Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל חשוב לי להתחיל ולהגיד שאותו הבחור ואני לא במעמד שווה בכלל.הוא סטודנט באוניברסיטה,ואני עובד בספרייה של האוניברסיטה בסידור ספרים,ככה שאני רואה אותו ומסתכל אליו כמו על מישהו במעמד הרבה יותר גבוה ממני.יש לי הרבה מאוד רגשי נחיתות מול אותו הבחור.

חשוב לי מאוד כבר בהתחלה להבהיר דבר חשוב,אני כמעט די משוכנע שהסטודנט הזה הוא סטרייט לחלוטין,אז אתם תשאלו,למה אתה בכלל רוצה לפנות אליו?,וזה לגמרי מובן שתשאלו את זה.הסיבה שאני כל כך רוצה לפנות אליו ולהכיר אותו היא המון סקרנות שיש לי כלפיו,אני רוצה להגיד לו מה אני חושב עליו ועל איך שהוא נראה ולהכיר אותו,לדבר איתו ולהתוודות בפניו על מה שאני מרגיש כלפיו.אני בכלל לא מצפה לשום זוגיות איתו או משהו כזה,כשאני אומר שאני רוצה להכיר אותו אני מתכוון לדיבור בלבד,רק לדבר איתו,כמו שכבר כתבתי,לדעת מי הוא,שיהיה לי איתו סוג של סמול טוק חברים או ידידים.אני בעיקר רוצה לדעת מי זה הבחור הזה שכבר חצי שנה יש לי כלפיו כזה קראש גדול וסקרן לדעת עליו קצת יותר,כמו למשל איך קוראים לו,מאיפה הוא ומה הוא לומד.(ושוב אני מבהיר כאן,אני לא מתכוון לשום קשר זוגי,אני ממש לא מצפה שהוא יתאהב בי,אני רק רוצה שנדבר קצת ביחד.הפנטזייה שלי היא כיוון של קשר ידידותי-חברי כזה של סמול טוק,אני לא מתכוון שיקרה בינינו שום דבר אחר מעבר לדיבור ואולי אולי קצת חברות כזאת רגילה שיש בין בנים).

לקח לי באמת הרבה זמן גם לדבר ולהוציא את זה,והאמת שאני גם די מפחד לעשות את זה כאן בפורום ומאוד מתבייש מהתגובות.

הכול התחיל בחודש ינואר האחרון, כשהתחילה תקופת הבחינות,וידעתי שמגיעים הרבה מאוד סטודנטים,וליד אחד השולחנות לא יכולתי שלא לשים לב לבחור בלונדיני וחתיך,מאוד בולט ביופי שלו,שיער בלונדיני גלי מתולתל,גוף אתלטי ושרירי וחיוך ממיס וכובש,נראה לי שאתם מבינים את הנקודה.הבחור הוא פשוט חתיך הורס.

הייתי מאוד שמח לפנות אליו כדי להגיד לו את זה ולהתוודות בפניו על מה שאני מרגיש כלפיו,להגיד לו שאני חושב שהוא ממש חתיך בעיניי,ובעיקר להגיד לו(כדי שלא יכעס עליי או יגעל ממני)שאני יודע שהוא בכלל לא בקטע של גברים,ושרק רציתי לדבר איתו כדי להכיר אותו קצת(שוב,בלהכיר אני מתכוון לדיבור בלבד,רק לדבר ולהכיר,לא שום דבר מעבר לזה),אבל אני מאוד מתבייש לעשות את זה.אני נורא מפחד מהתגובה שלו,אני לא יודע איך הבחור יגיב למה שאני רוצה להגיד לו ואני מפחד לעשות מעצמי צחוק מול בחור שאני כל כך מחבב,אני מאוד מפחד שהוא ישנא אותי ויתעב אותי כי מה פתאום אני אומר לו דבר כזה.

אני בעיקר מפחד שהוא ידחה אותי על הסף ויגיד לי לעוף לו מהעיניים,זאת כמובן לחלוטין זכותו המלאה,אין בכך ספק,אבל אני מאוד פוחד להיפגע ולשקוע בעצבות.אני נחשב למישהו מאוד ביישן,וכל דבר יכול להוריד את מעט הביטחון שיש לי לרצפה.

