Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי צירפתי תמונה של הצד שעובד והצד שנשרף, מדובר בנורה עגולה כזאת, צהובה, נורה קדמית ראשית לרכב מאזדה 3 2016 דגם פרימיום, לא יודע מה השם שלה כדי לבדוק מול חנויות חלפים, מה סיווג שם הנורה? זה נותן לי כל מיני סוגים H11 H7... אני רוצה להיות בטוח, כמה אמורה לעלות נורה כזאת? האם זה משהו שאפשר לעשות לבד או שרצוי לתת לחשמלאי רכב לטפל

image.thumb.jpeg.6a85233169818dc6459445e173bd039d.jpeg

image.jpeg

אם זה מקל: 

image.thumb.png.45c03e804148307fe4da01aced8cbbf2.png

פורסם

לפי הטבלה מדובר ב H11.

שים לב שהנורה הזאת מגיעה כבר עם הבית. היא יוצאת ונכנסת למקום בסיבוב קטן ( לא בכוח!)

אם כבר קונים, אז של Hella או פיליפס.  הכי טוב זה לנסות לפרק את הנורה השרופה ולראות איזה סוג. אם לא תצליח לפרק לבד - תיגש לכל מוסך .

אני לא מכיר את הרכב שלך.

אם יש גישה, אפשר להחליף לבד. לפעמים צריך קצת פירוק  כדי להגיע.

בארץ מוכרים נורות כאלה ב 50₪-70₪, באמאזון הרבה יותר זול. אני קונה מראש שיהיו לי למקרה הצורך.

Screenshot_20221102-110415_Chrome.jpg

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממה שנראה הנורה העגולה היא חלק מיחידה שזזה, ככל הנראה בזמן פניה, ולא לא מצליח להבין איך ואם אפשר להוציא את הנורה בכלל, יש מעין פקק פלסטיק של כיסוי שהוצאתי, ומשם אפשר לנתק את הנורה מהחשמל, אבל לא להוציא אותה פיזית...

פורסם

אז לאחר כמעט שעתיים של סיבובים ו-6 מקומות שעוסקים בפנסים וחשמל רכב, מדובר בפנס די מיוחד, D4S, סוג של אקסנון כנראה, כמעט לשום מקום לא היה את החלק, ולאחד שכן ביקשו על מקורי של פיליפס 400 ש''ח, החלטתי לעשות קודם בדיקה אם אוכל למצוא משהו דומה באינטרנט במחיר סביר כי 400 שקל לנורה ראשית זה באמת לא הגיוני, מצרף תמונות של הנורה, אם למישהו יש קישור לרכישה מהאינטרנט במחיר טוב ואיכות טובה אשמח לצירוף.

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

WhatsApp Image 2022-11-02 at 15.53.44 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-11-02 at 15.53.44.jpeg

WhatsApp Image 2022-11-02 at 15.53.43.jpeg

פורסם (נערך)

HELLA D4S 4300 K Xenon נורה סטנדרטית (42V, 35W) https://a.co/d/70Ex9ew

תוסיף עוד מוצר כלשהו ב 12 דולר כדי לקבל משלוח חינם.

לצערי, שתי נורות כבר עוברות 75 דולר פטורים ממס.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפי התמונות שצירפת הנורה שנשרפה זה הצהובה...זה H11 רגיל, לא קסנון ולא שום דבר...מסביב לנורה יש לך תאורת קסנון(האור הלבן שיש מסביב) אבל האור הצהוב זה פשוט נורת H11 רגילה של אור ראשי.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

הייתי ב6 מקומות שונים כל מקום אמר לי שזה לא אור רגיל, אולי רק הבית נראה הלוגן כי הוא עגול, הנורה עצמה שצירפתי בתמונות זה מה שהוציאו מהרכב שהיה שרוף, לא מה שהיה בקופסא

פורסם

לפני שעה, Jeka88 כתב:

לפי התמונות שצירפת הנורה שנשרפה זה הצהובה...זה H11 רגיל, לא קסנון ולא שום דבר...מסביב לנורה יש לך תאורת קסנון(האור הלבן שיש מסביב) אבל האור הצהוב זה פשוט נורת H11 רגילה של אור ראשי.

