Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בבדיקה מטעם הליסינג רשום:

מנוע: נזילות שמן, חוסר שמן, צריכת שמן (איך הם יכולים לדעת??)

מערכת גידוש: נזילת שמן טורבו

דגם מנוע לפי הרישויון: HN05

מה דעתכם? עלול להיות מסוכן לקניה?

בעיות נזילות נפוצה במנועים האלו?

פורסם

בקיצור יש סיבה למה המחיר של הרכב יחסית זול (נמכר כחדש אם אני זוכר נכון ב160K),
חוץ מזה הרכב מצריך אחזקה שוטפת יותר קפדנית (אם ניקח כהשוואה את האוטלנדר).

פורסם

עזוב בליסינג לא ידוע איך טיפלו בו ויכול להיות שתיפול על מנוע גמור.
בבדיקה לא יודעים באמת לבדוק צריכת שמן אבל הם כנראה יודעים על הבעיה של המנוע הזה ולכן הם כותבים מראש "צריכת שמן" כדי לכסות את עצמם ממקרה כזה.

רכב עם מנוע כזה קונים רק היד פרטית עם היסטוריית טיפולים מלאה וטיפול כל 10K לפחות, או עם מנוע חדש שניתן להטיח לו טיפול כל 7.5 אלף קילומטר. 
בכל מצב אחר זה סיכון גבוהה מידי.

אם נדלקת על הC4 פיקאסו תבדוק את גרסאות הדיזל, הדיזל של PSA (2.0 וגם 1.6) הם מהמנועים הכי אמינים שיש בשוק הרכב כיום והם גם חסוכניים וגם חזקים לכן הייתי ממליץ בחום לבדוק את האופיצה הזאת.

פורסם (נערך)

תודה לכולם על התגובות.

אני לא רוצה דיזל מ 2 סיבות: אנחנו לא נוסעים הרבה ונסיעות בעיקר עירוניות ואם מסתכלים לטווח ארוך (7 שנים ?) לא ברור מה יהיה עתיד הדיזל.

קיבלתי את הסטוריית הרכב, דילגו בו על טיפול ה-45K. ב75K בעקבות נורת לחץ שמן, המערכת נבדקה וכמו בשרשור למעלה נמצא שהרצועה מתפוררת: במוסך יבואן החליפו הרבה מכלולים, כנראה לפי הספר, והינה אחרי עוד כאלפיים קמ' הרכב נמכר.

לפי כמות השמן שהבודק ציין בכל איזור המנוע , אני מניח שפשוט לא הרכיבו את הכל נכון חזרה.

עריכה אחרונה על ידי i&m
פורסם (נערך)

לך תדע עד כמה המנוע ניזוק.

אולי מוכרים אותו 2000 קילומטרים אחרי תיקון כי הבינו שהשיפוץ לא הציל את המנוע.

רוצה רק בנזין? תנסה לדוג רכב כזה עם מנוע 1.6 ( יותר נדיר ), גם אם תצטרך לרדת בשנתון ל C4 פיקאסו.

אל תיגע במנוע 1.2 . 

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...