בנוסף,הסטודנט הזה,ספק אם הוא יודע שאני קיים בכלל,בשבילו אני אולי במקרה הטוב הבחור המוזר הזה שמסדר ספרים,אין לי שמץ של מושג איך הוא בכלל רואה אותי אם בכלל,ומה הוא יחשוב עליי ואיך הוא יגיב אם אני בכלל יעיז לפנות אליו.הבחור הזה נמצא במחשבות שלי כבר חצי שנה,ואם אני מחליט שאני פונה אליו,אני צריך אולי במקסימום עשר או עשרים שניות שיהיו לי כדי לדבר איתו ולקוות שהוא בכלל ירצה להסתכל לכיוון שלי או להקשיב לי,אני ממש צריך לזקק לתוך שיחה  של עשר או עשרים שניות חצי שנה של תחושות ורגשות שיש לי כלפיו,ושוב,לקות שכבר במילה או בהברה הראשונה שאני מוציא מהפה שלי כדי לפנות אליו,הוא לא ישר יחשוב מה לעזאזעל הבחור המוזר הזה שמסדר ספרים בכלל רוצה ממני ולמה הו בכלל פנה אליי.

עברה לי המחשבה לנסות ולפנות קודם לאחד מהחברים שלו,ויש לו הרבה מאוד חברים מהמחלקה שהוא לומד איתם,הוא בחור די פופולארי,לפחות לפי מה שאני הצלחתי להתרשם.אני חשבתי לנסות לפנות לחברים שנראים ידידותיים יותר,כאלה שאולי פחות סביר שיגיבו לפנייה כזאת שלי בגועל או בעוינות מוחלטת,אבל גם את זה אני מאוד מפחד לעשות.כמו שכבר כתבתי,אני מאוד פוחד מהתגובות שלהם או שיגידו לי "קישטה,עוף לי מהפרצוף" או משהו אחר בסגנון.

מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? ואיך אתם הייתם מגיבים לפנייה כזאת? האם זה היה מגעיל אותכם או שהייתם מרגישים מוחמאים?

אני באמת אשמח אם תוכלו לעזור,וונכון,אני יודע שהשרשור הזה שפתחתי הוא לא נושא מאוד שיגרתי שפותחים עליו שרשורים בפורום של רכבים,ובאמת שלקח לי הרבה זמן להחליט שאני מעלה על זה שרשור,בתקווה שגם אתם לא תיגעלו ממני או מהנושא.

ובכל זאת,אני מאוד אשמח לשמוע את העצות שלכם.

תודה רבה מראש.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

יש לך אומץ ראוי לציון, גם סטרייטים היו חושבים 50 פעם לפני העלאת פוסט כזה.

אתה כותב שדי ברור לך שהוא סטרייט, אז בוא נסמלץ את הרגע שאחרי שאמרת לו.

אתה חושב שתוכל להיות בקשר חברי עם מישהו שיש לך רגשות כאלה חזקים אליו?

רוב הזמן זה לא קורה וזה גם לא בריא לאף צד.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 6

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, itaysamurai כתב:

עמדתי לכתוב בדיוק אותו דבר ואז קפץ משהו בעבודה, אבל בדיוק זה.

נשמע לפחות מהכתוב לעיל שפות"ש חי באיזה פנטזיה בלתי אפשרית שמצד אחד אותו בחור יתמסר אליו, ומצד שני הוא מתכחש לפנטזיה הזו וככל הנראה משקר לעצמו.

עצה שלי לפות"ש - שחרר.

פורסם

פשוט מאוד. ניגש אליו אומר לו "שלום, אני גיי, הסתכלתי עליך ואתה נראה ממש מעולה בעיניי, אתה בעניין ?"
מקסימום אומר לך "לא" ואתה ממשיך בחייך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא יכולים לפתח רגשות למישהו שלא הייתה לך אינטרציה איתו זה נטו משיכה מינית, פשוט תיגש אליו בהזדמנות ותנסה לפתח שיחה, אי אפשר לתכנן מה להגיד כי זה אף פעם לא יהיה לפי התכנון ותלויה בתגובת הצד השני, אישית הייתי מקבל זאת כמחמאה, אם הוא נחמד והוא לא בעניין יגיד את זה בצורה יפה ואם לא בצורה יפה אז לא הפסדת כלום. 

פורסם

אין לי מושג איך זה עובד כגיי, אבל הייתה לי ידידה בבסיס שבשלב מסוים הצעתי לה לצאת, היא סירבה, לאחר כמה שנים גיליתי שהיא לסבית, זה לא הרס את החברות בינינו במשך התקופה בצבא וגם לא הפך את היחסים ללא נעימים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)

שמע, קודם כל שאפו על האומץ להעלות את זה על הכתב ולפרסם.

