Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע, לרבים מאיתנו מותקנת ברכב מערכת auto start stop שמכבה את המנוע בזמן עצירה. חלקנו אוהבים או שונאים את המערכת, או פשוט בעלי דעה נייטרלית לגבי תפקודה.

אילו הייתם פוגשים את הבנאדם שהגה את הרעיון, מה הייתם אומרים לו? 

פורסם

ברכב החשמלי שלי היא עובדת קבוע, איך מבטלים? 

פורסם

לפי הבנתי המצבר של רכב עם כזו מערכת עולה יחסית יקר לעומת מצבר רגיל, מה היתרונות והחסרונות?! לא בדיוק יודע, מה שכו אני יודע שכשאני נוהג ברכב עם כזו מערכת,

אני מבטל אותה מיד עם עלייתי לרכב. למה?! כי אני היפראקטיבי וקשה לי עם כל המערך הזה.

הייתי אומר לו, יישר כחך, עזרת להרבה אנשים לחסוך בדלק. ומאידך גיסא, הגימיק שלך הציק להרבה אנשים כמוני.

צחוק בצד. מעניין באמת כמה הדבר הזה חסכוני מקניית מצבר כזה ועד החלפתו כולל תחזוקה של המערכת אם יש(תקלות כמה עולה וכו')

לבין מצבר רגיל באותם זמנים בדיוק, כולל צריכת הדלק.

יאללה שמישהו יריץ את זה ב"אקסל".

• אהבתי 1
פורסם
לפני 59 דקות, cohen motor 377 כתב:

לפי הבנתי המצבר של רכב עם כזו מערכת עולה יחסית יקר לעומת מצבר רגיל, מה היתרונות והחסרונות?! לא בדיוק יודע, מה שכו אני יודע שכשאני נוהג ברכב עם כזו מערכת,

אני מבטל אותה מיד עם עלייתי לרכב. למה?! כי אני היפראקטיבי וקשה לי עם כל המערך הזה.

הייתי אומר לו, יישר כחך, עזרת להרבה אנשים לחסוך בדלק. ומאידך גיסא, הגימיק שלך הציק להרבה אנשים כמוני.

צחוק בצד. מעניין באמת כמה הדבר הזה חסכוני מקניית מצבר כזה ועד החלפתו כולל תחזוקה של המערכת אם יש(תקלות כמה עולה וכו')

לבין מצבר רגיל באותם זמנים בדיוק, כולל צריכת הדלק.

יאללה שמישהו יריץ את זה ב"אקסל".

המערכת הוטמעה לא כדי לחסוך בדלק, אלא כדאי שיצרניות הרכב יעמדו בתקנות הזיהום של האיחוד האירופאי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, eitanuch כתב:

המערכת הוטמעה לא כדי לחסוך בדלק, אלא כדאי שיצרניות הרכב יעמדו בתקנות הזיהום של האיחוד האירופאי.

הפתרון שלי הוא להפעיל את המזגן, כשהמזגן פועל ה-S&S לא פועל. יופי לפעילי איכות הסביבה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

הפתרון שלי הוא להפעיל את המזגן, כשהמזגן פועל ה-S&S לא פועל. יופי לפעילי איכות הסביבה.

אתנ בטוח?

לחמי יש i20 והמזגן פועל ובכל זאת יש את הסטארטסטופ הזה.

ה*

פורסם (נערך)

כך זה בארונה של אשתי.

האמת היא שאני סקרן כמה דלק (וכנגזר מכך - זיהום אוויר) במנגנון הזה חוסך. התחושה שלי היא שזה מסתכם, במקרה הטוב, בפרומילים.

והייתי אומר לו בפשטות: STOP!!

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, eitanuch כתב:

אילו הייתם פוגשים את הבנאדם שהגה את הרעיון, מה הייתם אומרים לו? 

שהוא זוכה להמון קללות מדי יום

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תודה שפתרת לי בעיה שלא הייתה לי.

אגב האמירה הזו נכונה לעוד כל מיני מערכות שהתווספו לאחרונה, כמו בלם יד חשמלי לדוגמא

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

האדם הזה, יחד עם מי שהמציא את זמזם ההתראה לחגורת הבטיחות ומי שהחליט שכל הכפתורים האנלוגיים יעברו למסך מגע, הם גיבורים סמויים בתחום השמירה על איכות הסביבה. בזכותם, אנשים כמוני נאחזים במכוניות הישנות שלהם ומסרבים להיפטר מהן לטובת משהו חדש, מודרני, ובטיחותי יותר. אני מקווה שהם הרוויחו מזה הרבה כסף, ושכולו ילך להם לתרופות.

• אהבתי 4
  • מצחיק 12
פורסם

מה עניין זמזם אבזם לענייני איכות סביבה? זה אבזר בטיחותי, טוב שקיים. וטוב שיש סזמזם אורות ברכבים שבהם האור אינו כבה עם הדממת המנוע.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

ממש לא נכון

נהגתי בהמון רכבים שהמזגן נכבה במצב סטופ ורק אויר חם יוצא וזה גורם ליותר עצבים.

• רעיון טוב! 2

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...