Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרנו לגונה היא אופצייה מצויינת (בעיקר בגלל הבטיחות והמרווח שלה), אפילו ישאר לך עודף.

עשיתי בחודש האחרון 100 ק"מ על הרכב הזה (מועט יחסית), אבל הוא בהחלט נוח לנהיגה ומאובזר.

לא ידוע לי אם קיימת תיבה אוטומטית.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אני הייתי חושב לכיוון טיוטה קורולה ישנה, אולי לא שיא הפאר והנוחות אבל אוטו משפחתי נחמד, לא הכי בטוח אבל אתה לא יכול לצפות מרכב ישן שיהיה בטוח כמו החדשים, רכב חיסכוני ואמין.

קל למצוא אוטומטיות והם די מרווחות.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

תשקול 306,היא נוחה,מרווחת יחסית וגם לא שותה יותר מדי.

אני לא יודע אם נכנסת לך בתקציב אבל אפשר לבדוק גם מגאן שהיא נוחה ובטוחה.

ד"א אם חיסכון חשוב לך אז אולי תשקול גם תיבה ידנית (אם אתה לא חייב אוטומט).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

QUOTE=יבגני]תבדוק את האפשרות של ניסן סאני.

רכב אמין , נוח , לא יקר לתחזוקה.מצטרף להמלצה אכן רכב מעולה בתקציב שלך ויש גם הרבה ידניות ככה שלא יהיה קשה למצוא אחת

עם מנוע 1.5 ידנית שתעזור לך לחסוך בדלק

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

דווקא הסאני הוא לא אוטו נוח וגם לא מרווח (אני משער גם שהבטיחות שלו לא בשמים).

מה שכן הוא אמין מאוד וגם די זריז עם תיבה ידנית.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

עדיפה על כל ההצעות לעיל לפי דעתי היא הסיטרואן קסארה 1.8 - במחיר שאתה מדבר עליו תכנס קסארה מודל 98. כוללת:

חלונות חשמל, הגה כוח, גיר אוטומט, כריות אויר, ABS, מזגן כמובן ואמינות לא רעה.

אלון

פורסם

בתקציב הזה הייתי הולך על ה- 306. מבחינת נוחות אמינות וסחירות היא טובה מאוד.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

תודה עבור כל ההצעות.

היה נדמה לי שתגובותכם מגיעות לאי מייל שלי, מסתבר שטעיתי.

כמעט וקניתי: פיאט בראבה 97 אבל נתקעתי:

המוכר מתעקש שיד שניה 105000 ק"מ ומצב תחזוקתי מעולה (מה שנכון ) מגיע לו מחיר מחירון מלא, אני לעומת זאת ראיתי לא מעט פיאט בראבה מוצגות למכירה ברחובות הישוב שלי במשך חודשים ללא קופצים - נדמה לי שזאת מכונית לא סחירה במיוחד, מה דעתכם? מחיר מחירון הוא 22K

מה בכלל על המוניטין של האירופיות כמכוניות שרואות מוסכים יותר מאשר אלו של המזרח הרחוק?

פיאט בראבה מומלצת?

פורסם
תודה עבור כל ההצעות.

היה נדמה לי שתגובותכם מגיעות לאי מייל שלי, מסתבר שטעיתי.

כמעט וקניתי: פיאט בראבה 97 אבל נתקעתי:

המוכר מתעקש שיד שניה 105000 ק"מ ומצב תחזוקתי מעולה (מה שנכון ) מגיע לו מחיר מחירון מלא, אני לעומת זאת ראיתי לא מעט פיאט בראבה מוצגות למכירה ברחובות הישוב שלי במשך חודשים ללא קופצים - נדמה לי שזאת מכונית לא סחירה במיוחד, מה דעתכם? מחיר מחירון הוא 22K

מה בכלל על המוניטין של האירופיות כמכוניות שרואות מוסכים יותר מאשר אלו של המזרח הרחוק?

פיאט בראבה מומלצת?

אני גם מחפש לקנות פיאט בראבה ובדקתי כבר לא מעט מכוניות כאלה

אגב איפה אתה גר שיש לך כל כך הרבה פיאט בראבה ברחוב?

לגבי המחיר כן הוא רשאי לדרוש זאת ואפילו יותר (הקילומטרז לא גבוה והמצב התחזוקתי מעולה)

לגבי האמינות קודם כל האוטו אוטמט או ידני?

מכוניות אוטומטיות נהגות לעשות בעיות בגיר ובמחשב של האוטו (המחשב מתקלקל בד"כ לקראת ה170-180K)

לגבי הסחירות.. אכן את האוטו קשה למכור אחרי זה אבל אם הוא במצב טוב חוטפים אותו מהר (לא פעם ראיתי בלוחות באינטרנט פיאט בראבה שנכמרה תוך יומיים שלוש)

זה הכל בערך

עוד שאני ידוע על האוטו שהוא יחסית אמין (בפיאט או שאתה "נופל" על אוטו טוב או על אוטו שמצריך תיקונים) המנוע לא עושה בעיות מיוחדות האוטו הזה מאוד מהיר (103כ"ס), נראה טוב ומאוד מרווח מבפנים.

פורסם

דווקא פיאט בראבה ידועה כמכונית לא הכי שכירה בעולם.

גם בקשר לאמינות יש אי אילו אנשים עם טענות לגבי זה.

אבל הכי לא הבנתי זה בקשר למכוניות אוטומטיות ובעיות במחשב של האוטו ?

מה הקשר בין השניים ? ולמה בדיוק המחשב הולך אחרי 170-180 אלף ?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
דווקא פיאט בראבה ידועה כמכונית לא הכי שכירה בעולם.

גם בקשר לאמינות יש אי אילו אנשים עם טענות לגבי זה.

אבל הכי לא הבנתי זה בקשר למכוניות אוטומטיות ובעיות במחשב של האוטו ?

מה הקשר בין השניים ? ולמה בדיוק המחשב הולך אחרי 170-180 אלף ?

ליביו

לא אמרתי שהאוטומט הורס את המחשב של האוטו.

אני שאלתי כמה וכמה מוסכניקים שמתמחים בפיאט מריאה/בראבו/בראבה

הם אמרו לי שהאוטומט לא הכי אמין ובסביבות 120-180 הוא נהרס לכן אמרתי שהידניות אמינות יותר.

לגבי המחשב זה המחלה של הבראבה/מריאה והוא נהרס בכל דגם של מריאה ובראבה הממוצע הוא בסביבות ה 170 יש כאלה שזה נשבר להם לפני ויש כאלה שאחרי.

שוב בפיאט המכוניות בנויות ככה שאתה לא יודע על מה תיפול אוטו אחד יסע לך בלי בעיות 200K אוטו אחר יהרס ב 100K.

כל מה שמארתי פה אמרו לי אנשים מלומדים.

• תוכן חדש...