דבר שני, תגובות כמו קישטה, לך מפה, מגעיל וכיוצב אלה דברים שתראה מקסימום בסרטי מתבגרים אמריקאים, בעולם האמיתי התגובות שונות ויותר הגיוניות.

לפי איך שאתה מתאר אותו, אני מניח שהוא מקבל הצעות מגייז באופן תדיר כך שכנראה לא תפתיע אותו. אני ממש, אבל ממש לא דומה לבחור הזה ולא נחשב "חתיך הורס" באף פרמטר, אבל עדיין כשהייתי שורץ בתל אביב בצעירותי קיבלתי כמה הצעות מגייז, יש קטע של הומוסקסואלים לנסות להשכיב סטרייטים.

שניכם נמצאים בסיפריה אז לפחות יש לכם משהו לדבר עליו. נסה להבין מה התחום שלו וגש לדבר איתו, כן - כן, לא - שחרר.

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם

זה לא עניין של סטרייט וגיי, כרגע נשמע שיש ביניכם פער (שלא לומר תהום) בכישורים חברתיים ויחסי אנוש ששום עצה בפורום לא תוכל לגשר עליו. רגשי הנחיתות שהפוסט הזה ספוג בהם, מילים כמו 'מעמד' והאדרתם של אנשים שאינך מכיר ע"פ מראה חיצוני וסממנים חברתיים, מעידים על חוסר בטחון עצמי שיהרוס כל נסיון לאינטראקציה גם עם השותף הכי זורם. על בסיס כ"כ רעוע וחסר שוויון אי אפשר לבנות שום סוג של יחסים בריאים - לא ידידות, לא חברות, לא קשר רומנטי, ואפילו לא BDSM.

הייתי מציע לך לקחת צעד אחורה ולשאול את עצמך איך הגעת למצב שאתה עדיין במקום המנטלי הזה, שרוב האנשים כבר מתקדמים ממנו בשלב התיכון או הצבא. אילו חוויות עברת (או בסבירות גבוהה, לא עברת) שגרמו לך להיתקע שם ואיך אתה יכול לגרום לעצמך להתבגר ולהתחזק כבן אדם עם אופי ואישיות, בלי קשר להעדפה מינית. אתה יכול להתייעץ בנושא גם עם הפורום או עם חברים ומשפחה, אבל ממה שאני קורא פה יש לך מספיק חומר לשנתיים של עבודה צמודה עם פסיכולוג, כדי להגיע בכלל לנקודה שבה אתה בוחן מצבים דומים בתור אדם בוגר ובטוח בעצמו ולא כילד בן 16 עם כמיהה חסרת תוחלת למלכת הכיתה.

• אהבתי 2
פורסם

@Derish

בלי קשר לגיי\סטרייט, אני אישית מעולם לא התגברתי על השלב הזה למרות הסיפור לעיל.

מה האשם? אצלי לפחות, זה כי ההורים גרושים ולא באמת הייתה לי דמות אב חוץ מפעם בשבוע שבועיים, סבא\דוד זה לא אותו דבר למרות שהם ניסו בכל הכח.

בתור גיי נראה יש לבחור הרבה יותר סיבוכיות מאשר מה שאני תיארתי.

(הכותב נשוי עם ילדים, דרך שידוך)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 17 שעות, NEW10 כתב:

מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? ואיך אתם הייתם מגיבים לפנייה כזאת?

אני הייתי מסמיק לרגע ואז אומר תודה אבל אני סטרייט ומאחל לך בהצלחה.

בעתיד הייתי נמנע מלהגיע לספריה ויש מצב שהייתי מספר לחבר שהיה מספר ומפה לשם - כולם ישמעו על זה.

לדעתי, יש היום הרבה אפליקציות שבהם יש הרבה ממה שאתה מחפש והיתרון החשוב הוא שגם הם בעניין.

הלוואי והייתי טועה - אבל הסיכוי שלך להצליח בפנייה אליו שואף ל 0. זה נשמע לא טוב אבל אני מעדיף שתשמע גם את הצד הזה. בהצלחה.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

שלושה דברים שבלטו לי בסיפור שלך

עניין ה"מעמד" שהוזכר פה- תוציא לך את המחשבה הזאת מהראש. אתה עובד בספרייה והוא סטודנט. אתם שניכם בני אדם, אין פה עניין של מעמדות.

