Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, 

יש לי סיאט איביזה 2012 ידני 1400 reference,

אין לי מקיף ועשיתי תאונה במהירות נמוכה ונפתחו הכריות אוויר בהגה ובדשבורד . ההגה הפך להיות קשה בנוסף והחגורות נתפסו.

חוץ משפשופים אין כלום לאוטו , שוקל מה לעשות.  

האם למכור אותו ב6 7 אלף ש"ח, או לתקן שאמרו לי כ4-6 אלף ש"ח. 

שאלה נוספת איזה סוחר שרצה את הרכב אמר לי שהקשה נהיה קשה כי יש שם בעיה וגם החגורות נתפסו וצריך להחליף, האם הוא עירבב אותי וזה איזהשהו מנגנון בסיאט או שבאמת זה נכון

פורסם

הסוחר לא ערבב. יש מנגנון שנקרא קדם מותחן שזה בעצם נפץ שמפעיל נעילה לחגורות. צריך לבדוק את כל החגורות, גם אחוריות, יש סיכוי טוב שהנפץ הזה הוא חלק מהחגורה. 

לגבי ההגה, גם יתכן שזה קשור.

הרכב צריך ללכת לפירוקיה.

תבדוק מי יתן לך הכי הרבה עליו.

קח בחשבון שעדיף למכור לפירוקיה ולמישהו שיוריד מהכביש עם ניירת מסודרת ולא לסוחר שימכור את הנבלה הזאת לאיזה צעיר תמים.

פורסם

אם נפתחו הכריות ונמתחו החגורות זו לא תאונה קלה. אם מישהו הציע תיקון ב-4000 ש"ח בדוק מה זה כולל. אני מהמר שלא תרצה לנהוג ברכב אחרי ה"תיקון".

קח את עצתו של הקיפוד. הרכב סיים את דרכו.

תתחדש!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התאונה הייתה קלה מאוד . בבקשה תשפטו בעצמכם צד שמאל האם רואים משהו ?

מה שאתם אומרים זה חד משמעית? אגב אני התכוונתי לתקן ולהמשיך לנסוע עליו,לא למכור.  מה מסוכן בזה? באמת שואל.

20221003_164402.jpg

פורסם

כמה עולה כרית אויר חדשה? כמה חגורות הבטיחות ש"נתפסו"?

למה ההגה נהיה "קשה"? איזה מנגנון\חלקים בו ובסביבתו מצריכים החלפה, ומה עלותם?

כנראה שנפגע שמשהו מעבר למראה החיצוני.

אני חוזר, בדוק מה כולל התיקון שהוצע לך. אם הוא לא כולל החלפה של הכריות, החגורות וכל מה שעמד בדרכם בתאונה הרי שתקבל רכב מסוכן בעליל. ודרך אגב, פתיחה של כרית אויר היא סיבה להשבתה של רכבים ששווים פי כמה מזה של הרכב שלך. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחזק את מה שאמר @sperial , חבר טוב השבית אוקטביה ששווה באזור ה60,000 בגלל שנפתחו הכריות אוויר.
תכלס לרכב היה נזק של 600 שקל אצל פחח.

מצד שני מבין אותך, מדובר ברכב ששווה באזור ה17-20 שקשה להשיג כאלה במצב טוב. תראה באמת מה ה4000 האלה כוללים, אם יחליפו הכל מרכב מפורק אולי כדאי.
השאלה היא האם בתאונה הבאה (טפו טפו טפו שלא תבוא) הכריות שיתיקנו לך (אם יתקינו) יתפקדו...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...