Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע לתומקאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מה קורה?,

רציתי לשאול את המבינים מבינכם שאלה,

איזה סוגי מנוע יש לתומקאר?

ייתכן שיצא מנוע דייהצו 1200 סמ"ק?

תודה ושבת ושבת שלום.

L-Boy

פורסם
היי מה קורה?,

רציתי לשאול את המבינים מבינכם שאלה,

איזה סוגי מנוע יש לתומקאר?

ייתכן שיצא מנוע דייהצו 1200 סמ"ק?

תודה ושבת ושבת שלום.

L-Boy

יש דגם עם מנוע דייהטסו 1000 34 כ"ס החל משנת 2003 ויש דגם עם מנוע סובארו 1200 68כ"ס

אבל הם הרבה יותר יקרים מכל טומקאר עם מנוע נורמאלי.. אתה יכול לקנות אוטו פצצה במחיר של הטומקארים האלה..

פורסם
יש דגם עם מנוע דייהטסו 1000 34 כ"ס החל משנת 2003 ויש דגם עם מנוע סובארו 1200 68כ"ס

אבל הם הרבה יותר יקרים מכל טומקאר עם מנוע נורמאלי.. אתה יכול לקנות אוטו פצצה במחיר של הטומקארים האלה..

אתה יכול לקנות GT 99 במחירים האלה

ואני לא צוחק :loco:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
אתה יכול לקנות GT 99 במחירים האלה

ואני לא צוחק :loco:

טומקאר עם מנוע דייהטסו 100 עולה שנת 2003 70אלף, 2004 עולה 78 אלף..

טומקאר עם מנוע סובארו 1200 שנת 2002-74 אלף, 2003-82 אלף, 2004- 87 אלף.. אה ו2001 67 אלף.. מתחת ל2001 לא מייצרים עם מנוע כזה אלה אם כן זה מקומבן..

פורסם

קודם כל- תודה רבה.

שנית כל, סליחה שאני מקפיץ שוב את ההודעה.

בטוח שאין מנוע דייהצו 1200 סמ"ק?

והרישיון לסוג כזה של מנוע הוא מגיל 16 או יותר?

פורסם

אז ככה.

המנוע שבא לתומקאר בדרך כלל זה לא מנוע דייהטסו. זה מנוע שמיוצר בחברה והנפח שלו

הוא 750 סמ"ק. כמו כן יש מנוע דייהטסו שהוא 1000 סמ"ק ושמיצר משו כמו 30 כ"ס אך הוא יותר יקר

וגם יותר שקט!!

יש גם מנוע סובארו (מנוע הג'סטי) 1200 סמ"ק אך המחיר שלו בשחקים וגם צריך לזה רישיון טרקטור אך חובה

על הנהג להיות מעל גיל 17. המנוע 1200 סוגר 120 קמ"ש בממוצע אפילו יותר.

• תוכן חדש...