Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 33 דקות, NEW10 כתב:

כבר עשיתי לעצמי בראש הרבה מאוד סימולציות על מה אני הולך להגיד לו ברגע האמת-אם יהיה לי אומץ.

בהדמיות שלי עם עצמי זה נשמע בערך ככה:

אני:מותר לי להגיד לך משהו?אני ממש מקווה שלא תתעצבן או תכעס עליי שאני אומר לך את זה,אבל אני באמת חושב שאתה נראה ממש ממש טוב,ושאתה ממש חתיך,אם מותר לי להגיד,סליחה על ההחפצה,אבל כבר הקבה זמן שאני רוצה להגיד לך את זה,אפילו שאני די משוכנע שאתה לא בקטע,מאוד רציתי והיה חשוב לי להתוודות בפנייך על איך אני מרגיש,ואני מאוד מקווה שאתה לא כועס עליי.לא חשבתי אף פעם שזה יקרה לי כאן בתוך הספרייה במקום איפה שאני עובד,אני בכלל אף פעם לא מדבר עם סטודנטים ולא חשבתי שאני אי פעם ירצה לפנות למישהו כאן בעבודה,אבל באמת שכבר הרבה זמן אני מרגיש שאני רוצה להגיד לך את זה.אני באמת מתנצל אם אתה כועס,גם אני לא חשבתי שפעם אני בכלל יפנה כאן לסטודנט.

משם והלאה זה כבר מאוד תלוי במה תהיה התגובה שלו למה שאני יגיד לו,אם בכלל יהיה לי בסוף את האומץ לפנות אליו.

הרבה יותר מדי מילים, נשמע מתאמץ, מתנצל ונואש.

יותר טוב "אהלן, תשמע - ראיתי אותך כמה פעמים בספריה כבר ואתה נראה ממש ממש טוב, אם אתה צריך משהו פה בספריה אני כאן בכיף לעזור. נ"ב מה אתה לומד ? איזה שנה אתה ?"  וכו' וכו'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שמתבייש, בסופו של דבר חי חיים מלאים בחרטות. 

אל. 

תאזור אומץ ותפנה. 

כל עוד לא פנית אליו, כבר יש לך את הלא. 

אולי אם תפנה אליו תקבל "כן". אם לא תנסה לא תדע. 

כל הכבוד על האומץ שלך לכתוב פה. 

ותוציא מהמח את נושא המעמדות, פה זה לא יפן הפיאודלית. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 14 שעות, NEW10 כתב:

האמת שאני אישית דווקא חושב שאני לגמרי יוכל להיות בקשר חברי אם מישהו,אני לא איזה בן אדם חסר שליטה שלא יכול להתאפק או להשתלט על תשוקות,אז בשבילי זה לגמרי אפשרי

בו נניח שאתה ישר עם עצמך (שזו תכונה מאוד נדירה...), למה לך?!

לפני 14 שעות, NEW10 כתב:

לגבי הרגשות החזקים-שוב,זה נכון שיש לי משיכה אליו בגלל המראה שלו,הוא לגמרי הטעם שלי מבחינה חיצונית,אבל הרגשות החזקים כאן הם בעיקר סקרנות להכיר אותו,לדעת איזה בן אדם הוא,גם אם זאת תהיה ההיכרות הכי שטחית שאפשר,זה יהיה בשבילי עולם ומלואו.

תראה...

מה שאתה חווה זו התאהבות. כמו הרבה פעמים, אתה לא מכיר מושא ההתאהבות, זה תהליך פנימי כמעט לחלוטין. סביר להניח שהקשר בין הפנטזיה שיש לך בראש לבין המציאות, מקרי. כולנו עברנו את זה, זו חוויה מטמטמת ומטומטמת, אבל זה קורה לכולם. לפעמים לגבי מישהו שמכירים, לפעמים בכלל לא. נדמה לנו שגם פירור של קמצוץ של משהו עדיף על כלום. נאחז בכל שביב של משהו, רק לשרת את ההתמכרות.