עניין ה"קראש"- על סמך מה אתה מרגיש מה שאתה מרגיש? רק על סמך המראה החיצוני? לא ממש בוגר, במחילה. ברור שהמשיכה הפיזית היא בד"כ הפילטר הראשון, אבל מכאן ועד "התאהבות" המרחק רב. 

עניין העדפתו המינית- לא חושב שיש טעם להציע לו להתחיל בקשר אם אתה בטוח שהוא סטרייט. 

למרות זאת, אם אתה מעוניין באינטראקציה איתו, נסה לחייך אליו כשאתם מתראים ואחרי פעמיים שלוש, אזור אומץ ושאל אם מתאים לו כוס קפה בקפיטרית המכללה.

תראה לאן הרוח נושבת ותמשיך משם. בהצלחה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

סטרייט קראש זה גרוע, עדיף להתרחק. בהתחלה זה נחמד ואז המציאות שהוא סטרייט מכה בך וזה יותר מבאס. תתעודד מזה שאתה לא באמת מכיר אותו, ושזה לא קראש על חבר.

שמור אותו כסיבה נחמדה להגיע לעבודה, אבל לא מעבר.

לא חסרים הומואים שם בחוץ מכל הסוגים והצבעים, פשוט את חלקם צריך לחפש קצת יותר. לך תמצא לך את שלך ועזוב אותך מהתסביכים האלה...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחרי שהפנמת שאין סיכוי שיהיה בניכם משהו כי הוא סטרייט זה עדיין נשמע כמו הזדמנות טובה לחזק את הביטחון העצמי ולפנות לבחור. מה כבר יכול לקרות? נתת לבן אדם מחמאה.

ככה יהיה לך יותר קל בפעם הבאה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 6.7.2023 בשעה 18:50, NEW10 כתב:

מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? ואיך אתם הייתם מגיבים לפנייה כזאת? האם זה היה מגעיל אותכם או שהייתם מרגישים מוחמאים?

ובכל זאת,אני מאוד אשמח לשמוע את העצות שלכם.

תודה רבה מראש.

אשמח אם תוכל לשלוח תמונה של הבחור בפרטי  :-)

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
בתאריך 6.7.2023 בשעה 19:17, itaysamurai כתב:

האמת שאני אישית דווקא חושב שאני לגמרי יוכל להיות בקשר חברי אם מישהו,אני לא איזה בן אדם חסר שליטה שלא יכול להתאפק או להשתלט על תשוקות,אז בשבילי זה לגמרי אפשרי,אבל השאלה היא אם הוא בכלל ירצה ויהיה מעוניין,עזוב קשר,אפילו לדבר איתי ולהקשיב לי יהיה לגמרי מספק בשבילי.זה גם תלוי הרבה באיך הוא בכלל יגיב לפנייה שלי אליו.

לגבי הרגשות החזקים-שוב,זה נכון שיש לי משיכה אליו בגלל המראה שלו,הוא לגמרי הטעם שלי מבחינה חיצונית,אבל הרגשות החזקים כאן הם בעיקר סקרנות להכיר אותו,לדעת איזה בן אדם הוא,גם אם זאת תהיה ההיכרות הכי שטחית שאפשר,זה יהיה בשבילי עולם ומלואו.קודם כל לדעת מה השם שלו בתור התחלה,וגם לפתוח איתו בשיחה קצרה של דקה או אפילו פחות,ולקוות שהוא לא ירתע ממני לחלוטין.כמו שכבר כתבתי,אני לא בן אדם חסר שליטה שלא יכול להתאפק ולהשתלט על היצרים שלו,אני מאוד מכבד גבולות ויכבד מאוד אותו במקרה שיהיה לי את האומץ לפנות אליו,והרגשות החזקים שלי הם ממש לא רק משיכה מינית,אלא המון סקרנות לדעת עוד קצת על הבן אדם ולהכיר אותו-לדעת מי זה הבן אדם הזה שבמשך חודשים ארוכים הצליח לתפוס את תשומת הלב שלי,למגנט אותי אלו  ולסובב לי את הראש-אפילו אם אני אדבר איתו רק פעם אחת והוא לא ידחה אותי על הסף,שיחה של דקה איתו,אפילו חד פעמית,בנוסף לידיעה שהוא לא כועס עליי או נגעל ממני,תהיה ממש עולם ומלואו בשבילי,תשמח אותי מאוד ולחלוטין תספק אותי.

