Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל סופ"ש שטיפה מלאה עם ספריי-ווקס פלוס הברקה פנימית עם שואב:)

בחיים לא התקרבתי ולא אתקרב לשטיפה (ידנית או אוטומטית). הכל אני ורק אני.

פורסם

מתי שהאוטו מלוכלך אני שוטף אותו.

קודם כל מעמיד את האוטו ליד הבית מעביר מהגינה כבל ארוך לשואב אבק ביתי פשוט, מוציא את השטיחים מהאוטו ואת הפח אשפה וזורק אותם לגינה. אח"כ שואב ביסודיות את פנים הרכב כולל תא המטען, מחזיר את השואב אבק הביתה ומנקה את השטיחים ואת הפח בנוזל כלים משולב עם זרם מים חזק מהצינור ותולה אותם לייבוש על המעקה.

אח"כ יוצא שוב לאוטו ומנקה את כל חלקי הפלסטיק השונים בפנים הרכב בחומר מבריק.

מיד לאחר מכן אני מעביר את הצינור מים מהגינה עד לכביש, מביא דלי ושמפו לרכב, שופך קצת שמפו לרכב בדלי ומשפריץ זרם חזק מאוד של מים בתוך הדלי ואז נהיה מלא קצף.

מעביר שטיפה עם הצינור על כל האוטו ואז מתחיל לסבן את האוטו ושוטף עם הצינור.

שהרכב מתייבש אני מנקה את החלונות בנוזל לחלונות מבפנים ומבחוץ ואז מחזיר את השטיחים ואת הפח חזרה לאוטו. סך הכל שעתיים עבודה.

אחרי השטיפה האוטו נראה מבריק ומצוחצח. השטיפה הבאה לפני הטסט כדי לעשות רושם טוב..

פורסם
תיזהר,אתה עוד תוריד את הצבע בסוף :-P

איזה צבע? בקצב הזה הוא מגרד ומגיע לשילדה:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פעם הייתי שוטף כל יום לפני היציאה מהעבודה...מנגב חלונות עם נייר ,ומעביר ג'ילדה לחה .

כשהיו אומרים לי שאני צריך אשפוז הייתי אומר שרכב מלוכלך לא נוסע טוב.הגרגירים של האבק פוגעים באווירודינמיקה...הייתי חייב לראות את החלון שקוף לחלוטין.ועל הפעלת וישרים אני בכלל לא מדבר...הייתי רואה את הקשת שהוישר יוצר והייתי מתחרפן.

מאז עברו כמה שנים ...הזדקנו.היום אני לוקח את הרכב פעם בשבוע לשטיפה בתחנה,מגיע הביתה ועושה פינישים שעה שעתיים.

עד היום עוד אישתי טוענת שאני צריך אישפוז. :???:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

עושה הכל לבד.

בדר"כ פעם בשבועיים חיצוני כולל ג'נטים.

יש לי גם איזה ספוג מעפן למפלטים כל איזה חודש..

פנימי לפי הצורך, בדר"כ שואב ומטלית מספיק,

פעם ב..חודשיים שלוש מעלה הביתה את השטיחים לניקוי יסודי +

ניקוי יסודי של ריפודי העור עם חלב עור.

אה.. ואחרי נסיעות חזקות מוריד את החרקים מקדימה.

פורסם

"יום שישי את יודעת, יש בעיר מסיבה"

כל יום שישי דופק לרכב ניקיון פנים שנראה כאילו הוא יצא מהמפעל, מנקה את הספי דלת, את הבגא'ז, את החיבור של הציר דלת לרכב, כי תמיד שחור שם, מנקה את אזור החלון, את פתחי האיורור, את כל הדש, עם סקאי תפוזים כזה, איכותי סוף הדרך, שואב בפנים גם את המושבים, ופעם בחודש עם חומר לניקוי מושבים.

משקיע ניקיון פנים סוף הדרך.

בחוץ עם צינור, ואם מתיז מים בלחץ בבתי גלגל, שכל הרכב נראה מבריק גם מתחת אפילו לפעמים אני מנקה.

אחר כך מנקה עם סבון איכותי שכולל ווקס.

שוב שוטף, ואז סבון פשוט יותר.

שוטף ומנגב עם ג'ילדה.

אחר כך חלונות, פנסים, סמלים, טמבונים שחורים, עם סקאי.

הרכב נראה נוצץ

השקעה של 3 שעות אבל שווה את ההרגה להיכנס לרכב חדש דנדש.

פעם בחודשיים ניקוי מנוע רציני ממש, ופעם בחודש ככה ווקס.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

1. פעם בשלושה-ארבעה שבועות, שטיפה חיצונית במכונה (חינם בתחנת הדלק הקבועה שלי תמורת קבלות על תידלוקים).

2. מדי פעם (פעם בחודש או יותר) מוציא את השטיחים, מנער מחוץ לאוטו, ומחזיר. משתדל לא להכניס חול פנימה מלכתחילה ע"י נקישת הנעליים בזמן הכניסה לרכב כאשר חונים על חול.