זו תופעה אוניברסלית, כלל תרבותית, ללא יוצאים מהכלל. היא בחלקה הגדולה נוירולוגית ודומה פיסיולוגית להתמכרות לקוקאין.

עד כאן העובדות.

מכאן והלאה, כל מה שאני אכתוב, ייכנס מאוזן אחת וייצא מהשנייה. כל ציפייה להתנהלות הגיונית - מיותרת.

האם יש סיכוי שייצא מזה קשר... קלוש ביותר.

אתה יכול לפנות למושא ההתאהבות שלך או לא... זה לא ישנה הרבה. הרי הסיכוי שהוא גם נמשך לגברים ויימשך גם אליך, הרי קטן ביותר. כל תסריט אחר, של יחסים עם מישהו סטרייט שאתה מאוהב בו, לא ריאלי. 

האם הוא ייראה בפנייה ממך משהו חיובי, אם הוא לא מעוניין?!

לא. זה לא נעים.

זה לא נעים גם כשאתה גבר סטרייט ומישהי שאתה לא מעוניין בה מביעה בך עניין. זה פער שאין איך לגשר עליו.

מה יהיה?!

זה פשוט... עובר. בד״כ תוך חצי שנה.

תחזיק מעמד.

• אהבתי 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתאריך 6.7.2023 בשעה 20:19, Mikelt89 כתב:

לא יכולים לפתח רגשות למישהו שלא הייתה לך אינטרציה איתו זה נטו משיכה מינית

עוד שניה תגיד שלא פיתחת אף פעם רגשות למישהי מפלייבוי

מצד שני, לא ברור לי אם אינטרקציה חד צדדי גם נחשבת.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, falou כתב:

מה יהיה?!

זה פשוט... עובר. בד״כ תוך חצי שנה.

כן. משהו כזה.

בעבר עבדתי יחד עם בחור גיי. מוצהר, לא מסתיר.

היינו באותו ראש חוץ מהנטייה המינית.

זיהיתי לפי המבטים וחלקי מילים שהוא נמשך אלי, אבל ממש לא עשיתי עניין.

בשיחות מסביב לנושא הבהרתי שאני ממש לא בכיוון של יחסים עם גברים.

המשכתי להיות איתו בקשר חברי, וכמו שכתב פאלו - אחרי כמה זמן זה עבר לו.

דווקא בן הזוג שלו היה קצת קנאי וניסה לשדל אותי 'לעבור צד', אבל גם מזה לא התרגשתי

וגם איתו אני בקשר טוב, וכל המטען המיני הזה כבר מזמן נעלם,

ואנחנו חברים טובים מאוד עד היום - כבר הרבה מאוד שנים.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם
בתאריך 6.7.2023 בשעה 18:50, NEW10 כתב:

מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? ואיך אתם הייתם מגיבים לפנייה כזאת? האם זה היה מגעיל אותכם או שהייתם מרגישים מוחמאים?

אם לא תנסה לא תדע.

אל תשכח שיכולות להיות הרבה תוצאות לפניות האלו - החל מקליק ועד לסטרייט שיצחק עליך. 

אם אתה מוכן להתמודד עם כ-ל תוצאה באשר היא, לך על זה.

הייתי מציע לך לנסות ולהבין מי הבחור, קצת רשתות חבריות וכו' בשביל לדעת אם בכלל יש טעם לפנות.

לגבי הבדלי מעמדות - אם לא תרגיש נחות לא תהיה נחות.

פורסם
לפני כשעה, BoazB11 כתב:

בעבר עבדתי יחד עם בחור גיי. מוצהר, לא מסתיר.

מניח שלכולם הייתה קולגה, ידידה, עמיתה שהיינו מיודדים איתה ואם הייתה אומרת ״בו!״ לא היינו הולכים לחשוב על זה רגע, בטח לא בגילאים צעירים.

