Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 7.10.2022 בשעה 21:07, yuvk כתב:

בכמה זמן?

ה6 ק"ג הייתה לי בדירה שגרתי בה תקופת זמן קצרה ומכרתי אותה

ה8 ק"ג שירתה אותה 3 וחצי שנים.. לדעתי זה סביר לא?

סה"כ לא ציפתי ממכונה כזאת 10 שנים.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה היותר חשובה היא השימוש. יש הבדל עצום בין מכונה של זוג וילד שעושה כביסה פעם ביום למכונה של משפחה גדולה שעובדת סביב השעון.

פורסם

ההבדל הוא בתדירות השימוש. לפני הילדים ~2 מכונות בסופ"ש. אחרי הילדים 1-2 מכונות ביום...

זוג יכולים להסתפק במכונת 5-6 ק"ג. למשפחה גדולה כדאי 7-8 ק"ג.

:turn-l:
פורסם

לא מבין למה לקנות עוד מכונה מאותו יצרן מדבקה שכשל. אבל בסדר.

לפחות היית קונה מידאה, שזה יצרן אמיתי לא יצרן מדבקות.  או BSH כמו שהמליצו לך.

בכל מקרה מקווה שהיא תשמש אותך באופן טוב.

אני קניתי פעם אינדיסיט אחרי נאום יפה פה בפורום שהכל אותו דבר ומיוצר אצל אותו יצרן בטורקיה וכו'.

מאז למדתי את הלקח שלי. למזלי היא הייתה זולה.

יש איזו בוש פולנית ב-1600 שקל שכל המדינה בערך קונה. אחלה מכונה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, Nakamichi כתב:

אני קניתי פעם אינדיסיט אחרי נאום יפה פה בפורום שהכל אותו דבר ומיוצר אצל אותו יצרן בטורקיה וכו'.

מאז למדתי את הלקח שלי. למזלי היא הייתה זולה.

מתי קנית אינדיסט ? עשתה לך בעיות ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אפשר לחשוב שרק BSH מייצרים מוצרים מושלמים וכל השאר נחותים...

אין 8 קג BSH בייבוא רשמי פחות מ1700. דגמי 7 קג/1000RPM כמעט לא קיימים בחול. מיועדים בארץ לקהל שמחפש רק את הסמל BSH ומתפשר בכל סעיף אפשרי- מנוע,סחיטה,צריכת מים\חשמל.

אינדיסט זה ווירפול,לא יצרן אלמוני וכנראה  יותר גדול מBSH

ב1500 מקבלים 9קג עם סחיטה טובה יותר ו צריכת מים\חשמל נמוכה יותר

https://www.shufersal.co.il/online/he/p/P_8050147623558

https://whirlpool-cdn.thron.com/delivery/public/document/whirlpool/do-f929f721-095c-48ec-b167-344573938eaf/sckne7/WEB/PFF158795en.pdf

בתקציב נמוך אין תמורה טובה יותר מבקו כשיש הרחבה ל8שנים.

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם
לפני 45 דקות, מרק10 כתב:

מתי קנית אינדיסט ? עשתה לך בעיות ?

זה היה לפני 5 שנים בערך. אני יכול לנסות לבדוק יותר לעומק.

וכן. היא נזרקה בתקופת האחריות.

בהתחלה הגיעה מכונה שבורה (המכסה העליון היה שבור) - אריזה חיצונית שלמה.

לקח מעט זמן והיא הוחלפה (פחות משבוע) אבל קצת מבאס להיות כמעט שבוע בלי מכונה ועם השבורה בסלון.

המכונה השנייה עשתה בעיות מהיום הראשון. נזילות או נתקעה. לא זוכר.

הגיע טכנאי. לא פתר. הגיע טכנאי בכיר. החלק לא בארץ. נזמין. לקח כמה שבועות (המכונה בינתיים עבדה. לא טוב. אבל עבדה).

הייתה עוד תקלה. אמרו שזה בגלל שאני משתמש בג׳ל כביסה ולא באבקה. שהג׳ל יוצר קצף וזה פוגע במכונה.

מפה לשם בפעם הנוספת שהיא התקלקה היא עפה.

אני זוכר שהיה את הסיפור עם מרלוני. יצרן גדול. מייצר לכולם בטורקיה. 

תשמע אולי ווירפול מעולים.

אולי אינדיסט נהדרים.

אבל אני לא קונה נתונים על דף.

ולא מעניין אותי יבואן רישמי או לא.

זה שהמכונה a++++++ וסוחטת ב-1800 סלד זה נחמד. אבל אם היא מתקלקלת או לא עושה את העבודה שלה כמו שצריך. אין לזה חשיבות.

שוב, אני בטוח שיש תלונות גם על הבוש ועל כל מותג בעצם.

פשוט אני תהיתי למה לקנות שוב מאותו מותג שאיכזב אותו באופן אישי.

פורסם
לפני 21 דקות, Nakamichi כתב:

תודה על התגובה המפורטת.

אני רכשתי לפני 5 שנים מכונה כביסה תוצרת בוש בייבוא מקביל ב-1500 שקלים עם אחריות לשנה בלבד..

דגם המכונה WAK20260IL.

נכון להיום 0 תקלות.

תדירות שימוש 4-5 מכונות לשבוע.