שוב אני אבהיר-בקשר חברי אני ממש לא מתכוון שנהפוך להיות החברים הכי טובים או שניפגש כל יום,ממש ממש לא,אני מתכוון בסך הכל לאינטראקציה חיובית איתו בפעם  הראשונה שנדבר אם בכלל יהיה לי את האומץ לפנות אליו,ובנוסף מאוד ישמח אותי אם הוא ידע שאני תמיד אשמח לעזור לו בתוך הספרייה אם הוא מחפש או צריך איזה ספר או משהו,ומדי פעם  שנגיד אחד לשני שלום כשאנחנו נפגשים יכול להיות נחמד.

בתאריך 6.7.2023 בשעה 19:34, flytomars כתב:

עמדתי לכתוב בדיוק אותו דבר ואז קפץ משהו בעבודה, אבל בדיוק זה.

נשמע לפחות מהכתוב לעיל שפות"ש חי באיזה פנטזיה בלתי אפשרית שמצד אחד אותו בחור יתמסר אליו, ומצד שני הוא מתכחש לפנטזיה הזו וככל הנראה משקר לעצמו.

עצה שלי לפות"ש - שחרר.

אני מבין את מה שכתבת אבל אני ממש לא מצפה שהוא יתמסר אליי,לחלוטין לא,אני בסך הכל סקרן להכיר אותו ולפתוח איתו בשיחה אחרי כל כך הרבה זמן שאני רואה אותו והוא מעורר בי כאלה רגשות חיוביים(לא רק משיכה-גם הרבה סקרנות ורצון לשוחח איתו קצת),לפתוח איתו בשיחה של דקה ולקוות שתהיה אינטראקציה חיובית ולדעת שהכרתי אותו והוא היה חביב כלפיי.

בתאריך 6.7.2023 בשעה 20:19, Mikelt89 כתב:

פשוט תיגש אליו בהזדמנות ותנסה לפתח שיחה, אי אפשר לתכנן מה להגיד כי זה אף פעם לא יהיה לפי התכנון ותלויה בתגובת הצד השני, אישית הייתי מקבל זאת כמחמאה, אם הוא נחמד והוא לא בעניין יגיד את זה בצורה יפה ואם לא בצורה יפה אז לא הפסדת כלום. 

אני מאוד מסכים איתך שאי אפשר לתכנן מה להגיד,למרות שאני מנסה וחושב הרבה זמן על איך אני פונה אליו ומה בדיוק אני הולך להגיד לו,זה באמת כמו שאמרת,מאוד תלוי בתגובת הצד השני.אני באמת הייתי מאוד רוצה שהוא יקבל את זה כמחמאה,ממש לא ש"יתמסר" אליי,כמו שמישהו בתגובה מעלייך כתב,אלא באמת רק שיקבל את מה שאני אגיד לו כמחמאה(שוב-אם בכלל יהיה לי אומץ לגשת אליו) ושבמקסימום נדבר דקה אחד עם השני.

כבר עשיתי לעצמי בראש הרבה מאוד סימולציות על מה אני הולך להגיד לו ברגע האמת-אם יהיה לי אומץ.

בהדמיות שלי עם עצמי זה נשמע בערך ככה:

אני:מותר לי להגיד לך משהו?אני ממש מקווה שלא תתעצבן או תכעס עליי שאני אומר לך את זה,אבל אני באמת חושב שאתה נראה ממש ממש טוב,ושאתה ממש חתיך,אם מותר לי להגיד,סליחה על ההחפצה,אבל כבר הקבה זמן שאני רוצה להגיד לך את זה,אפילו שאני די משוכנע שאתה לא בקטע,מאוד רציתי והיה חשוב לי להתוודות בפנייך על איך אני מרגיש,ואני מאוד מקווה שאתה לא כועס עליי.לא חשבתי אף פעם שזה יקרה לי כאן בתוך הספרייה במקום איפה שאני עובד,אני בכלל אף פעם לא מדבר עם סטודנטים ולא חשבתי שאני אי פעם ירצה לפנות למישהו כאן בעבודה,אבל באמת שכבר הרבה זמן אני מרגיש שאני רוצה להגיד לך את זה.אני באמת מתנצל אם אתה כועס,גם אני לא חשבתי שפעם אני בכלל יפנה כאן לסטודנט.

משם והלאה זה כבר מאוד תלוי במה תהיה התגובה שלו למה שאני יגיד לו,אם בכלל יהיה לי בסוף את האומץ לפנות אליו.

