Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים אנחנו לוקחים מתכנתים מ Upwork לכל מיני פרוייקטים צדדיים.  במהלך החודשים האחרונים הגענו למצב שבשלבי המיון כמעט כל פרילנסר עונה לנו עם עבודת דוקטורט לכל שאלה פשוטה שאנחנו שואלים - וכמובן נפסל על הסף.

• אהבתי 2

No worries 8)

פורסם

זה אכן מתחיל לשנות מהותית את תהליך הראיונות.

מבחני take home אצלינו על סף פסילה (במקומות שהם היו רלוונטים בהם כן ? הם בהחלט לא רלוונטים בכל מקום / מצב) בגלל זה לטובת pair programing ויותר הבנה של הstack בשיחה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בדיוק.  ברמת הניסוח - 10 מתוך 10.  ברמת ההבנה המהותית של המשימה - 1 מתוך 10, ואני עוד נדיב.  זה פשוט מסכם כמויות של חומר מ Stackoverflow שקשור איכשהו לענין אבל ללא שום קשר יעיל למציאות 😂

מה שכן - מבחינת Code Monkey זה להיט.  עד כדי כך שהפסקתי לשגע את המתכנתים על כל מיני שטויות.

No worries 8)

פורסם
לפני 3 שעות, tzahico כתב:

בדיוק.  ברמת הניסוח - 10 מתוך 10.  ברמת ההבנה המהותית של המשימה - 1 מתוך 10, ואני עוד נדיב.  😂

בול!

אצלנו זה לא בשלב הראיונות בכלל, אלא בעבודה עצמה, כל פעם בא איזה ליצן תורן עם פיתרון מצוץ מהאצבע שהתגלגל מתגובה שגויה אך מנוסחת היטב מסבא ג'פטו. אני כבר תולש את השיערות, זה לא מצחיק. תשובות ברמה של פלאגים שנפלו לתוך הקרבורטור ועשו שם סמטוחה.

לא רק שאין סיכוי שאהיה מחוסר עבודה (כי אני מתחיל להשתייך לקבוצה המצטמצמת הזאת שאשכרה משתמשת בחומר האפור שבין האוזניים במציאת פתרונות) אלא כפי שזה נראה כרגע, העבודה הולכת להיות מעיקה עוד יותר ותכלול בעיקר הדיפת שטויות במקום תכנון כהלכתו. בעעע.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני במיוחד מת על זה כשהוא ממציא APIים ויכולות.

(זה אגב לא רק קשור לתחום הזה - ניסיתי למצא ספר מבוסס על תיאור שזכרתי מהילדות דרכו - וזה הוביל אותי בדרך פתלתלה שאשכרה המציא פרקים שתואמים לתיאור שלי מתוך ספר - שבפירוש לא כולל אותם :) )

צריך להמציא קטגוריה חדשה מעבר לפייק ניוז - AI Fake news .... 

• מעניין 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה שנקרא, אם חשבתם שתמיכה מהודי שהולך לפי תרשים זרימה זה מעצבן, חכו לזה...

• מצחיק 4
  • מבאס 1
  • מעניין 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

להגיד שמחליפים בשביל בינה מלאכותית נשמע הרבה יותר טוב מאשר להגיד "מפטרים כי אין כסף".

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

להגיד שמחליפים בשביל בינה מלאכותית נשמע הרבה יותר טוב מאשר להגיד "מפטרים כי אין כסף".

1.הם לא מפטרים. הם הפסיקו לגייס.

2. ה a.i רק מתחיל להכנס לעולם שלנו, ומתקדם בקצב מאד גבוה. כבר עכשיו הוא יודע לסכם דוחות, ראיתי לא מזמן שניתן להכניס לו קובץ csv והוא יודע להוציא ניתוח שלו.

מי שטוען ש"אין לזה עתיד" או "זה לא יתפוס" פשוט לא מבין את גודל המהפיכה שבדרך.

כמו בכל קדמה, יהיו תפקידים שיהפכו למיושנים ויעלמו, ויתפתחו תפקידים חדשים. 

אבולוציה.

• אהבתי 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 9 דקות, ArikM כתב:

1.הם לא מפטרים. הם הפסיקו לגייס.

2. ה a.i רק מתחיל להכנס לעולם שלנו, ומתקדם בקצב מאד גבוה. כבר עכשיו הוא יודע לסכם דוחות, ראיתי לא מזמן שניתן להכניס לו קובץ csv והוא יודע להוציא ניתוח שלו.

מי שטוען ש"אין לזה עתיד" או "זה לא יתפוס" פשוט לא מבין את גודל המהפיכה שבדרך.

כמו בכל קדמה, יהיו תפקידים שיהפכו למיושנים ויעלמו, ויתפתחו תפקידים חדשים. 

אבולוציה.

1. בעולם שלנו זה אותו דבר. גם אם לא בדיוק, אחרי שהראשון מגיע השני כבר מתחמם.

2. כמו כל דבר, זה עוד כלי. תסתכל על הדוגמאות שרשמו פה, זה לא יכול להחליף מהנדסי תוכנה איכותיים. אולי כאלה שיודעים לעשות רק לולאת for.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, falou כתב:

מה שנקרא, אם חשבתם שתמיכה מהודי שהולך לפי תרשים זרימה זה מעצבן, חכו לזה...

עזוב תרשים זרימה...

אתה מתלונן על תקלה בגירסה חדשה.  מקבל תשובה מההודי של IBM:

- בדקתי בגירסה הקודמת וזה ככה.

- בדקתי בגירסה לפני הקודמת וזה ככה.

- אז זו לא תקלה.

זה לפחות היה רק רשימה של אופציות ללא מיון.

אבל באותו יום הודי שני ענה לי על תקלה אחרת (תוכנית עפה אם אתה בוחר משהו בצורה מסוימת):

- אבל אפשר לבחור גם אחרת!

:-(

כאן ביקשתי בצורה מנומסת (ככל שיכולתי) אסקלציה ולפחות אחרי יום ענה לי מנהל ה QA של התחום באירופה (בדקתי בגוגל, מה שבטוח).

בעזרתו הצלחנו לסדר את הבעייה השניה (הראשונה כאילו סודרה אבל חזרה בהמשך).

כמו שכבר נאמר "אין מוצר שלא ניתן ליצר בפחות כסף אם מוותרים על איכות".  ותראו לאן IBM הגיעו.

מצד שני, בטח בשביל חיסכון נתנו לתוכנות ה AI להתאמן על טקסטים ותוכנות שפותחו בהודו ...  העתיד אכן מבטיח!

• תוכן חדש...