Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שתחליט, דואר או בנק, כדאי לברר על הגעה אליהם. בעיר שאני גר, נשאר סניף דואר אחד שצריך לקבוע תור מראש וגם אז מחכים המון זמן.

אני בבנק הפועלים ובסניף שלי צריך לקבוע תור לפני ההגעה. 

פורסם

קבעתי תור לדואר מחר, אתקשר לשם מחר על הבוקר לוודא אם הם יכולים להפקיד את הכסף לחשבון בנק שלי.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

בסניף הבנק בו מתנהלים חשבונות הבנק של המשפחה, שהוא סניף גדול מאוד, לא מקבלים מזומנים. לפני מספר חודשים נשלחנו להפקיד מתנות חתונה בכספומט, שכמובן סופר ובודק את השטרות.

אם אינך מעוניין להפקיד בכספומט תתחיל בבדיקה באיזה סניף בנק אפשר להפקיד מזומנים אצל הפקיד. לדוגמה, בבנה"פ בחיפה הדבר אפשרי רק בסניף אחד. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מביאים בחשבון נסיבות.

לגבי רכב - ה-50,000 ש"ח כתובים בתקנות.

לגבי החתונה - לא עשו שום בעיה (חייב להודות שהופתעתי מכמות המזומן שהתקבלה מחבר'ה בני 30, שציפיתי שיהיו יותר מעודכנים).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבל של ידעתי על אופציה כזו בדואר.

פעם מכרתי לזוג סוחרים מהמגזר רכב וזו הייתה מכירה  כיפית בלי מכון ושטויות פתחו מכסה מנוע סגרו וסלאמת....

בהמתנה לדואר שאלתי אותם על שיטת הבדיקה "היסודית" והם ענו לי בכנות שמה שמעניין אותם במגזר שהרכב נראה מבחוץ טוב עם כל השאר הם מתמודדים בקלות. וזה היה רכב עם ק"מ גבוה מאוד אבל נראה חדש. 

שילמו לי 32 אלף במזומן וזה בהחלט היה סיוט. למי שלא רגיל להתעסק עם שטרות (כמוני) זה היה מתיש לספור את הכסף. ובנוסף לא חשבתי על זה מראש  והצטרכתי להסתובב עם כיסים ושקית מפוצצת במזומן. (לפחות הם הציעו לאבטח אותי לבית חחח)

הברוך שאין אצלנו פקידים בבנק למזומן. וזו הייתה חויה מפוקפקת להפקיד כזו כמות בכספומט שמאחריי תור של 10 אנשים עצבניים,

מרפי נקרא לעזרה דחופה ובאמצע המכונה נתקעה. 

אני עדיין זוכר את הצעקות של העצבניה מאחוריי.

"מה חשבת כמה כסף אפשר לדחוף למכונה בגללך היא נתקעה :) "

• מצחיק 4
פורסם

בשנים האחרונות הבנקים ממש לא אוהבים מזומן.

כבר יצא לי לחזור הביתה עם כיסים מלאים מזומן כי בבנק לא הסכימו לקבל.

תתאם עם הבנק שלך מראש.

להפקיד בכספומט אולי יהיה יותר מבחינת בירוקרטיה, רק תבדוק כמה ההגבלה שלך להפקדה יומית במזומן בכספומט.

עם כל זה קח בחשבון שיש סיכוי שתקבל טלפון לאחר מספר ימים מהבנק מה זה הכסף.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

אופציה נוספת בלי לרוץ לבנק שלך:

לבקש בדואר שיוציאו לך המחאה בנקאית של בנק הדואר תמורת המזומן. עמלה של כ 30 ש"ח. אתה מפקיד אותו אח"כ בבנק שלך

• אהבתי 3
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

הדואר מפיק את העברת הבעלות, כך שהתשובה נמצאת בידו. כמובן שזו סיבה נוספת לשמירת הטופס למשך מספר שנים (רשויות המס יכולות לבדוק, דומני עד 7 שנים).

פורסם (נערך)

תפקיד את הכסף לחשבון שלך דרך בנק הדואר,לאחר מכן העברת בעלות,לא מסובך.

עריכה אחרונה על ידי ArikC
  • אהבתי 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, ArikC כתב:

תפקיד את הכסף לחשבון שלך דרך בנק הדואר,לאחר מכן העברת בעלות,לא מסובך.

רק רציתי לוודא שזה אפשרי להפקיד דרך הדואר ישירות לחשבון בנק שלי למרות שאין לי חשבון בבנק הדואר, אם ככה אז הכול טוב.

עוד שאלה, הטסט לרכב נגמר ב23/6/2023, לא אמורה להיות בעיה בהעברת הבעלות נכון? היה זכור לי שרצו לעשות איזה חוק שחייב להיות לאוטו טסט מעל x חודשים

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תוכן חדש...