בתאריך 7.7.2023 בשעה 12:28, שביט כתב:

שלושה דברים שבלטו לי בסיפור שלך

עניין ה"מעמד" שהוזכר פה- תוציא לך את המחשבה הזאת מהראש. אתה עובד בספרייה והוא סטודנט. אתם שניכם בני אדם, אין פה עניין של מעמדות.

עניין ה"קראש"- על סמך מה אתה מרגיש מה שאתה מרגיש? רק על סמך המראה החיצוני? לא ממש בוגר, במחילה. ברור שהמשיכה הפיזית היא בד"כ הפילטר הראשון, אבל מכאן ועד "התאהבות" המרחק רב. 

עניין העדפתו המינית- לא חושב שיש טעם להציע לו להתחיל בקשר אם אתה בטוח שהוא סטרייט. 

למרות זאת, אם אתה מעוניין באינטראקציה איתו, נסה לחייך אליו כשאתם מתראים ואחרי פעמיים שלוש, אזור אומץ ושאל אם מתאים לו כוס קפה בקפיטרית המכללה.

תראה לאן הרוח נושבת ותמשיך משם. בהצלחה.

עד כמה שאני מבין,קראש זה משיכה,נכון,אני מרגיש אליו משיכה ובעיניי הוא מאוד חתיך ומאוד הטעם שלי,אבל זה לא הכול,אני מרגיש אליו עוד כמה רגשות חיוביים שמעוררים אצלי סקרנות לרצות לדבר איתו ולדעת עליו קצת יותר,אולי זה מגיע מזה שאני רואה אותו כמעט בתדירות יום יומית,רואה אותו נכנס ומדבר עם חברים שלו,ולמרות שאף פעם הוא לא פנה אליי ואני לא אליו,זה שאני רואה אותו יום יום במקום העבודה  מעלה את הרגשות החיוביים שלי אליו(שהם לא רק המשיכה הפיזית שיש לי-אלא גם סקרנות לדעת מי הבן אדם ורצון לשוחח איתו שיחה קצרה).

היו כבר כמה פעמים כשראיתי אותו נכנס לספרייה,או ממלא מים בברזיה או יושב על הדשא שמחוץ לספרייה כשהוא בהפסקה מהלימודים,וחשבתי שהנה יש לי עכשיו הזדמנות לפנות אליו,אבל כל פעם שהתקרבתי פשוט רעדתי כולי ומאוד פחדתי ולא היה לי אומץ,נורא פחדתי שהנה אני עושה צחוק מעצמי,שהוא נורא יכעס עליי ויגיד לי להסתלק לו מהפרצוף ולעוף לו מהעיניים,פחדתי מזה שאני עלול גרום לבחור שאני מאוד מחבב לשנוא ולתעב אותי,אז פשוט קיבלתי רגליים קרות והלכתי משם.

בתאריך 7.7.2023 בשעה 12:26, Michazzz כתב:

אני הייתי מסמיק לרגע ואז אומר תודה אבל אני סטרייט ומאחל לך בהצלחה.

בעתיד הייתי נמנע מלהגיע לספריה ויש מצב שהייתי מספר לחבר שהיה מספר ומפה לשם - כולם ישמעו על זה.

לדעתי, יש היום הרבה אפליקציות שבהם יש הרבה ממה שאתה מחפש והיתרון החשוב הוא שגם הם בעניין.

הלוואי והייתי טועה - אבל הסיכוי שלך להצליח בפנייה אליו שואף ל 0. זה נשמע לא טוב אבל אני מעדיף שתשמע גם את הצד הזה. בהצלחה.

מה שכתבת זה עוד משהו שאני מאוד חושש ממנו,שבגלל מה שאני יגיד לו הוא ימנע מלהגיע לספרייה,מה שאומר שאני מסכן גם את עצמי,אם אני יהפוך להיות הסיבה שבגללה הוא לא ירצה להגיע לספרייה בגלל מה שאמרתי לו,שוב אני באמת שרק סקרן ורוצה לדבר ולשוחח איתו,אבל באמת שאני לא יכול לדעת איך הוא יתייחס לזה ואיך הוא יקבל פנייה שלי אליו.

באמת שכל מה שאני רוצה זה רק שיחה קצרה איתו,אבל אין לי שום דרך לדעת מה יקרה אחר כך ומה יהיו ההשלכות.

עריכה אחרונה על ידי NEW10
תיקון סימני פיסוק והוספת עוד משפט
  • תוכן חדש...