Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יעוץ אחרון ברכישת רכב חדש

עשיתי מבחני נסיעה על המאזדה דגם אמצעי אין פיור במלאי ואי אפשר להזמין התבאסתי כי שחסר לו מערכות בטיחות .

נסיעה טובה גם רכב קצת גבוה אהבתי

סטוניק 1.0 טורבו אהבתי אבל מרגיש נמוך

יונדאי וניו אהבתי מאוד אבל התבאסתי כי אין כניסה והנעה ללא מפתח, אין בלם יד חשמלי ואין בקרת שיוט אדפטיבית שזה סופר חשוב לי בנסיעות ארוכות

ונשאר לי לבדוק את היאריס קרוס שהוא מאכזב מבחינה אחת מנוע 3 צילינדרים מאד מרעיש.

זהו… אשמח לשמוע תגובות שלכם עצות…

פורסם

ביונדאי באיון יש את כל המערכות שאתה מחפש.

יאריס קרוס אין מלאי ותצטרך להמתין מס' חודשים. יתרונה הגדול היא שהיא מאד חסכנית יחסית לשאר האופציות שהזכרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 1 דקה, zvit כתב:

ביונדאי באיון יש את כל המערכות שאתה מחפש.

יאריס קרוס אין מלאי ותצטרך להמתין מס' חודשים. יתרונה הגדול היא שהיא מאד חסכנית יחסית לשאר האופציות שהזכרת.

באיון נמוכה, ארוכה כזאת כמו סדאן ראיתי וממש לא אהבתי וכן היא מאובזרת טוב! 

פורסם
לפני 9 שעות, salih כתב:

התבאסתי כי אין כניסה והנעה ללא מפתח, אין בלם יד חשמלי ואין בקרת שיוט אדפטיבית

מסכים שבקרת שיוט  אדפטיבית היא חשובה ונוחה, אם כי אני לא משתמש בה הרבה.

בלם יד חשמלי, כניסה ללא מפתח והנעה ללא מפתח - בתפיסה שלי הם ממש לא דיל ברייקר. די אדיש לגבי שלושתם. לא הייתי פוסל רכב שמתאים לי בגלל שאין אחד מהם / שניים מהם / שלושתם, אבל זה בהחלט מאוד סובייקטיבי. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 58 דקות, discoTD5 כתב:

מסכים שבקרת שיוט  אדפטיבית היא חשובה ונוחה, אם כי אני לא משתמש בה הרבה.

בלם יד חשמלי, כניסה ללא מפתח והנעה ללא מפתח - בתפיסה שלי הם ממש לא דיל ברייקר. די אדיש לגבי שלושתם. לא הייתי פוסל רכב שמתאים לי בגלל שאין אחד מהם / שניים מהם / שלושתם, אבל זה בהחלט מאוד סובייקטיבי. 

תודה אתה מאזן אותי קצת

פורסם

הייתי מוריד את הוניו. מרגיש בפנים כמו גטס, מנוע לא מוגדש והמושבים לא ממש נוחים. הסטוניק מרגישה לך נמוך אבל זה לאו דווקא חסרון. עדיין יש לה מראה ג׳יפוני (ובתכלס, אף אחת מהמכוניות האלה לא מיועדות לשטח). מעניין מתי תגיע ה HRV החדשה, אם יש לך זמן הייתי מחכה.

פורסם
לפני 33 דקות, dr6633 כתב:

הייתי מוריד את הוניו. מרגיש בפנים כמו גטס, מנוע לא מוגדש והמושבים לא ממש נוחים. הסטוניק מרגישה לך נמוך אבל זה לאו דווקא חסרון. עדיין יש לה מראה ג׳יפוני (ובתכלס, אף אחת מהמכוניות האלה לא מיועדות לשטח). מעניין מתי תגיע ה HRV החדשה, אם יש לך זמן הייתי מחכה.

