Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 22.5.2023 בשעה 11:04, Liran3331 כתב:

אז לאחר חודשיים שניסיתי לתפוס את המוסך (מרכז שירות חוף שמן בחיפה), החליטו לחזור אלי וקבעתי תור ליום ראשון. פתאום הם טוענים שהעבודה יכולה לקחת סביבות 3 שעות... נעדכן איך היה ומקווה שלא אהיה שם חצי יום.

חחח עברו מיום עבודה שלם ל3 שעות יפה .אני הלכתי לשליין בקריות לקח חצי שעה...

פורסם (נערך)

אני קבעתי לפני חודש במוסך הצפון בנצרת. לקח להם משהו כמו שעה בגלל העומס, ממליץ בחום מאוד נחמדים וגם עובדים בשבת למי שאין זמן באמצע שבוע.

IMG_0887.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Izochinolina
פורסם

לכל מי שעשה כבר את הריקול - קיבלתם מכתב כלשהוא ממשרד התחבורה / צמפיון לפני שקבעתם תור להחלפה של הכרית?

נציג של צמפיון טוען שמהמכתבים יוצאים ממשרד התחבורה ולא מהם , ובלי המכתב אי אפשר להתקדם עם תור להחלפה

פורסם
לפני שעה, tomerR כתב:

לכל מי שעשה כבר את הריקול - קיבלתם מכתב כלשהוא ממשרד התחבורה / צמפיון לפני שקבעתם תור להחלפה של הכרית?

נציג של צמפיון טוען שמהמכתבים יוצאים ממשרד התחבורה ולא מהם , ובלי המכתב אי אפשר להתקדם עם תור להחלפה

בכלל לא ביקשו את המכתב במוסך כשהחלפתי את הכרית אוויר

כנראה שאין לו אינטרס להחליף לך את הכרית והוא מחרטט אותך...

פורסם
לפני שעה, shrie כתב:

בכלל לא ביקשו את המכתב במוסך כשהחלפתי את הכרית אוויר

כנראה שאין לו אינטרס להחליף לך את הכרית והוא מחרטט אותך...

שאלה פשוטה, קיבלת מכתב ממשרד התחבורה להגיע להחליף כרית אוויר במסגרת ריקול?

פורסם
לפני 4 שעות, tomerR כתב:

מדובר בסיאט ,לא קיבלתי שום מכתב.חבר זרק לי שיש ריקול וכדאי שאבדוק באתר. בדקתי נכללתי בריקול התקשרתי להזמין תור והחליפו ללא מכתב וגם לא נותנים שום דף סיכום/תיעוד על הריקול למרות שבקשתי תיעוד....

פורסם
לפני 3 שעות, zoro321 כתב:

מדובר בסיאט ,לא קיבלתי שום מכתב.חבר זרק לי שיש ריקול וכדאי שאבדוק באתר. בדקתי נכללתי בריקול התקשרתי להזמין תור והחליפו ללא מכתב וגם לא נותנים שום דף סיכום/תיעוד על הריקול למרות שבקשתי תיעוד....

אתה זוכר מה הופיע לך באתר תחת "סטטוס" - פעיל או ממתין?

פורסם
לפני 32 דקות, tomerR כתב:

אתה זוכר מה הופיע לך באתר תחת "סטטוס" - פעיל או ממתין?

הופיע פעיל .לפי מה שנאמר לי בטלפון רכבים שהטסט שלהם יותר קרוב מקבלים קדימות בתור

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז אבא שלי היה הבוקר במוסך לטיפול בריקול. קבעתי לו למוטור אפ בפ"ת.

קיבלו אותו ממש בפתיחה בשבע וחצי ובשמונה וחצי הוא כבר היה אחרי.

הסטטוס באתר הופיע פעיל (לא התקבל מכתב מצמפיון/משרד התחבורה).

עכשיו אפשר לעשות טסט. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

החליפו גם לי. לא חיכיתי למכתב, התעדכן באתר של צמפיון שאני יכול לבוא להחליף. תור קבעתי דרך האתר שלהם אגב.

נתנו לי אישור בכתב שהחליפו כרית אויר במסגרת ריקול.

כמובן שבאתי לנסוע ונורית תקלה על כרית אויר הייתה דלוקה , "מעניין" איך רק אני שמתי לב לזה

פורסם

החלפתי שבוע שעבר במוסך סיידון בהוד השרון, אבל לא קיבלתי אישור שהוחלפה, האם צריך לבקש? (בדקתי באתר של צ׳מפיון ומופיע שאין לי ריקול פעיל אז אני מניח שזה מעודכן במערכות)

פורסם

^^ זה תלוי בך, הם שולחים את זה למשרד התחבורה. לא ביקשתי אישור, הפקידה פשוט נתנה לי "הוראת תיקון". אולי במרכזי עובדים בצורה יותר מסודרת

• אהבתי 1

פורסם
לפני 11 שעות, tomerR כתב:

החליפו גם לי. לא חיכיתי למכתב, התעדכן באתר של צמפיון שאני יכול לבוא להחליף. תור קבעתי דרך האתר שלהם אגב.

נתנו לי אישור בכתב שהחליפו כרית אויר במסגרת ריקול.

כמובן שבאתי לנסוע ונורית תקלה על כרית אויר הייתה דלוקה , "מעניין" איך רק אני שמתי לב לזה

יכול לשתף באיזה מוסך?

תודה מראש!

• תוכן חדש...