Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BX דיזל בארץ???

wonderd
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. תחכים אותי - מה פירוש המילים GTI?(בלי לשאול את אבא במוסך)

2. כשתבין מה פירוש המילים - תבין גם את השאר (הפעם אני מרשה לך לשאול את אבא)

כשתעבור את שלב2 בהצלחה - תבדוק מה קורה כשמחברים לאוטו קליל מנוע MI

(גם את זה אתה יכול לשאול את אבא

4. כשההורים שלך עוד החליפו לך - לי כבר היה את הרכב העשיריץ

5. ולמען הסר ספק ולתת לך רמז קטן לשאלה 1 - זה לא רכב ספורט.גם לא מתקרב.

פורסם

ילדים, כשאתם עוד לא הייתם גירוד בביצים, אני כבר הפלגתי בBX לארץ עם גדוד העבודה לייבש ביצות.

אה, לא, טעות שלי! זה לא הייתי אני - זה היה שמר.

נו, בחייכם... בואו נירגע עם תחרות "למי יש יותר גדול" ונחזיר את הדיון לפסים קצת פחות אישיים וקצת יותר ענייניים.

דברו מספרים, דברו עובדות, דברו שניות, ק"ג, כ"ס וקג"מ - ותצליחו לשמור את השרשור מנעילה. :wink:

פורסם

בואו נחזור לנושא העיקרי

יש BX דיזל בארץ ששימשו כמוניות

הפעם האחורנה שראיתי מונית כזאתה הי בשנת 1997 וקשה להאמין שיש אחת ששרדה עדין

ולגבי המנוע 1600 GTI אז רק תדעו שזה היה תרגיל של הייבואן בשנת 88 כדי להתחרות בסנמנט ה-1600 סמ"ק שהחלו לתקוף את ישראל באותם שנים אז כדי למשוך לקוחות

והנה מה שאני מצטט כתבו על זה לפני שנה ב-YNET על ה-BX GTI

תאמינו או לא, אבל גם יבואני פיז'ו, חברת לובינסקי, הצליחו "לייצר" עבורנו גרסה ישראלית, אפילו מאחד הסמלים החשובים ביותר של הקונצרן הצרפתי. כמו למשל גרסת GTI ייחודית עבור ה-BX, עם מנוע ה-1.6 ליטר של ה-205 GTI, במקום ה-1.9 ליטר של הסיטרואן הגדולה ממנה.

הכוונה הייתה לשווק כאן גרסה ספורטיבית מוזלת, שהתאימה לימי האלף-שש-מאות העליזים, תוך ניצול תדמית ה-GTI. ההתחלה הייתה טובה, אך בהמשך התרסקה יחד עם כל גרסאות ה-BX. אגב, ניסיון דומה נערך מאוחר יותר עם ה-309, שכונתה כאן בשם רב המשמעות "GT injection". אך ההצלחה השיווקית כאן הייתה קטנה בהרבה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בשביל לא לדרדר את את התרד אני ייתן תגובה אחת שתבין משהו

מנוע MI זה מנוע שלא קשור בכלל כרגע מדברים על מנוע מקורי אז לא לזיין שכל בבקשה

עידן

רק למען ההגינות

תפתח גוגל

תכתוב שם BX 1900 GTI 16V.

אולי אתה לא יודע אבל זה מנוע מקורי.

תחזור אלי עם תשובות לגבי ביצועים.

קולט 1600:lol: :lol:

תגיד אתה שם לב מה אתה כותב?

ותפסיק לעשות את זה עניין של למי יש יותר גדול.

אין לי סימפטיה מיוחדת ל BX או לרכב אחר כלשהו

יש עובדות.

ואני סיימתי כאן.

פורסם

ד"א אני מקווה שלפחות אתה מסכים שאם לא לי אז לאבא שלי יש "טיפה אבל ממש טיפה" יותר ידע ממך

עידן

בלי לערב הורים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...