Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעשה שהיה כך היה:

בחג השני של ראש השנה חזרתי ממפגש משפחתי.

בת זוגתי הייתה ברכב שלה נסענו שני רכבים, אני עם קאיה סיד בנזין 2018 119,000 ק"מ, רכב גישור דיי חבוט עד להגעת הרכב חברה החדש.

קצת אחרי מצפה נטופה עקפתי את בת זוגתי תוך כדי שדיברנו בטלפון והיא אמרה לי שיצא לי עשן לבן אפור בזמן שהאצתי.

לאחר 5 דק' נסיעה הרכב החל משתנק, כאילו מישהו חונק את המנוע ובולם אותי בכח.

אף נורה לא נדלקה ונאלצתי לעצור בצד.

מכבה, מניע, מנסה לשלב להילוך והרכב לא זז, כאילו שמנסה לזוז אבל אין לו כח.

מבחינת גז, לא הייתה בעיה ללחוץ על הדוושה ולקבל טורים גבוהים.

הזמנתי גרר.

כמובן שלא עמדו בזמנים והגרר הגיע ללא רכב חלופי ולקח אותי ביחד איתו לסניף הליסינג בקרית שמונה כדי לקבל רכב חלופי.

גם כשהגיע הגרר, הוא למרבה הפלא הצליח לנוע קדימה אבל כשניסה לעלות את הרכב בשיפוע, לא סחב והוא נאלץ למשוך עם הכבל גרירה.

בזמן שחיכיתי לגרר הנעתי את הרכב ונתתי גז במצב פארקינג ויצא עשן לבן יותר ממשהו שנחשב נורמלי.

הבת שלי שהייתה איתי בנסיעה גם אמרה שיש ריח לא טוב לפני שנתקענו.

היום התקשרו מהליסינג שהרכב מוכן, אחרי יום אחד!

נראה לי פישי.

ביקשתי לדבר עם המכונאי במוסך.

אמר שחיבר למחשב ולא היו שום תקלות.

עניתי לו שהוא צודק שגם לי לא נדלקו שום נורות אזהרה או תקלה  .

אמר שלקח את הרכב לנסיעה מפה לשם ובחזרה וכלום...

אמרתי לו תודה והודעתי לליסינג שאת הרכב הזה אני לא מקבל חזרה ויהי מה.

אקבל גרוטאה אחרת כרכב גישור לפחות לא רכב שאין לי ביטחון תעבורתי בו אחרי מה שעברתי איתו.

מה דעתכם קרה פה מבחינה טכנית? איך ייתכן שהרכב נמצא "תקין"?

• תוכן חדש...