה בשבילך. סמלת דווקא הם אחלה יבואן 

פורסם
לפני 44 דקות, חולגי כתב:

מניח שהם (מישהו מ-סמל"ת) קוראים פה גם (בפורום).

מעניין אם זה שקורא פה שלח גם מישהו עם דלי צבע לצבוע פורסטר בכחול...

• אהבתי 1
  • מצחיק 5
פורסם

לא מפריע להם שמתקיים על זה שרשור בקארספורום

שגולשים בו אנשים מגווונים שבין הייתר יכולים להיות בעתיד לקוחות שלהם 

ואולי עכשיו פחות בטוח

אולי שווה לשלוח להם קישור לשרשור

פורסם

מישהו מההנהלה ”ויתר”....

הם אשכרה חושבים שמישהו קונה את החרטוט הזה?

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

מה זה משנה? זה ניסוח דיפלומטי של "אנחנו לוקחים אחריות"? שיהיה.
יש כאלה שלא מתייחסית בכלל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מניסיוני הקצר, מדובר ביבואן עם שרות חובבני. 

המכונית, לדעתי, שווה את זה 🙂

אני מקווה שלא אזדקק להם. 

• רעיון טוב! 2

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 3 שעות, shaik כתב:

אחה"צ התקשר אלי מנהל האולם ומסר ש: "מצאו במשלוח הקרוב רכב בצבע שהזמנת לאחר שמישהו מההנהלה ויתר עליו והסכים לחכות למשלוח באוקטובר".

כשתרצה למכור את הרכב אל תשכח לרשום במודעה שזה היה רכב שהיה מיועד לבכיר בהנהלת היבואן. אולי יתן עוד כמה זוזים במכירה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 19
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 שעות, פריג'י כתב:

מעניין אם זה שקורא פה שלח גם מישהו עם דלי צבע לצבוע פורסטר בכחול...

לפני 7 שעות, asix כתב:

כשתרצה למכור את הרכב אל תשכח לרשום במודעה שזה היה רכב שהיה מיועד לבכיר בהנהלת היבואן. אולי יתן עוד כמה זוזים במכירה.

לא בטוח....

כנראה אחד הבכירים / הפונקציונרים וויתר.

או

שעשו למישהו אחר, את אותו טריק שעשו לך (פות"ש).

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני שעתיים, חולגי כתב:

או

שעשו למישהו אחר, את אותו טריק שעשו לך (פות"ש).

אפשרות סבירה והגיונית לגמרי...

אפשר להמשיך ככה עם כל מי שהזמין עד שאתה נוחת במקרה על אחד שלא ממש אכפת לו מצבע, יש טיפוסים כאלה.

• מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...