Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 25.4.2023 בשעה 03:14, Guru כתב:

פשוט כי זה על חשבונם אז הם עושים את המוות.

על חשבון מי, המוסך? ממש לא.

היצרן מממן את החלפים, והמוסך מקבל תשלום מלא מהיצרן על העבודה.

• אהבתי 1

פורסם

עדיין מופיע "בהמתנה" באזור אישי באתר (כלומר, תזדיין בסבלנות עד שנשלח לך מכתב בדואר לקבוע תור). מצד שני, אין לי שום ציפיות לתיפקוד כלשהוא מצמפיון

פורסם

מה זה מוסך סיידון? אני גר בקריות. השבוע אני אסע למוסך צ'מפיון בחוף שמן בהפתעה ואראה מה נסגר עם זה. מקסימום יש להם מכונת קפה טובה ממה שאני זוכר.

פורסם

משתף מהנסיון שלי - בדקתי אם הרכב שלי מופיע ברשימת הרכבים המושפעים דרך האתר של צ'מפיון (הופיע) עוד לפני שקיבלתי את המכתב בדואר. התקשרתי לתאם תור באחד המוסכים שהופיע כמורשה לביצוע הריקול (במקרה שלי מרכז שירות רכב עוז - חיפה). לא היתה בעיה לתאם תור בהתראה קצרה, ולא היה צריך להציג שום מכתב. הריקול עצמו לקח שעה.

פורסם
לפני 17 שעות, yoni162 כתב:

משתף מהנסיון שלי - בדקתי אם הרכב שלי מופיע ברשימת הרכבים המושפעים דרך האתר של צ'מפיון (הופיע) עוד לפני שקיבלתי את המכתב בדואר. התקשרתי לתאם תור באחד המוסכים שהופיע כמורשה לביצוע הריקול (במקרה שלי מרכז שירות רכב עוז - חיפה). לא היתה בעיה לתאם תור בהתראה קצרה, ולא היה צריך להציג שום מכתב. הריקול עצמו לקח שעה.

מה הופיע לך באתר (אזור אישי) תחת  סטטוס קריאת שירות?

פורסם
בתאריך 2.5.2023 בשעה 10:45, zoro321 כתב:

בחוף שמן חיפה דורשים להשאיר את הרכב יום עבודה שלם בשביל לסדר את הריקול חוצפנים

אז תשאיר ושיתנו לך רכב חלופי

פורסם
לפני 11 שעות, Liran3331 כתב:

אז תשאיר ושיתנו לך רכב חלופי

למה בשביל ריקול שלוקח גג רבע שעה לעשות. להשאיר רכב יום עבודה שלם זאת פשוט בדיחה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז לאחר חודשיים שניסיתי לתפוס את המוסך (מרכז שירות חוף שמן בחיפה), החליטו לחזור אלי וקבעתי תור ליום ראשון. פתאום הם טוענים שהעבודה יכולה לקחת סביבות 3 שעות... נעדכן איך היה ומקווה שלא אהיה שם חצי יום.

• רעיון טוב! 1
פורסם

החלפת כרית לוקחת בקושי 30 דקות, וזה מנסיון.

אז מי שמחרטט על 3 שעות, או יום שלם... זה רק מעומס או רצון לדחות ההחלפה לפי ראות עיניהם.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...