Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מיקרה 2020 חו״ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בחיפושי אחרי רכב לאישה,נתקלתי במיקרה החדשה. 

מישהו יודע להגיד מה אמינות המכלולים ? מנוע ליטר טורבו עם גיר רציף

דברים מיוחדים שצריך לדעת? איך הרכב בכללי?

המתחרות שכרגע על הפרק הן I10,סוזוקי איגניס. 

תודה

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

מה שהפריע לי ברכב הזה, זו העובדה שזמן קצר לאחר תחילת שיווקו (השקתו במדינת ישראל), הופסקה הבאתו לארץ.

זה לא משרה בי בטחון. גם אם מדובר  ברכב בסדר. 

המתחרות אותן ציינת, נמצאות בדרגת גודל אחת מתחת לרכב בשורת הנושא. (גודל מיני מול גודל סופר-מיני)

הרכב שהכי קרוב למיקרה הנ"ל , וגם חולק איתו הרבה חלקים משותפים הוא...

רנו קליאו דור5,  מנוע ליטר ותיבת הילוכים רציפה.

נראה לי שבדור הנוכחי המנוע והגיר מתפקדים הייטב. (אבל צריך לצבור לפחות מאה אלף ק"מ כדי לדעת באמת).

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

מצרף לך מיני מבחן שערכתי לרכב:

ניסן מייקרה

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סך הכול הרכב באמת נראה חבילה לא רעה למחיר שלו, בטח בהשוואה למתחרות כמו I10 וספארק.
באמת ראיתי שהפסיקו לייבא אותן ,לא יודע אם זמנית או קבוע,דבר שמאוד מטריד אותי.
הרכב חולק מכלולים עם אילו רכבים מלבד הקליאו? בארץ יש מעט מיקרות מהדגם הזה, אני לא יודע כמה נסיון יש בארץ עם המנועים האלו.
תודה רבה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...