Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוסטר לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין לקנות בוסטר לרכב קיה פיקנטו מצבר 40AH.

לא מחפש משהוא מפואר -רוב הסיכוי שאולי אשתמש בו פעם בשנה.

יש משהוא שממש מטריד אותי. אני רואה שרוב הבוסטרים מבוססים סוללות ליתיום והרכב שלי שחור-משמע מאוד חם בקיץ. לשים אותו בתא מטען הקריר יחסית יהיה די מצחיק כי בלי חשמל התא מטען לא נפתח ובמקרה חירום הוא יהיה חסר תועלת.

האם יש סיכון לשים אותו מתחת לכסא או בתא הכפפות??

ההגיון שלי אומר שזה נועד להיות מאוחסן ברכב(כי אחרת למה הוא מועיל) אבל אני עדיין חושש משום מה.

יש מישהוא שמבין בזה/ יש לו ניסיון עם זה?

פורסם

קודם כל גם אם אין חשמל ברכב אפשר לפתוח את תא מטען כי אתה פותח את דלת הרכב עם המפתח ואז כל הדלתות ניפתחות 

לגבי הבוסטר לי אישית יש של חברת 70MAI שקניתי בעליאקספרס, לא מפואר כמו שאתה אומר אבל עושה את העבודה ומחיר סביר לחברה מוכרת וטובה 

אישית בגלל החום אני שם את  הוסטרבתא מטען איפה שהגלגל הרזרבי כי חום יכול להשפיע וצריך לדאוג שזה לא יהיה חשוף לחום 

תמיד ישסיכון כי זה בטריה אבל לא רואה איזשהו בעיה כי זו המטרה שהוא יהיה ברכב, פשוט תדאג להכניס אותו למקום מוגן באוטו 

מה שכן תדאג להוציא אותו פעם בכמה חודשים ולהטעין אותו שיהיה מלא 

פורסם
בתאריך 28.8.2022 בשעה 11:15, ofer3212 כתב:

קודם כל גם אם אין חשמל ברכב אפשר לפתוח את תא מטען כי אתה פותח את דלת הרכב עם המפתח ואז כל הדלתות ניפתחות 

לגבי הבוסטר לי אישית יש של חברת 70MAI שקניתי בעליאקספרס, לא מפואר כמו שאתה אומר אבל עושה את העבודה ומחיר סביר לחברה מוכרת וטובה 

אישית בגלל החום אני שם את  הוסטרבתא מטען איפה שהגלגל הרזרבי כי חום יכול להשפיע וצריך לדאוג שזה לא יהיה חשוף לחום 

תמיד ישסיכון כי זה בטריה אבל לא רואה איזשהו בעיה כי זו המטרה שהוא יהיה ברכב, פשוט תדאג להכניס אותו למקום מוגן באוטו 

מה שכן תדאג להוציא אותו פעם בכמה חודשים ולהטעין אותו שיהיה מלא 

אני לא יכול לפתוח את תא המטען ללא חשמל כי בנוסף לפתיחת הדלתות יש גם כפתור פתיחה(ולא ידית).

לא מכיר את הבוסטר שהצגת וברור לי שחייב להטעין פעם בכמה חודשים.

העניין שבאמת לא מצאתי שום מידע לגבי עמידות בחום- כאילו אין נתון כזה.

הרכב שלך שחור?

פורסם

טוב שכחתי לגבי עניין שיש את המפתח חכם ואת כפתור הפתיחה, אתה כן צריך לברר איך ניתן לפתוח את האוטו במקרה שהמצבר מת..

בעיקרון הבוסטרים האלה עמידים , לא יכול להגיד לך בוודאות לגבי כל אחד ואחד אבל הכי חשוב אל תקנה את הכי זול שיש... 

ולא הרכב שלי לא בצבע שחור

פורסם

ומסכנת התלקחות של הליטיום אתה לא פוחד? עדיף מטען מצברים. אם הגעת למצב שצריך בוסטר זה כבר מאוחר מדי כי קיצרת את חיי המצבר.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 24 דקות, Coro כתב:

ומסכנת התלקחות של הליטיום אתה לא פוחד? עדיף מטען מצברים. אם הגעת למצב שצריך בוסטר זה כבר מאוחר מדי כי קיצרת את חיי המצבר.

מזה אני מפחד על זה כל הנושא.

ומה יעזור לי מטען מצברים?

פורסם

להטעין אחת לתקופה או כשהרכב לא שימוש שומר על המצבר ואז לא צריך בוסטר.

מניעה בקיצור.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...