Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוזלת ביטוח מקיף + חובה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. מלבד השנה האחרונה, הייתי בעל ביטוח מקיף וחובה לאורך כל השנים מאז שנת 2014, ללא תאונות עד לפני שנתיים שב%%^$# נכנסה בי מאחורה

ב. בשנה האחרונה מאז מכירת הרכב האחרון שלי באוגוסט 2021,  הייתי מבטוח כחלק מהביטוח ברכב של אבי, כנהג הצעיר ביותר, האם זה נחשב כהמשך ביטוח? ואם לא האם אני צריך לשקר כדי שיבטחו אותי כי חברה אחת כבר סירבה, &*&^%&^$ !

ג. הייתי תמיד נהג זהיר, אני שונא את כולם על הכביש ואני מקווה שיכנסו לכל מקום חוץ מלרכב שלי, ותמיד עלויות הביטוח שלי היו במחיר הסביר והנעים לכיס יחסית, השנה לעומת זאת הם פשוט זינקו בוואו, הרבה אחוזים (3 יחד' מתמטיקה אז לא ידוע בדיוק בכמה)

ד. אז בהקשר לפסקה הקודמת עד כמה זה הכרחי לציין את תביעת הרכוש בתאונה שהייתה לי לפני שנתיים שלא באשמתי? זה מוזיל לי את הביטוח בכמה מאות שקלים טובים אם אני מנפנף את זה.. 

ה. פאק זהו תודה. 

פורסם

1+2. אם צויינת בפוליסה - כן. אם לא צויינת בפוליסה - סביר שהצהרה שלך ושל אביך תפתור את הבעיה.

3. על זה אמרה אשתי : בכביש תהיה זונה. תן לכל אחד להכנס (לפניך).  לגבי המחיר - זה צמוד לנייר הטואלט. הכל מתייקר.

4. אם תבעת את הפוליסה שלך אתה חייב לציין זאת. ממילא המאגר של חברות הביטוח משותף ויציף את זה. אם לא תבעת את הביטוח שלך (אלא את הפוגע) - זבש"ו. אתה נקי.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רוב חברות הביטוח נוטות לקבל את העובדה שהשתמשת ברכב של ההורים עד הגיעך לגיל 30. לאחר מכן, זה קצת יותר מסובך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

1+2. אם צויינת בפוליסה - כן. אם לא צויינת בפוליסה - סביר שהצהרה שלך ושל אביך תפתור את הבעיה.

איך אפשר לקבל כזו הצהרה אם רשום כל נהג בביטוח? צריך לערב עו"ד?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא. לחברת הביטוח יש טופס שממלאים וחותמים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תבדוק בwobi, אותי הם אף פעם לא אכזבו מבחינת מחירים.

על פריוס 2011 של ההורים אני משלם משהו כמו 3500 חובה+מקיף, אולי אפילו פחות, לא ממש זוכר.

למאזדה 3 שלי יש לי סידור אחר - שירות אוויס 360, שב730 ש"ח לחודש אני משלם על ביטוח חובה+מקיף, טסט+אגרה, טיפול שנתי ושינוע רכב לטיפול+טסט.

יכול להיות שבנפרד היה יותר זול, אבל אין לי כרגע זמן להתעסק עם כל דבר בנפרד, יש לי עבודה ותואר לסיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...