Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה באיתור כמות דגם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהוא יכול לעזור לי לבדוק כמה יש מהרכב שלי על הכביש?

לא מצליח בנייד להסתדר על הטבלאות של משרד  תחבורה.

מיציבושי כריזמה אייר 2002.

תודה לעוזרים.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

הכריזמה אייר נמכרה כאן בין השנים 2002-2004

בשנת 2002 נמכרו 1101 כרגע נוסעות עם טסט 87 מהן

בשנת 2003 נמכרו 1626 מהן עדיין נוסעות 181.

בשנת 2004 נמכרו 395 מהן עדיין נוסעות 61.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מתוך סקרנות, מה מועיל המידע הזה? 

כלאמר, הרכב עדיין רחוק מסטטוס אספנות, ואני מניח שחלקי חילוף עדיין יש. 

ערך הגרט שלו ככל הנראה אפסי. 

יש לרכב ערך סנטימנטלי ? בכל זאת נקנה כחדש על פי החתימה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מתוך סקרנות, וגם מאושש לי שהרכב הזה אחד האמינים.. אני מניח שרוב האנשים לא מתחזקים אותו כמוני, ובכל זאת מסתובבים יחסית כמות יפה.

לא חושב שאגיעה איתו לאספנות, אצלי הוא כבר הרבה שנים, מגיל צעיר, עבר אלי מהמשפחה הקרובה.

חלקי חילוף עדיין יש, עדיין מטופל במורשה.

יש פה שרשור של האחזקה של הרכב.

פשוט כבר התרגלתי וגדלתי איתו.

הוא נוח, לא מרגיש על הכביש כמו רכב בן 21.

כלכלית יכול להחליף, כבר מזמן, אבל יש הרגשה יותר ישירה ומיוחדת, כמה שכריזמה 2002 יכול להיות.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

מן הסתם, טיפול במורשה מבלי לחסוך במוסכי מדרכה ומומחים לדגם מטעם עצמם, עזר לרכב להגיע לשיבה טובה ״כמו חדש״ .

תמשיך להנות ממנו. אמנם יש לו עוד כמעט עשור לסטטוס אספנות אבל ככל הנראה יגיע לשם בראש מורם אם תמשיך לשמור עליו 😊

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

על פניו - רכב בלי כריזמה...

אבל - אותו דבר אמרנו גם על הסובארו ליאונה ועכשיו אנחנו (חובבי הרכב לפחות) מתלהבים כשרואים אחת כזו נוסעת.

אולי גם לכריזמה תהייה אותה הילה - מי יודע.

alfa 156 2.5.

פורסם

חבר קנה כזאת מוזנחת והחזיק אותה כמה שנים בהזנחה. הרכב הראה אמינות גבוהה עד שאוטובוס גילח אותו..

היה עם 250+ אק"מ, תקלות שהיו חיישן כמות אויר שהוחלף ומשאבת abs שנסתמה כנראה עקב נוזל בלם שלא הוחלף מעולם. מעבר לזה כלום. 

בנוסף הבחור נתן לכל השכונה את הרכב ואפשר להעריך איך נהגו עליו..

מהנסיון שלו אכן נראה שגם בהזנחה הרכב אמין מאוד.

גם אם תזניח סביר להניח שכל עוד הרכב לא ירוסק הוא יגיע לאספנות..

האמת שזה לא נדיר אצל יפניות משנות האלפיים שיחידות הכח אמינות מאוד והרכב ירד מהכביש בד"כ על דברים צדדיים.

• תוכן חדש...