Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

היום הגיע לראות את הרכב שלי בחור מהמגזר, אהב את הרכב ורוצה לקחת אותו במחיר די טוב, הבעיה היא שהוא רוצה לשלם במזומן(המחיר הוא מתחת ל50 אלף וזה בסדר מבחינת החוק), שאלתי אותו לגבי שיק בנקאי והוא אמר שהוא לא יכול אלא רק במזומן, אני ידוע שרוב החבר׳ה מהמגזר קונים רכבים במזומן בד״כ.

השאלה היא מה התהליך הנכון ואיך אני נמנע מכסף מזוייף למשל? האם אפשרי להפקיד את הכסף בדואר ויחשבו את הסכום שם ואני מניח שהמכונה תדע לזהות שטרות מזוייפים?וכשנעשה העברת בעלות אפשרי יהיה להפקיד את הכסף בהעברת זה״ב לחשבון שלי בבנק הפועלים למרות שלשנינו אין חשבונות בבנק הדואר?

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

אם אין לך חשבון בבנק הדואר לא חושב שהם יגעו בכסף.

תעשה העברת בעלות ליד צ’יינג’, מאמין שהוא יוכל לבדוק לך בחינם או תמורת סכום קטן.

עריכה אחרונה על ידי - XM -

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

לפי מה שרשום פה נראה לי שהם יוכלו להעביר את המזומן בהעברת זה״ב גם אם אין לי חשבון:

https://israelpost.co.il/בנק-הדואר/זיכוי-והעברת-כספים-לחשבון-אחר-בזמן-אמת-מערכת-זהב-rtgs/

אני מניח שהם יבדקו את הסכום במכונה ושם המכונה תדע אם הכסף מזוייף או לא...נכון?

• אהבתי 1

פורסם

המכונה יודעת חד משמעי, אם יבדקו את הכסף במכונה אתה מכוסה.

לפי הלינק שצירפת, אכן השירות גם לאנשים שאינם בעלי חשבון בבנק הדואר.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם (נערך)

כדי שלא יהיו לך הפתעות, חשוב שתבדוק *מראש* עם הדואר האם זה יתאפשר לגבי הסכום שאתה רוצה להפקיד לחשבון שלך דרך הדואר, כי יתכנו מצבים בהם למרות ביצוע העיסקה חוקי תהיה בעיה בהפקדה.

היות ויש הרבה בעיות וטעויות בדואר, חשוב שהבירור יבוצע מול סניף הדואר הספציפי, כדי שלא יהיו לך הפתעות ברגע האחרון.

עריכה אחרונה על ידי harhanegev
  • אהבתי 2

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

שאלתי היום את הבחור אם הוא מכיר את האופצייה של העברת בעלות אונליין, היה לו פרצוף של אחד שאין לו מושג על מה אני מדבר, וללמד אותו את זה אני לא מתכוון, לכן רציתי לברר לגבי ההפקדה לחשבון שלי דרך הדואר כולל ספירת הכסף.

פורסם

אפשרי להפקיד את הכסף לחשבון שלך דרך הדואר... עשיתי את זה פעם.

אתה מבקש מהפקידה להפקיד את הסכום

היא סופרת, רואה שתקין 

מעבירה ואח"כ עושה העברת בעלות 

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 26 דקות, Jeka88 כתב:

שאלתי היום את הבחור אם הוא מכיר את האופצייה של העברת בעלות אונליין, היה לו פרצוף של אחד שאין לו מושג על מה אני מדבר, וללמד אותו את זה אני לא מתכוון, לכן רציתי לברר לגבי ההפקדה לחשבון שלי דרך הדואר כולל ספירת הכסף.

אוקיי, אבל לבורות וחוסר יכולת לשחק לפי כללי החברה שאתה חי בה יש מחיר. אחד מכם יצטרך לקחת סיכון, ואין סיבה שזה תהיה אתה. אז או שישים את הכסף לרבע שעה בבנק ואז תלכו לדואר - או שילך לחפש מוכר אחר והרפתקן יותר. ואם זה מאד מטריד אותו, תציע לו לחתום על החוזה במעמד ההפקדה. (מעניין לראות איזה פרצוף תקבל הפעם)

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני כשעה, סולל הדרך כתב:

אפשרי להפקיד את הכסף לחשבון שלך דרך הדואר... עשיתי את זה פעם.

אתה מבקש מהפקידה להפקיד את הסכום

היא סופרת, רואה שתקין 

מעבירה ואח"כ עושה העברת בעלות 

מניח שסופרת במכונה שמוודאת שהכסף תקין ולא מזוייף לא? ואח״כ מעבירה את זה לחשבון בנק שלי(בבנק הפועלים) בהעברת זה״ב?

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

פורסם

אכן כן

מסייג את דברי בכך שמכירה הנ"ל היתה בשנת 2005

אולי דברים השתנו מאז

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פגישה בסניף בנק בו יש מתחם קופות, של הבנק שלך. 

הוא משלם לך, אתה מפקיד את הכסף בחשבון, סופרים אותו במקום, ונושא הזיופים די סגור. 

אח"כ הולכים יחד לסניף הדואר הקרוב ועושים העברת בעלות. 

או לברר בבנק הדואר הספציפי בו אתם קובעים אם יש להם שירות של הפקדת מזומן לטובת בנק אחר. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפני כמה שנים ( לפני חוק הלבנת הון) קבלתי 60,000 ₪ במזומן.

הלכנו קודם לבנק שלי, במקרה הוא נמצא ליד הבית ככה שזאת לא הייתה בעיה, בוצעה הפקדה של הכסף.

לאחר מכן, המשכנו לסניף הדואר לבצע העברת בעלות.

אם הקונה רוצה לשלם במזומן, אין סיבה שלא יסכים לתהליך דומה.

בנוסף הייתי מנסה להסביר לו על תהליך העברת בעלות דרך אתר gov. שני רכבים אחרונים שמכרתי, הקונים לא הכירו את התהליך ואף לא היו רשומים באתר. לאחר הסבר שלי ורישום באתר הם הודו לי.

• תוכן חדש...