Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעדכן, 

למרות מה שרשום באתר הדואר הם לא הסכימו לקבל או להעביר את התשלום/להוציא צ׳ק בנקאי.

דיברתי עם הפקידה שם והראתי לה מה שרשום באתר הדואר עצמו ועדיין הם אמרו לי שמותר רק עד 15 אלף ש״ח.

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

סתם שאלה,

מה עם לפתוח חשבון בבנק הדואר, להפקיד אליו ואז להעביר לאן שתרצה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה לא משנה, 

הם סירבו לקבל את הסכום למרות שהוא מתחת ל50 אלף ש״ח כי הם לא יודעים מאיפה הכסף הגיע למרות שהראתי להם את הטופס של העברת הבעלות, ואני שאלתי אותם האם אני צריך להביא להם תלושי שכר של הקונה?? והם בשלהם שאני צריך לבוא ולומר להם מאיפה הגיע הכסף של הקונה, קיצר יוסלסים כרגיל.

פורסם

איזה מטומטמים.

כתוב שלעסקת רכב מותר עד 50k

הראת להם העברת בעלות

אז מה הבעיה שלהם? 

תגיש תלונה אצל נציב פניות הציבור וגם בדואר

זה בלתי נסבל שכל פקיד דביל נותן פרשנות משל עצמו.

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

העניין הוא שאותה פקידה אמרה שאפשר רק 15, אז היא קראה למנהל שלה, גם המנהל שלה אמר שאפשר רק עד 15 ואז הראתי לו את החוק שחור על גבי לבן, אז הוא עשה טלפונים, ועדיין אי אפשר..

פורסם

זכייני הדואר מקבל עמלה נמוכה על כל הפקדה או משיכה, גם בסכום גדול.

אין להם כל תמריץ לקחת אחריות על סכום גדול, וזו התוצאה.

מה עשית לבסוף, לקחת את השטרות?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 17 דקות, tinoki כתב:

זכייני הדואר מקבל עמלה נמוכה על כל הפקדה או משיכה, גם בסכום גדול.

אין להם כל תמריץ לקחת אחריות על סכום גדול, וזו התוצאה.

מה עשית לבסוף, לקחת את השטרות?

זה היה בסניף הראשי בכפ״ס, מחר אלך לסניף שלי לנסות להפקיד דרך טלר.

פורסם

מקווה בשבילך שהסכימו לפחות לבדוק את השטרות אם הם מזויפים או לא.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 10 שעות, Jeka88 כתב:

העניין הוא שאותה פקידה אמרה שאפשר רק 15, אז היא קראה למנהל שלה, גם המנהל שלה אמר שאפשר רק עד 15 ואז הראתי לו את החוק שחור על גבי לבן, אז הוא עשה טלפונים, ועדיין אי אפשר..

בשביל להתקבל לעבוד בדואר מספיק דופק וזאת התוצאה
זה לא שה"מנהל" יותר חכם מהפקידה, הוא פשוט יותר ותיק
החוק לא חל בשטחי "רשות הודאר" הם יש להם חוקים משל עצמם... עצוב!

לפני 9 שעות, - XM - כתב:

לתפארת מדינת ישראל.

+1

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בקיצור היום הלכתי לסניף של הפועלים עם שירותי מזומנים, הפקידו את הכסף ורק שאלו מאיפה הכסף, אמרתי להם שזה ממכירת רכב ורשמו את זה בהערה שם אחרי שראו את העברת הבעלות, מה שכן אמרו לי שיכול להיות יתקשרו אליי מהסניף שלי ויבקשו צילום של העברת הבעלות.

• אהבתי 2

פורסם

ברור לכם שזה יכול להיות דרך נפלאה להלבין כסף, כן?

אצל המגזר כמובן זה יכול להיות כסף שחור (תנחשו לבד מאיפה), הם מכניסים את זה לרכישת רכבים "זולים" וככה הכסף השחור מולבן.

פורסם

וודאי שאני מבין מאיפה מגיע החוק, הבעיה היא שהחוק מתיר עד 50 אלף ויש מקומות כמו הדואר שהם לא עושים מה שכתוב בחוק.

לגבי המגזר, לרובם אין בכלל חשבונות בנק אז לבוא ולהכליל מגזר שלם אני לא יודע עד כמה זה נכון.

יש שרשור נוסף שהכלילו שם מגזר שלם בגלל 2 זבלים שעשו קטע מסריח.

פורסם

אני לא מכליל מגזר שלם...

אבל בוא, ראיתי כל כך הרבה פעמים ענייני פרוטקשן, וכל כך הרבה אנשי "עסקים" עם מרצדסים.

יש גם הרבה אנשים טובים אבל יש גם הרבה מאוד שלא

• תוכן חדש...