3. פעם בחודש-חודשיים, ניקוי פנימי בתחנת דלק - הם שואבים עם שואב אבק תעשייתי, ומנקים את השטיחים במכונה מיוחדת.

4. לפעמים מביא נוזל לניקוי שמשות ומנקה שמשות+פנסים קדמיים בלבד (בעיקר כשהאוטו מטונף מגשם-ג'יפה, ואין כח או זמן לנסוע לשטיפה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ככה לצרפתיה שלי אני עושה את זה פעם בשבוע בשעות אחרי הצהריים הקרירות והמוצלות[ימי שישי ] , אני עושה זאת באופן ידני בלבד ולבד צינור מים גילדה שמפו איכותי. משתמש בתכשירים איכותיים ולא של 10 ב10 ויש תוצאות. כמו כן עושה ניקוי פנימי שכולל שאיבת אבק עם שואב , ניקוי פאנלים , דשבורד ,ריפודים , שטיחים,גומיות ..ווקס אחת ל3 חודש. משתדל להחנות במקום מוצל .

P4031182.JPG

P1251039.JPG

P1251040.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף יא סוסון, השטיח האדום באוטו שלך, שווה הכל.

אני שוקל להחליף את השטיח אצלי...

אהה כן, ושכחתי להגיד:

פעם שהייתי עובד ברחיצה, הייתי מנקה יום כן יום לא.

וכשצריך שואב, אני הולך לשאוב איפה שעבדתי, עם שואב תעשייתי, כמו שצריך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני ממש לא מבין בשביל מה כל החומרים והסבונים שאתם משתמשים ...

אני שוטף אך ורק עם מים. פעם בשבוע. קצת צינור, אחרכך ספוג ודלי עם מים נקיים, שוב צינור, וניגוב.

פעם בחודש-חודשיים וקס של טרטל.

האוטו בן 4 ומבריק כמו מראה.

בשביל מה כל החומרים והסבונים ???

פורסם

כדי שכאשר האוטו שלך יפרוש לגימלאות ויגיע מתישהו לגיל של כימעט 13 שנים [כמו ה205 שלי] -יהיה עדין מבריק נוצץ וללא דהיות חלודות נקודות פיצוץ וקילוף ובעיות צבע מעצבנות- זה למה .בדיוק כמו שלא תשתמש בשמן זול ולא טוב ותעדיף להישתמש בשמן אשר הוכיח עצמו בעל מוניטין במידה ואתה אוהב את מכוניתך . בכל אופן זו דעתי. ככה אני פועל ואילו התוצאות.[אני לא רק מדבר על שטיפה חיצונית בחומרים שונים וטובים ,אלה גם ניקוי פנימי וחוץ משמירה על צבע הרכב גם שמירה יעילה על שאר המיכלולים מליכלוך ,בלאי ויובש כמו: גומיות ,דשבורד,סקאי ,פלסטיקה,ריפודים, שטיחים וכדומה..]

לילה טוב.

פורסם

השאלה היא מה תפקיד הסבונים שבהם אתה משתמש ?

ייתרון של סבון (ולא משנה איזה) הוא הסרת שומן (שמטבעו לא מתחבר למים). סבון לא יוצר ברק (בשביל זה יש וקס), לא מונע דהיית צבע, ובטח שלא חלודה.. אלא אם כן תחדש לי על איזו תכונה מיוחדת שיש לסבון שלך :)

לפחות אצלי באוטו הלכלוך היחיד הוא אבק וסימני מים שהשפריצו או קצת בוץ, והכל יורד נהדר במים בלבד..

פורסם

שמע , לא חקרתי לעומק מה פעולותיו המדוייקות של השמפו רכב שאני משתמש. כל מה שידוע לי שהוא מעולה ואני מקבל אותו מקרוב משפחה שמתעסק בקוסמטיקה וניקוי לרכב. לגבי שאר המוצרים שאני משתמש בהם ברור שכל אחד בעל פעולה אחרת. יש סיליקון לגלגלים , ספרי סקאי לדשבורד , ספרי גומיות.

ספרי סטטי לחלונות . קצף לריפודים ,השטיח והגג ברכב וכדומה ...

לא יודע מה אצלייך רמת הליכלוך היכולה להיצטבר בשבוע תמים אחד. אצלי לפחות מדובר בכמות מכובדת ומפוזרת היטב של שלשלת יונות בנוסף לכך - הרבה אבק וחול בוצי ,פיח מכוניות וכדומה . אני בכל אופן מקפיד לנקות הכל ולא להשאיר את הזוהמה הזו עד שהצבע ברכב שלי ינזק. בכל אופן אני [אני בטוח שגם הבעלים הקודם של הרכב עשה זאת גם, ולא פחות טוב ממני] וכאמור יש תוצאות בשטח.

לילה טוב.

פורסם

בעניין חומרים לניקיון פנימי אני מסכים לגמריי למרות שאמרו לי פעם שהחומר לצמיגים פוגע בהם..

אבל חיצונית... אני לא רואה צורך בסבונים מאחר והמים מורידים היטב כל לכלוך ואבק מהצבע.

• תוכן חדש...