התמחיר של ההונדה על סמך המסורת של היבואן צפוי להיות גבוהה משמעותית מול המתחרים , מה עוד שאין סימני חיים אצל היבואן, הונדה מותג שנעלם מכבישי ישראל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מוזר כי הרבה המליצו על הוניו שרכב נוח לנסיעה וגבוה ונכון לא מאובזר מספיק בגללזה אני מתלבט

מאזדה cx-3 נראת אש אבל הדגם 1.5 פיור לא מיובא לארץ כבר רק הדגם המשני שחסר לו טיפה מערכות בטיחות אבל נראה שגם נוסע חלק המינוס זה דגם ישן משנת 2014 ונראה שאוטוטו מביאים צורה חדשה לכן הם מנסים להתפטר מהמלאי שיש להם פה ולא מזמינים דגמים נוספים.

לגבי הסטוניק לא כל כך בא לי רכב עם 3 צילינדרים והסטוניק נראת קצת מצועצעת מידי לא הרגשתי בו רכב פנאי אם אני אקח אחד כזה זה בגלל אמינות וטיפולים

דרך אגב איך העלויות טיפולים של מאזדה לעומת יונדאי וקיה?

מלבד 3 המותגים האלה וטיוטה נגיד אני לא בא לי להסתכן בצרפתי או גרמני

פורסם

לסטוניק אין בקרת שיוט אדפטיבית או בלם יד. גם לקונה אין אדפטיבית.

קונה עדיפה בכל פרמטר אחר אך גם יקרה ב30 אלף.

לארונה יש את כל האופציות אך... WV

קוריאנים ויפנים הם מותגים לרוב יותר אמינים וזולים בהחזקה מאירופיים. 

יש לי סטוניק GT 2022

פורסם
לפני 4 שעות, salih כתב:

מוזר כי הרבה המליצו על הוניו שרכב נוח לנסיעה וגבוה ונכון לא מאובזר מספיק בגללזה אני מתלבט

הוניו מגיע עם מנוע 1.6 אטמוספרי ורק זה מבחינתי לפחות דיל ברייקר.

פורסם
לפני שעתיים, roy007 כתב:

הוניו מגיע עם מנוע 1.6 אטמוספרי ורק זה מבחינתי לפחות דיל ברייקר.

מה הבעיה של המנוע הזה?? 

היאריס קרוס היברידית מושכת אותי השבוע אעשה מבחן דרך 

יונאי וניו שעדין חושב עליה

ומאזדה cx3 למרות שהיא שגם ישן מאוד היא נראת פצצה ומלא מערכות בטיחות

בלם יד חשמלי, בקרת שיוט, כפתור התנעה, לדים, אחלה מושבים, הבעיה רק במושב האחורי כמו ביאריס קרוס הדלתות שם לא נפתחות מספיק ויש לי 2 כסאות תינוק לתמרן ולסדר את הילדים שם יכול להיות מעצבן

פורסם
לפני 39 דקות, salih כתב:

מה הבעיה של המנוע הזה??

מנוע עצל ולא חסכוני.

אם יש לך שני כסאות בטיחות היאריס קרוס תהיה לך בעייתית, כי הדלת האחורי מאד צרה וקשה להכניס שם כסאות.

פורסם
לפני שעה, roy007 כתב:

מנוע עצל ולא חסכוני.

אם יש לך שני כסאות בטיחות היאריס קרוס תהיה לך בעייתית, כי הדלת האחורי מאד צרה וקשה להכניס שם כסאות.

דווקא שילוב המנוע-גיר בווניו מוצלח. הביצועים סבירים לגמרי, צריכת הדלק 13 ק"מ לליטר.

לאשתי שתחייה יש יאריס קורס, היא מסיעה את הנכדים כל שבוע ומוציאה ומכניסה את הכסאות אל ומחוץ לרכב באופן די תדיר - לא נשמעו תלונות (והיא יודעת להתלונן...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...