Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעזרת ה׳

אני רוצה לקנות רכב. ואני רוצה לדעת בבקשה 

מה יותר טוב?

רכב נגיד עם 80אלף קילומטר 

יש שתי אפשרויות 

תאחד שנסע את הקילומטר הזה בבין עירוני 

ואחד שנסע את הקילומטר הזה בעירוני בתוך העיר

למי ביניהם יש יותר בלאי ?

אשמח בבקשה לדעת ואשמח לעוד טיפים בבקשה בתודה הוד משה 

פורסם (נערך)

שני הרכבים נסעו את אותו הקילומטראז' - יש יותר בלאי לזה שנסע בעיר.

לא רשמת איזה רכב בכוונתך לרכוש, אבל אם זה רכב עם גיר רובוטי כלשהו או דיזל,  אז עוד יותר עדיף רכב שנסע בכבישים פתוחים .

לרכב היברידי לנסיעה עירונית יש משמעות יותר נמוכה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המנוע של רכב שעשה 100,000 ק״מ במהירות ממוצעת של 80 קמ״ש עבד חצי מהזמן של מנוע שנסע ב-40 קמ״ש ולכן הבלאי שלו משמעותית נמוך יותר.

דרכים בינעירוניות גם סלולות טוב יותר, ישרות יותר, אין בהן באמפרים ואין הרבה שינויי מהירות כך שהכוחות שפועלים על הרכב קטנים יותר ולכן רוב המכלולים האחרים גם יחוו שחיקה יותר נמוכה בבינעירוני.

• אהבתי 1
פורסם

ברור, התשובה הייתה כללית.

בכל מקרה, לא נראה לי שהוא מצא שני רכבים זהים שנת 98 עם אותו קילומטראז׳ כשאחד נסע בעיר והשני נסע בכפר.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 שעות, הוד משה כץ כתב:

הרכב הוא גיר ידני מודל 98 טורבו 1.8

אני מניח ששתי המכוניות לא יד ראשונה וגם אם היו יד ראשונה אין לך דרך לדעת באיזה תנאים הם נסעו כל השנים האלו, ולכן זה לא משנה עירוני/בינעירוני.

תקנה את זה ששמור יותר, עם תיעוד טיפולים ואתה מתרשם לטובה מהבעלים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...