מדובר בנורת קסנון מסוג D4S. זה נראה צהבהב והלוגני כי מאזדה התקינו נורות בגוון מאוד חם אז הרבה אנשים פשוט מתקינים נורות עם גוון קר יותר כדי להשיג לוק יפה יותר וגם מאיר יותר. 

פות״ש - 400₪ לזוג זה מחיר סטנדרטי. אלו נורות שמחזיקות עשר שנים אם לא יותר. בהצלחה. 

2016 BMW M235i.

פורסם

יש לך ספר הרכב? המידע, כולל הוראות החלפה, אמור להופיע בפרק התחזוקה (בד"כ לקראת סוף הספר), ובפרק המפרט הטכני (בסוף הספר, לפני האינדקס) אמורה להיות טבלה עם כל סוגי הנורות ותפקידן.

ניסיתי לחפש את הספר ברשת ולא מצאתי, אז אם אין לך נסה לפנות ליבואן. הספר הזה צפוי להיות שימושי גם בעתיד.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, Fraysa כתב:

מדובר בנורת קסנון מסוג D4S. זה נראה צהבהב והלוגני כי מאזדה התקינו נורות בגוון מאוד חם אז הרבה אנשים פשוט מתקינים נורות עם גוון קר יותר כדי להשיג לוק יפה יותר וגם מאיר יותר. 

פות״ש - 400₪ לזוג זה מחיר סטנדרטי. אלו נורות שמחזיקות עשר שנים אם לא יותר. בהצלחה. 

400 ליחידה ביקשו.

פורסם
לפני 7 שעות, Jeka88 כתב:

ממש ממש לא.
1. אין קשר בין טמפ' האור לסוג הנורה.
2. הטבעת זה לד.
ממליץ מאד שתקרא עוד על ההבדלים והשימושים בין הלוגן לזנון (השם הנכון הוא זנון, או קסנון, XENON - בדיוק כמו נורות הלוגן, מקור השם הוא הגז שכלוא בבית הנורה ומגיב עם חוט הלהט).

לעניינינו, בארץ הייתי קונה נורות או של PHILIPS או של OSRAM, לא חושב שחו"ל זה פתרון הגיוני, לנסוע עם פנס אחד שבועיים נשמע לי הזוי.
נורות של פיליפס עולות בארץ 400 ש"ח ליחידה, נורות של OSRAM טיפה פחות 360

(הנה קישור שמצאתי הרגע בגוגל: https://www.partclick.co.il/shop/product/נורה-ראשית-קסנון-לרכב-d4s-מבית-osram)
נראה שבACE יש איזה זבל סיני ב270.

ממליץ לאכול את הלקרדה עכשיו ולקנות מהאינטרנט נורה 'למקרה חירום'.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם אצלי החלפתי D4S לגוון בהיר שהזמנתי מבאיביי,יש גישה דיי קלה ויש צורך לפרק מעט את הבטנה של הגלגל.

עברת 6 מקומות בשביל להחליף מנורה??,אצלי החלפתי תוך 10 דקות בלי שום ידע מוקדם.

פורסם

לא מצאתי מקום שמוכר את המנורה, כנראה בגלל הדגם של הרכב אז אין בו את הH11 כמו שחשבתי, וכל מקום הפנה אותי למקום אחר באותו אזור תעשייה.

צילמתי את המנורה והדגם, ראיתי איך הבחור הוציא אותה.

הזמנתי מנורה מקורית של פיליפסט לדגם שאני צריך יצא זול פי כמה וכמה, אתקין לבד וזהו, כבר לא סומך על אף אחד.

פורסם

אז אתה הולך לנסוע עכשיו שבועיים עם פנס אחד?:loco:

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...