Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קולט אדים ופילטר פחם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום 

התקנתי קולט אדים במטבח. יש צינור שרשורי 6״ שמוביל את האויר מחוץ לבית.

יש 2 פילטרים ראשוניים מסוג של רשת אלומניום, אחריהם בפנים יש עוד פילטר שחור מלא בגרגירים, מניח שזה הפילטר פחם פעיל.

אחרי זה כבר רואים את המפוח.

בתצורת ההתקנה אצלי, האם בכלל יש צורך בפילטר הפחם הפעיל?

A2577FF8-B933-4491-82EB-3538A3A3628B.jpeg

5645A4FC-2F1A-4D04-958E-FE1479D95984.jpeg

עריכה אחרונה על ידי locus

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אם הריח מפריע לשכנים אז כן.

אם לא אז מה אכפת לך מה נפלט החוצה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא הבנת את השאלה שלי.

ריחות הבישולים מפריעים לבעל הבית (אני), לכן יש קולט בבית. השכנים לא רלוונטיים לדיון.

השאלה פשוטה, בהתקנת קולט שהאויר מוזרם מחוץ לבית, האם אמורים להשאיר את פילטר הפחם הפעיל או שאמורים להפעיל את הקולט ללא?

אני בטוח שהוא מוריד מספיקת האויר שהקולט מוציא, השאלה אם יגרם נזק לקולט עצמו ללא הפילטר.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם (נערך)

אני מניח שקראת את ההוראות נכון?

לא נראה לי שנזק יגרם לקולט ללא הפילטר, תחשוב בהגיון מה זה קולט אדים? מפוח עם פילטרים, מכשיר מאוד פשוט

עריכה אחרונה על ידי adi89
פורסם (נערך)

אני בדיוק מחפש קולט אדים ומהבדיקה שעשיתי עד כה ,יש 2 תצורות לקולט כמו שאני מניח שאתה מכיר:

1. קולט שמנדף החוצה עם צינור( ובכל הסרטונים שראיתי מאוד ממליצים על צינור קשיח ולא גמיש).

2. קולט שמבצע רסירקולציה של האוויר ומחזיר אותו לתוך הבית-למקרים בהם אין אפשרות לנדף החוצה בגלל מיקום וכו.

יש מנדפים שבנויים ל2 המקרים ולכן יש את הפילטר פחם. בפועל הפילטר פחם נדרש רק אם אין אפשרות לנדף החוצה.

ממליץ לראות את הידאו הבא 

https://youtu.be/OBDeScQde38

עריכה אחרונה על ידי AK21
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...