Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו, גם אני מגיע לשלב הזה שצריך להיפרד מהפריוס שלי (2011, 315K KM), ולחשוב על מרחבים מעבר...

יש סיכוי להכיר עדיין משהו חסכוני במחיר 50-60K?

בעבר היה לי קורולה על גז כמה שנים, חסכוני להדהים, והרס לי ראש מנוע... עדיין החיסכון הצדיק את עצמו, אבל אין לי כח להסתובב במוסכים.

אני מדמיין, או שיש סיכוי למצוא משהו חסכוני?

אה, ועוד משהו

אשתי לא נוהגת על ידני, חייב אוטומטי

מסובך עוד יותר?

פורסם

מסובך, כי הרכב ההגיוני הוא פריוס פלוס היברידית. אבל זה ממש לא 50-60 אלף₪ על משהו ראוי.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 19 דקות, vladclar כתב:

מסובך, כי הרכב ההגיוני הוא פריוס פלוס היברידית. אבל זה ממש לא 50-60 אלף₪ על משהו ראוי.

מה שאחסוך בהיברידי אשלם בקניה..

פורסם

אם הרכב הבא ימשיך לנסוע 26 אלף קילומטרים בשנה, קו המחשבה שלך שגוי.

כי ההפסד הוא לא בקניה אלא בהפרש בין קניה למכירה עתידית. 

ופריוס פלוס שנוסע בקצב כזה במכירה יותר אטרקטיבי מאשר רכב בנזין כלשהו.

על הדרך אתה מקבל רכב אמין מאוד וחסכוני.

נגיד, תקנה עכשיו טויוטה ורסו שעולה 30 אלף₪ פחות. אחרי 5 שנים אתה מחזיר את הסכום הזה דרך הוצאות דלק, ויש ביד רכב ששווה כמה עשרות אלפי שקלים יותר.

• רעיון טוב! 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 20 דקות, vladclar כתב:

אם הרכב הבא ימשיך לנסוע 26 אלף קילומטרים בשנה, קו המחשבה שלך שגוי.

כי ההפסד הוא לא בקניה אלא בהפרש בין קניה למכירה עתידית. 

ופריוס פלוס שנוסע בקצב כזה במכירה יותר אטרקטיבי מאשר רכב בנזין כלשהו.

על הדרך אתה מקבל רכב אמין מאוד וחסכוני.

נגיד, תקנה עכשיו טויוטה ורסו שעולה 30 אלף₪ פחות. אחרי 5 שנים אתה מחזיר את הסכום הזה דרך הוצאות דלק, ויש ביד רכב ששווה כמה עשרות אלפי שקלים יותר.

או, עכשיו אני שומע משהו

עד לאיזו שנתון/קמ של פריוס פלוס החישוב שלך יהיה נכון?

גם בחדשה? (וסביר להניח שלא)

פורסם

אין פריוס פלוס חדשה, הפסיקו לייצר אותן.

ברצינות - אתה רגיל לרמת אמינות של פריוס,  וגם לצריכת דלק טובה.

האמת, בתקציב שלך תוכל אולי למצוא סיטרואן גרנד פיקאסו או רנו גרנד סניק ( עדיפות לדיזל בכמות הנסיעות שלך ). אבל אל תצפה להגיע ל 300 אלף קילומטרים בלי תיקונים לא זולים,  ובלי למכור את הרכב בכמה גרושים.

ההפרש בהוצאות דלק בין טויוטה ורסו לפריוס פלוס בקצב הנסיעות שלך הוא 500₪ בחודש.

מכאן תעשה את החישוב. 

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...