Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחילה לי בעיה שהרכב מסרב להניע כשידית ההילוכים נמצאת במצב פארקינג.

אם אני מעביר את הידית למצב ניוטראל הרכב מניע. אם אני משחק עם הידית קדימה ואחרונה בין ההיולכים בסוף הרכב מניע במצב פארקינג.

דיי מצחיק אני מתייחס לזה בציניות כאילו זה אימובילייזר מקורי. אבל בתכלס אני מודאג שבסוף גם בניוטראל זה לא יניע.

יש למישהו מושג איך עובד המנגון הנ"ל.

ועוד משהו שקשור . כשאני נוסע עם מזגן בתוך העיר ואני רוצה אחר כך לשלב למשל לרוורס הידית הולכת ממש ממש קשה בין ההילוכים.

השמן גיר חם והוחלף לא מזמן. ואני לא מוצא את הסיבה.

אסמח לרעיונות לגבי התופעות הנ"ל

פורסם

הי

אין שום קשר בין שמן גיר לעובדה שהידית שלך עוברת קשה מרוורס לניוטראל וכו'. סביר שיש לך בעיה בכבל העברת ההילוכים. לגבי המיקרו סוויטש (בורר הילוכים או מתג מצב הילוך), תבדוק בחברה, אולי זה עולה מאה-מאתיים שח, ואז חבל לחפש פתרונות אחרים. אם זה הרבה יותר יקר, תכתוב בפורום ואולי יעלה רעיון...

פורסם

בהמשך לפניה הראשונה שלי שלא קיבלה תשובה מספקת אני רוצה להוסיף עוד בעיה שקשורה לבעיה והוא לי הרבה בעיות.

אם אני רוצה לפרק את הידית הילוכים ואת בית הידית ישנה בעיה שיש שם רב בריח .

יש אפשרות לפרק את הזרוע של הרב בריח או שזה עם חיבור ניטים מיוחד?

מכירים מקום שמתמחה בשטויות האלו באיזור ת"א ושלא יקרע לי תצורה במחיר?

אני מפחד לפרק שם יותר מידי

פורסם
בהמשך לפניה הראשונה שלי שלא קיבלה תשובה מספקת אני רוצה להוסיף עוד בעיה שקשורה לבעיה והוא לי הרבה בעיות.

אם אני רוצה לפרק את הידית הילוכים ואת בית הידית ישנה בעיה שיש שם רב בריח .

יש אפשרות לפרק את הזרוע של הרב בריח או שזה עם חיבור ניטים מיוחד?

מכירים מקום שמתמחה בשטויות האלו באיזור ת"א ושלא יקרע לי תצורה במחיר?

אני מפחד לפרק שם יותר מידי

אל תפרק לבד!

אתה מתעסק כאן בגיר

זה לא עסק פשוט תפנה למוסך מומלץ מורשה שיטפל לך בבעיה

ולא נראה לי שזה יעלה לך הרבה, אבל אני לא המומחה כאן אז עדיף שתחכה לתשובה מהתותחים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...