אבל זה לא כמו שיש קראש ממש.

אני יודע שמייעצים לביישנים פשוט לקפוץ למים. אני לא חובב של הגישה הזו. ביישנים, יש סיבה שהם ביישנים. להציע למישהו לצאת מעורו, זה בד״כ לא רעיון טוב, אלא אם זה חלק מתוכנית הדרגתית.

• רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

...וגם אם כבר לאזור אומץ ולגשת, אז לא ככה:

ציטוט

מותר לי להגיד לך משהו?אני ממש מקווה שלא תתעצבן או תכעס עליי שאני אומר לך את זה,אבל אני באמת חושב שאתה נראה ממש ממש טוב,ושאתה ממש חתיך,אם מותר לי להגיד,סליחה על ההחפצה,אבל כבר הקבה זמן שאני רוצה להגיד לך את זה,אפילו שאני די משוכנע שאתה לא בקטע,מאוד רציתי והיה חשוב לי להתוודות בפנייך על איך אני מרגיש,ואני מאוד מקווה שאתה לא כועס עליי.לא חשבתי אף פעם שזה יקרה לי כאן בתוך הספרייה במקום איפה שאני עובד,אני בכלל אף פעם לא מדבר עם סטודנטים ולא חשבתי שאני אי פעם ירצה לפנות למישהו כאן בעבודה,אבל באמת שכבר הרבה זמן אני מרגיש שאני רוצה להגיד לך את זה.אני באמת מתנצל אם אתה כועס,גם אני לא חשבתי שפעם אני בכלל יפנה כאן לסטודנט.

זה פיזדץ מגובב שאף אדם בריא בנפשו משום נטיה מינית לא יגיב אליו היטב. הטקסט הזה מכניס את הנמען לפינה שבה לא נעים לו להגיד לא, ואם יגיד כן והדברים לא יסתדרו בהמשך אז הדובר עלול להתאבד או משהו. אחלה דרך להתחיל קשר.

כאמור,  לפות"ש יש עוד הרבה עבודה לעשות עם עצמו לפני שיתחיל באינטראקציה עם אנשים אחרים בנושאים כאלה.

• רעיון טוב! 3
פורסם
לפני שעה, GTאי כתב:

עוד שניה תגיד שלא פיתחת אף פעם רגשות למישהי מפלייבוי

מצד שני, לא ברור לי אם אינטרקציה חד צדדי גם נחשבת.

רק לבריטני ספירס אבל כנראה שאין נער שלא בשנות ה-90, גם היה לי פוסטר שלה בחדר...אהבת חיי. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 57 דקות, Mikelt89 כתב:

רק לבריטני ספירס אבל כנראה שאין נער שלא בשנות ה-90, גם היה לי פוסטר שלה בחדר...אהבת חיי. 

בריטני ספירס זו המקבילה לסמנתה פוקס משנות ה80?

אחחח, רק השם עושה לי ויברציות

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, flytomars כתב:

בריטני ספירס זו המקבילה לסמנתה פוקס משנות ה80?

סמנתה פוקס זו המקבילה של בו דרק משנות ה-70?

אחחח, רק השם עושה לי ויברציות...🥴

• מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, BoazB11 כתב:

עכשיו רק חסר ספריאל עם בטי בופ

• מצחיק 2
פורסם
לפני 7 דקות, flytomars כתב:

עכשיו רק חסר ספריאל עם בטי בופ

ובסוף נגיע לרבי שו-איסמו זצ"ל שיגיד "אחחח,  רק השם עושה לי ויברציות" וגו'...

ונאמר אאאמן!

פורסם
לפני 9 שעות, ברווז כתב:

פה זה לא יפן הפיאודלית

או הודו עם הקאסטות

או סין עם מערכת ניקוד לאזרחים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, BoazB11 כתב:

תודה על התזכור :-)

• תוכן חדש...