Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, 

למי שמכיר את מכון שטיפת הרכב "טורבו קלין" בסגולה, פ"ת יודע ששם מגיעים והעובד מכניס בעצמו את הרכב למנהרת שטיפה במקומך

ויש לך מקום לשבת בחנות האביזרים ושתייה ולחכות בסבלנות עד שקוראים לך שהרכב מוכן. 

זה מאוד נוח השיטה הזאת. 

הבעיה שהשירות לקוחות שם לא משהו לדעתי ואין פה השמצה. זה רק מה שאני אישית חושב ודעתי האישית בלבד. וקצת יקר לדעתי.

האם יש עוד מכון כזה בפ"ת או בסביבה שעובד בשיטה הזאת? לא חייב דווקא את הכניסה למנהרה ע"י עובד, אבל עם מקום ממוזג לשבת לחכות עד שהרכב מוכן. 

תודה מראש לממליצים. 

🚗 MAZDA 3 2008

פורסם

יש לך את השטיפה בקניון הגדול, אם עמוס שם אתה יכול להמתין בזמן הזה בקניון בקומת האוכל.

בדור אלון ליד בלינסון יש גם שטיפה אוטומטית, לדעתי לא מנקים טוב, אבל אפשר להמתין בתחנת הדלק או בפונדק שיש שם.

• מעניין 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני כשעה, dorsht כתב:

יש לך את השטיפה בקניון הגדול, אם עמוס שם אתה יכול להמתין בזמן הזה בקניון בקומת האוכל.

בדור אלון ליד בלינסון יש גם שטיפה אוטומטית, לדעתי לא מנקים טוב, אבל אפשר להמתין בתחנת הדלק או בפונדק שיש שם.

תודה על המענה. 

אתה מכיר מקומות קרובים לפתח תקוה שיש להם כזה שירות כמו טורבו קלין? 

🚗 MAZDA 3 2008

פורסם

לא מכיר. אני בעצמי לא משתמש בשירותים של כל השטיפות האלו, רק אשתי מתעקשת להכניס את הרכב שלה למכונות אז משם אני מכיר.

דווקא טורבו קלין מבין כל מכונות השטיפה שניסינו בעיר היו הכי נורמליים מבחינת רמת הניקיון.

לא זולים אבל לפחות מנגבים את הרכב כמו שצריך, אף פעם לא יצאנו עם סימני מים על הרכב משם ותמיד הרכב היה נראה נקי. (אני מדגיש נראה, כי אני יותר פדנט ושוטף לבד או אצל דיטיילר והסטנדרטים שלי שונים משל רוב האוכלוסייה)

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לפני 3 שעות, dorsht כתב:

לא מכיר. אני בעצמי לא משתמש בשירותים של כל השטיפות האלו, רק אשתי מתעקשת להכניס את הרכב שלה למכונות אז משם אני מכיר.

דווקא טורבו קלין מבין כל מכונות השטיפה שניסינו בעיר היו הכי נורמליים מבחינת רמת הניקיון.

לא זולים אבל לפחות מנגבים את הרכב כמו שצריך, אף פעם לא יצאנו עם סימני מים על הרכב משם ותמיד הרכב היה נראה נקי. (אני מדגיש נראה, כי אני יותר פדנט ושוטף לבד או אצל דיטיילר והסטנדרטים שלי שונים משל רוב האוכלוסייה)

הניקיון שלהם באמת טוב. אין תלונות.

אולי אני סתם מפריז בחשיבות השירות לקוחות .... לא יודע... 

רק בדקתי אולי יש עוד מקום עם אותו שיטת עבודה (הרכב נכנס למנהרה עם העובד+חנות נוחות לשבת)

🚗 MAZDA 3 2008

פורסם (נערך)

עזוב מנהרה, יש לך בסגולה ברחוב הירקונים את ״הרחיצה שלי״  . רחיצה ידנית עם ומצרי sonax . יש שם חנות אביזרים/ פינת קפה ובמרחק דקה משם פיצוציה/קפה מזנון. בצמוד למרכז שרות ספטון/פולקסווגן .המחיר דומה לטורבו קלין ועדיף על פני השימוש במכונה. 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הם עובדים עם מטאטא כמה שאני זוכר, זה או מכונה? זה נבלה וזה טריפה.

פורסם

נכון, אבל ניתן לבקש שיעבדו עם כפפה. ומי שאכפת לו מבקש מיד. כל השאר, יושבים ברכב ומתעסקים בנייד.🙂

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...