Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BYD Dolphin החל מ-141990 ש"ח (מחיר רישמי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, llaavvii כתב:

בלון זה לא,

איך שלא תקרא לזה זה לא משנה,

התחרות בריאה,

והמיתון גם עושה את שלו.

השתמשתי במונח "בלון" רק לגבי הסוג הטכני של החזר ההלוואה: 
סכום שמוחזר בפעם אחת אחרי 3 שנים.

לא בשום מובן אחר.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 37 דקות, NP1 כתב:

השאלה כמה פרטיים?

חברות ליסינג והשכרה קונות עכשיו כדי להימנע מהעלאת מס לרכבי פלאג אין וחשמליות.

וכדי לחדש מלאי בגלל המחסור ברכבים חדשים בשנתיים האחרונות 

כרגע בעיקר חידוש מלאי, ואכן יש ירידה ברכישות של פרטיים, ועליה ברכישות של ציי הרכב. מעריך שזה גם קשור בנכונות של היבואנים לתת הנחות יפות על מחירי המחירון.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 8 דקות, zvit כתב:

כרגע בעיקר חידוש מלאי, ואכן יש ירידה ברכישות של פרטיים, ועליה ברכישות של ציי הרכב. מעריך שזה גם קשור בנכונות של היבואנים לתת הנחות יפות על מחירי המחירון.

גם הריבית כנראה משפיעה.

בימי הריבית המצחיקה (שהיו ממש ממש לא מזמן) ההפרש בין רכישת רכב חדש עם ריבית לרכישת רכב משומש הפך לכל כך נמוך, שרבים מאוד מהקונים הקלאסיים של מכוניות משומשות לקחו הלוואות זולות וקנו חדש.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

לפני שנה עלותה של מכונית משומשת בת 3, היתה קרובה מדי לזאת של מכונית חדשה. עכשיו כשהמכירה לציים חזרה לשגרה גם מחירי המשומשות יורדים, וכדאיות רכישת רכב משומש עולה. ולכן הפרטיים מגיעים פחות לאולמות התצוגה של כלי רכב חדשים. זה גם בלי להוסיף את העליה במחיר הכסף (שגומרת אף היא לירידה ברכישות)

פורסם
לפני 15 שעות, zvit כתב:

המשק חזר לשגרה ורוב האנשים שעבדו בקורונה מהבית העדיפו לחזור למשרד, אז מי שבקורונה ויתר על הרכב הצמוד, כנראה חוזר אליו עכשיו.

• מעניין 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 29.7.2023 בשעה 11:10, Ragnar כתב:

אני לא סותר את מה שאתה אומר, ולכל אחד השיקולים שלו, אבל זו רק דעתך.

מאז הגעתה של הגיאומטרי לארץ נחשפתי לעשרות תאונות שאנשים עשו עם הרכב, קלות וגם קשות יותר, ואומנם אני לא מומחה - אבל בעיניים שלי הוא עובר אחלה מבחן ריסוק ע"י עם ישראל

אפשר לשים לב שהקורות בחזית תמיד נותרו במקומן ותא הנוסעים לא נפגע בצורה שגורמת לפגיעות. אגב, הנוסעים בגיאומטרי בחלק ניכר מהתמונות שצירפתי סבלו מחבלות שטחיות קלות ומהצד השני היו פגיעות קשות יותר

אתה אולי לא תסיק מזה דבר, כנראה שגם לא אחרים, ואין פה שבריר של המלצה על רמת הבטיחות של הרכב, אבל עבורי זה נותן 2 סנט. זה, וזה שג'ילי אינה יצרן קקיוני בלשון המעטה.

ואכן באשר לעיצוב - על טעם ועל ריח...

לא לכולם יש מועדון הוט או חבר.

תמונה של WhatsApp‏ 2023-07-13 בשעה 19.20.31.jpg

PHOTO-2022-10-12-20-24-43.jpg

PHOTO-2022-09-07-23-52-09.jpg

אני חושב שNcap צריכים לפתוח נציגות ישראלית 

ISRNCAP 

• מצחיק 3
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם הסיל קיבלה 4 כוכבים (הגיעו כמה דגמים בייבוא מקביל).

וגם שתי דגמים של ניו ועוד דגם של אקספנג קיבלו 5 כוכבים באותו סבב מבחנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...