WAK20260IL.pdf

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, Nakamichi כתב:

זה היה לפני 5 שנים בערך. אני יכול לנסות לבדוק יותר לעומק.

וכן. היא נזרקה בתקופת האחריות.

בהתחלה הגיעה מכונה שבורה (המכסה העליון היה שבור) - אריזה חיצונית שלמה.

לקח מעט זמן והיא הוחלפה (פחות משבוע) אבל קצת מבאס להיות כמעט שבוע בלי מכונה ועם השבורה בסלון.

המכונה השנייה עשתה בעיות מהיום הראשון. נזילות או נתקעה. לא זוכר.

הגיע טכנאי. לא פתר. הגיע טכנאי בכיר. החלק לא בארץ. נזמין. לקח כמה שבועות (המכונה בינתיים עבדה. לא טוב. אבל עבדה).

הייתה עוד תקלה. אמרו שזה בגלל שאני משתמש בג׳ל כביסה ולא באבקה. שהג׳ל יוצר קצף וזה פוגע במכונה.

מפה לשם בפעם הנוספת שהיא התקלקה היא עפה.

אני זוכר שהיה את הסיפור עם מרלוני. יצרן גדול. מייצר לכולם בטורקיה. 

תשמע אולי ווירפול מעולים.

אולי אינדיסט נהדרים.

אבל אני לא קונה נתונים על דף.

ולא מעניין אותי יבואן רישמי או לא.

זה שהמכונה a++++++ וסוחטת ב-1800 סלד זה נחמד. אבל אם היא מתקלקלת או לא עושה את העבודה שלה כמו שצריך. אין לזה חשיבות.

אז נפלת על לימון, יכול להיות אצל כל יצרן, בכול מקרה השרות מאז לא במגמת שיפור.

ווירפול קנו ואיחדו עם מרלוני ב14-16, אז אין שום קשר בין מה שקנית לדגמים הנוכחיים.

היצרן הנוכחי בפוגיקום זה וסטל, לא אומר שגם הקודמות היו שלהם.

עריכה אחרונה על ידי shake
  • מבאס 1
פורסם

שום מכונה לא מחזיקה לי יותר משנתיים וחצי.כרגע עם סמסונג בת שנתיים וחצי שמתחילה לזייף ולא תמיד מסיימת תוכניות.תכף תעוף ואנסה מידאה.כבר ניסיתי בוש,אלקטרה,בקו וסמסונג.כולו פח אשפה.היבואנים גם לא מכבדים אחריות.את האמת היא עובדת קשה,אבל בכל זאת הייתי מצפה שתחזיק חמש שנים פלוס,לכל הפחות.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
לפני 14 שעות, Nakamichi כתב:

לא מעניין אותי יבואן רישמי או לא.

לדעתי, צריך לעניין אותך. כל יבואן מתנהל בצורה אחרת, וזה גם שיקול ברכישת מוצר. כל ההתנהלות שקרתה עם היבואן רק מראה שלא היה צריך לרכוש ממנו, והיית צריך לבטל את העסקה לאחר מספר שבועות.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, shake כתב:

אין 8 קג BSH בייבוא רשמי פחות מ1700. דגמי 7 קג/1000RPM כמעט לא קיימים בחול. מיועדים בארץ לקהל שמחפש רק את הסמל BSH ומתפשר בכל סעיף אפשרי- מנוע,סחיטה,צריכת מים\חשמל.

הבוש הפולנית שנמכרת בשופרסל ב 1500 (פלוס קופון של 300, אז יוצא 1200) היא פשרה בעניין מהירות הסחיטה ושליטה על התוכניות.

עדיין יש שם מנוע אינוורטר ועדיין צריכת המים שלה אותו דבר כמו של הבוש האחרות (עד שיגיעו לארץ בתקן האירופי החדש), והיא אותו דבר כמו סדרה 4 ו 6 מבפנים.

עניין הסחיטה שולי כי 1200 גם ככה מוגזם לרוב הבגדים. הבעיה העיקרית היא התוכניות המובנות שמונעות שליטה על טמפ ואפשרות שטיפה מוקדמת (הכל מובנה בתוכניות)  - מי שבכל מקרה רק מכניס ומפעיל את התוכנית כמו שהיא - לא ירגיש בהבדל.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם
לפני 15 שעות, IRON-MAN כתב:

שום מכונה לא מחזיקה לי יותר משנתיים וחצי.כרגע עם סמסונג בת שנתיים וחצי שמתחילה לזייף ולא תמיד מסיימת תוכניות.תכף תעוף ואנסה מידאה.כבר ניסיתי בוש,אלקטרה,בקו וסמסונג.כולו פח אשפה.היבואנים גם לא מכבדים אחריות.את האמת היא עובדת קשה,אבל בכל זאת הייתי מצפה שתחזיק חמש שנים פלוס,לכל הפחות.

אתם במקרה הפכתם את מכונת הכביסה לרכב שטח ?

תספר לנו בבקשה כמה כביסות בשבוע אתם עושים ?

אל תתקרב למכונת כביסה תוצרת מידאה וזה מניסיון של מספר אנשים שאני מכיר שרכשו מכונת כביסה תוצרת מידאה ואחרי שנתיים התחילו בעיות שונות ומשונות.

אולי שווה לך לרכוש מכונת כביסה תוצרת מילה שכול תיקון עולה כמו מכונה חדשה. :fist:

• תוכן חדש...