Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון עד 80K

tomerturg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

מחפש ג'יפון/מיני ג'יפון באיזור 80k.

דרישות:

1. חשוב לי מאוד אמינות - לכן נוטה ליפני או קוריאני בלבד.

2. חשוב לי שתהיה די מרווחת מאחורה לכסא בטיחות גדול וכן בגאז גדול שיכיל עגלה מסיבית.

3. נוסע כ-12 אלף ק"מ (עירוני) בשנה לכן צריכת הדלק פחות חשובה.

4. רכב זריז עם תאוצה טובה

בגדול חשבתי על הספורטאז 2.0, אך בתקציב שלי השנתון הרלוונטי הוא 2016 - מעט ישן לטעמי.

חשבתי לעלות בשנתון ולרדת בגודל לקיה סטוניק/יונדאי  קונה. האם הם יתנו לי מענה לדרישות למעלה?

לא נעול סופית על ג'יפון, פתוח להצעות גם על משפחתיות שיענו לדרישות שלי.

היום נוסע על מזדה 3 2011, מרוצה מאוד, הרכב לא רואה מוסך, אך צפוף מאוד מאחורה וגם תא המטען די בדיחה.

אודה לעזרתכם.

עריכה אחרונה על ידי tomerturg
פורסם

בתקציב הזה וברצון לשנתון גבוה מ-2016 זה קצת בעייתי. אם אתה מרוצה ממאזדה, אולי תשקול מאזדה 6 מנוע 2.0 ל' או רכב ײמנהליםײ יפני אחר, לא זריז כמו ה-3 אבל יפתור לך את בעיית המושב האחורי ותא המטען. 

פורסם

שרשור זהה מלפני שבוע

הסטוניק קטנה! וגבולית בתקציב
קונה - לא יודע לגבי הגודל אבל יקרה יותר מהתקציב שלך

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הספורטאג' 2.0 אמנם 2016 אך איכות ההרכבה גבוהה והרכבים הפרטיים בעיקר מרגישים עדיין איכותיים וחדשים,

למרות ששמעתי על כמה שסבלו מסדקים בדשבורד, אך בינתיים כולם 2016 או תחילת 2017, ב10/2017 הדגם עבר מתיחת פנים, לא יודע אם הנושא הזה שופר קליל, הזמן יגיד.

שווה לבדוק.

• תוכן חדש...