Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנת עריכה לPDF נורמלית

DareDevil
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי ליברה אופיס, שהמעבד תמלילים שלה יחסית טוב למה שיש בשוק התוכנה הפתוחה, גם הגירסה האקסלית שלה אחלה ומתאימה לשימושים הקלים שלי אבל לאחרונה אני נתקע עם תוכנת הdraw שלה, שזו תוכנת צייר עם חלקים מתוך המעבד תמלילים של ליברה אופיס.

הגיע אליי קובץ PDF עם תמונות שאני רוצה לקחת כל תמונה ולחתוך אותה ולהפוך את הקובץ לספר. (עשיתי המרה לקובץ של אופיס ליברה)

התוכנה עצמה אחלה ונוחה אבל היא קורסת כל הזמן, עודכנה גירסה הכי עדכנית, עדיין קורסת (7.5.1) מקודם גם קרסה (4.6.1 או משהו בסגנון).

עברתי לחבילות אופיס אחרות, אבל לא מצליח או להתקין או בכלל לערוך את התמונות מתוך הקובץ עצמו. 

WPS - לא ראיתי שיש אופציה מתוך המעבד תמלילים שלה לערוך קובץ PDF או המרה לאחד מהקבצים שWPS עובדת איתם ואז לערוך אותו. - מה שהצלחתי זה רק להציג את הקובץ (או שאולי מדובר באונלי-אופיס?)

ניסיתי להוריד אפצ'י אופיס, לא הצליח אבל כנראה שזו היתה בעיה אצלי - מישהו יודע אם זה אפשרי אצלם?

אונליאופיס, לא מאפשר לשנות את הקובץ אלא רק להציג אותו כנ"ל - מישהו יודע אם זה אפשרי אצלם?

שורה תחתונה - קובץ PDF עם תמונות (ספר סרוק) - רוצה לקחת כל תמונה ולחתוך וליצור לעצמי ספר.

כרגע מותקנות על המחשב - WPS, ליברה אופיס, אונלי אופיס 

בעדיפות לתוכנה שהיא open-source 

תבורכו

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, המהיר הזהיר כתב:

לא בדיוק הבנתי מה אתה רוצה לעשות..

עשו סריקה עם camscanner של 2 דפים משני הצדדים, אני רוצה לחתוך את דף אחד מתוך התמונה ולהשים אותו על דף נפרד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

מה יקרה אם תשתמש בתוכנה ל"צלום" מסך?  נכון התוצאה לא תהיה קובץ התמונה המקורי שבמסמך, אל לצרגיך נראה לי שיהיה מספיק טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

inkscape תפרק לך את הPDF לגורמים.

החסרון שלה שהיא קצת מסובכת (ברמת פוטושופ)

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כלי נחמד, יעיל, שימושי וחינמי שאני משתמש בו בעצמי לעיתים.

יש עוד אפשרויות חוץ מפיצול PDFים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

-- ^ --

אבל לא עונה על דרישת פ'ה.  הוא רוצה לחלץ תמונות מקובץ PDF ולא לפצל מסמך לעמודים בודדים (שזה מה שתוכנה זו עושה).

בכל מקרה, ובמחשבה שניה - PDF שנעול לעריכה, לא נראה לי שניתן יהיה לחלץ ממנו תמונות בצורה קלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

image.png.21c37e31c6375e0fb84700ad609a851d.png

כנראה שלא הבנתי את בקשת פות"ש.

מקווה לפחות שהקישור יעזור למישהו שאולי בעתיד ימצא את השירשור הזה.

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

@DareDevil -

לבדיקה, פתחתי כרגע קובץ PDF לא קטן (85MB) ב DRAW ללא בעיות, ויצאתי ממנו תמונה בודדת (קליק ימני על התמונה ואז Save) וגם את כל התמונות במכה (Fils->Save ואז שמירה כקובץ odg.  זו ספריה דחוסה שפתחתי ב Ark ושם יש תת ספריה בשם Pictures).

ההבדל בינינו כנראה -המחשב מריץ Linux.

אם עדין יש בעיות, צור אתי קשר והעבר לי את הקובץ ואנסה לשלוף באחת הדרכים.

עריכה אחרונה על ידי dani666
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...