Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מחפש אפשרות למספר ישראלי או אמריקאי חדש, שצריך לקבל SMSים, ללא תשלום חודשי, וללא הגבלה ל 30 יום (מוכן להתפשר על כחצי שנה אם אין ברירה)

מוכן לשלם תשלום חד פעמי על סים ואפילו על טעינה אם צריך

יש לי במכשיר תמיכה ב eSim אם זה עוזר

יש כזו חיה? :)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

סים ישראלי יקבל הודעות לפחות שנה מהטעינה האחרונה, ויש סיכוי, אם כי לא הבטחה, שגם אחרי כן.

או, כפי שכבר הוצע, לכל החברות יש תוכניות של 100 דקות וכמה ק"ב ב-10 ₪ לחודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מה שספריאל רשם לא הכי מדויק.

לכל חברה יש את החוקים שלה.

בבדיקה האחרונה שלי, ב 019 מעל חצי שנה ללא פעילות - המספר הלך.

יש לך שלל כרטיסי סים prepaid - נסיון טוב עם פלאפון, הוט ופרטנר (לא ניסיתי סלקום). 019 כאמור פחות כדאי לדעתי.

אם המכשיר מחובר ופעיל(מחובר לרשת) - אני בספק אם תאבד את המספר. 

אבל אם זה דיל ברייקר מבחינתך - שווה לאמת את הנושא.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

ממה שאני מכיר בישראל מספר ללא פעילות ניתן לביטול אחרי שנה - הן פריפייד והן פוסטפייד. אבל יש,לי שני קווי פוסטפידד שותקים - עוד מימי דור 2 - ומזכירים לי להוציא שיחה של 2 שניות פעם בכמה שנים.

היו שנים בהן החברות לא רצו לבטל קווים כי זה היה טוב לספרים שלהן, למרות שמספר נחשב פעיל תקופה מוגדרת, דומני 3 חודשים, אחרי הפעילות יוצרת ההכנסות האחרונה. יתכן שהמדיניות השתנתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בסים פריפייד של 019, היתרה בתוקף ל 6 חודשים מיום הטעינה. סים שנמצא ללא טעינה מעל 3 חודשים מתבטל והמספר חוזר לחברה.

ממליץ על סים פריפייד של פרטנר / סלקום / פלאפון.

אסף

• תוכן חדש...