Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הייתה לי ברכב נורה שנדלקה, לקחתי למוסך נחשב יחסית, לאחר דיאגנוזה שעולה 300 ש"ח,  הבחור טען שמדובר בחיישן.

שאלתי האם הוא בטוח, איך הוא בטוח וכו', הוא הסביר שהוא מוציא את החיישן החוצה ובודק את התפקוד בחוץ, כך הוא בטוח שבזה מדובר.

שאלתי האם יש אחריות על התיקון, התחייבות שהתקלה אכן תפטר אם אשלם על התיקון (לא זול 1600 שקל).

אמר שכן, יש אחריות.

התקלה אבל חזרה מיד למחרת, נדלקה הנורה, השאלה שלי היא האם כשאני חוזר למוסך הגיוני מצידי לדרוש לא לשלם עבור שום דבר נוסף?

נניח והוא אומר לי שמע יש עוד משהו ש.... וצריך לשלם עוד X, האם אני יכול להגיד לא רוצה, תחזיר לי את ה1600 ששילמתי ואלך למוסך אחר (מקצועי יותר).

והאם זכותי לבטל את החיוב באשראי בטענה שלא קיבלתי תמורה לעסקה (תיקון התקלה)?

אשמח לעצה להתנהלות נכונה במקרה זה.

פורסם (נערך)

הזוי שהוא לקח לך 300 בעוד שתיקנת אצלו. דגל אדום.

גש אליהם, קודם כל תן להם הזדמנות לתקן ואל תקפוץ למסקנות שזה משהו אחר. אם הם אומרים שזה משהו אחר, תבקש הצעת מחיר בכתב ואל תתקן שם.

גש למקום אחר (בקש פה המלצות לפי הרכב שלך) ותראה מה הם אומרים ותמשיך משם. אם המוסך הראשון שיקר או טעה, זה רשום לך בהצעת המחיר. תקן במוסך השני, ותחזור למקום הראשון עם הוכחות שהם טעו.

אין לך זכות לבטל באשראי, אל תעשה זאת.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

כפי שנכתב, מוסכניק צריך להחזיר לך את כספך, לא ע"י ביטול החיוב. מוסכניק מחויב לתת לך את החלק הישן לאחר התיקון, גם כי יכולה להיות טעות באבחון, ואז אפשר להחזיר אותו לרכב. לא יודע אם זה נעשה.

אם תיקון התקלה עולה, נגיד 500 ש"ח, למה הגיוני שאתה תשלם 1600 ש"ח כפי ששילמת? לא עובדים בצורת "לא משלם עוד" כי צריך לדעת אם התקלה יקרה או זולה יותר.

יכול להיות שהתקינו לך חלק משומש שלא עובד כרגע. באופן כללי, תשתדל להיות ליד הרכב ותראה שמתקינים לך חלקים חדשים.

אתה יכול בשלב שתרצה לבקש את כספך בחזרה. הכל כרצונך. השאלה אם ניתן להחזיר את המצב לקדמותו, אם אין לך את החלק הישן כפי שקורה בד"כ.

אז יש ל עכשיו את ההצעות של קורו ושלי. תשלב ביניהן.

פורסם

תודה רבה לכם, לצערי לא חשבתי על לבקש את החלק המקורי, אני יודע שהתקינו חיישן חלופי חדש ולא מקורי (מקורי עולה 1100 שקל יותר לטענתנו והחלופי של "חברה טובה").
אגש לשם מחר בבוקר ואעדכן.

• תוכן חדש...