Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת לשלושה שבועות (בממוצע, בפועל - מתי שיש זמן), הלאנטיס זוכה ממני לנקיון יסודי.

היות ואני אוהב להתמזמז עם הזמן, הנקיון לוקח שלוש עד ארבע שעות, ולרוב הריכוז הוא בפנים ולא בחוץ.

מבפנים, טאטוא אבק בעזרת מברשת, ליטוף עם מטלית יבשה, ניקוי קל עם מטלית רטובה, ייבוש, מריחת הפלסטיקים בקרם גוף (מעניק ברק וריח) ולאחרונה גם עם ספריי סיליקון (מבריק בצורה מושלמת).

מבחוץ, גם בשל השריטות הקטנות הרבות וגם בשל חוסר הבקיאות והנסיון שלי, הנקיון אף פעם לא יוצא מושלם. ווקס אין לנו (אקנה בהזדמנות), ואני מנקה עם סבון כלים ומים.

אני מאוד נהנה לנקות אותה, ומסוגל לשבת על כך 10 שעות במידה ולא היו לי דברים אחרים לעשות.

אם נעשה פוליש קטן להעלמת השריטות, אשקיע יותר בנקיון החיצוני ואוסיף ווקס בתכיפות.

שבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מאמין שקראתי את כל השרשור הזה. הודעה הודעה.

(אם תרצו, פרפראזה על אינפקציה. "ערסים, זקנות ובני עקיבא...")

אפילו קשה לי להאמין שהוא קיים...

נ.ב.

אני לא מנקה את האוטו. אלוהים עושה את זה, כמה פעמים בשנה. הוא קורא לזה גשם, וזה חינם ובשעות גמישות. אפילו לא חייבים להחנות בשביל זה, לפעמים זה ממש תוך כדי נסיעה...

ברינג און דה סבבה

פורסם

לא ניראה לך מה שהולך פה, שמור דיעות קדומות לעצמיך. יש אנשים שאוהבים את הרכב שלהם יותר ויש אנשים שלא איכפת להם מניקיון הרכב דבר שבדרך כלל יעיד שגם מהמצב המכאני לא ממש מזיז להם. יבושם לכם..

אין פה בכלל מה להתבייש או להתווכח בנושא שטיפה וניקוי הרכב , זה דבר מקובל והכרחי. נעים לך לסוע באוטו מג'ייף -מברוק שיהיה לך . אבל לדבר בציניות על התרד הזה ,מאד לא במקום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

פעם בשבוע חיצוני ופנימי.

כאשר בשטיפה פנימית אין הרבה מה לעשות מפני שברכב שלי לא אוכלים, לא שותים, לא מעשנים, נשאר רק לנגב את האבק וספריי סקאי.

ניקוי של הצמיגים נעשה אחת לחודש בערך, כי זה כבר מוגזם ומלכלך מאוד לדעתי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שוטף פעם בשבוע ת'אוטו עם צינור מים ..

דלי מים סבון וספוג פשוט

מייבש עם ג'ילדה.

עושה שאיבה פנימית חודשית וניקוי ג'נטים פעם בחודשיים.

ופעם בחצי שנה עושה לאוטו ציפוי טפלון ומנגב עם מטלית יבשה.

משו איכותי :)

וכן.. גם אצלי לא אוכלים לא שותים ולא מעשנים ברכב :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כל שבוע, בשישי מתחיל מבפנים, שואב מבפנים, מוציא שטיחים, .. שטיחים מפלסטיק שופך מיים ורגילים שואב+ כסאות שואב ומתחת לכסאות הקדמיים. (אחת לכמה זמן גם מוציא הכל בתא המטען, ושואב שמה).

לאחר מכן עובר עם מטלית על כל הדש בורד להוריד את האבק ולאחר מכן עם ספריי סקאי ברייט, שנותן קצת מראה שמנוני, על כל הדש בורד+דלתות, מדרגות ועוד.

לאחר מכן מחזיר שטיחים ושטיחי פלסטיק לאחר יבוש.

שם בתוףך דלי סבון כלים. שופך מיים על הרכב ועם ספוג עדין עובר כ-פעמיים שלוש עם כל הרכב עם סבון, כולל טאסות, הכל.

שוב עובר עם צינור להורדת כל הסבון, ואז עובר עם ג'לדה כפעמיים שלוש על כל הרכב.

לאחר שיבשתי חיצוני, אני פותח את דלתות הרכב ומנקה את כל הדפנות של הרכב (את כל הבודי של הרכב שאינו חשוב כשהדלתות סגורות), אני מנקה את איזור זה, כולל איפה שההברגה של הדלתות (חולה ניקיון, מה לעשות, שונא שהרכב מלוכלך).

לאחר שאני מסיים את הדפנות לוקח חומר לחלונות, מנקה את כל החלונות פנימי וחיצוני+מראות צד ומראה אמצעית.

כשאני מסיים אני עובר עם החומר לחלונות על הסמלים של הרכב, אוהב שהם מבריקים.

ואני לסיום שם ווקס לא זוכר את שמו, לאחר שמורחים אות, הוא נותן לרכב מגע מאוד מאוד חלק, ככה שלכלוכים ואבק לא נשארים על הרכב, ומה שנשאר, בשטיפות הבאות יורד כאשר שופכים רק מיים על הרכב. לא צריך סבון וכלום. הוא נותן שכבה חלקה ככה שכל הלכלוך ישר מחליק, ואז מנקה מיבש, הווקס נשאר לי על הרכב כ-3-5 שבועות ככה שאח לחודשיים +- אני מורח את הווקס.

ככה שיוצא שאני בשטיפות הבאו מנקה פנימי והחיצוני זה רק קצת מיים על הרכב ויבוש.

ככה לגבי שני הרכבים בהתאה לכל אחד.

ובקשר לשכנים. יש את ההערות לגבי הצבע, פשוט מחייכים וממשיכים.

מי שאומר לי :"וואללה שאתה מסיים בוא תשתוף לי גם", אני פשוט אומר לו :"אין לי בעייה, 20 ש"ח או 35 ש"ח +ווקס". (המחיר מתנדנד בין ה-20 ל-30 תלוי במצב רוח שלי).

ויש את האנשים שתמיד שהם רואים אותי זה שוטף איזה רכבף ואז הם מתחילים לשגע אותי להפסיק לשטוף, גם כנ"ל על השמעון שלי מה שהם יגידו, אני אוהב לראות רכב נקי וזהו.

לאחר השטיפה נוסע גם למלא אוויר בגלגלים (כל יומיים לצערי אני נאלץ למלא אוויר, למה יש לי שלל של חורים בצמיג, ואבא לצערי לא הולך לתקן אותם:/, והרכב לא אצלי ככה שגם אני לא יכול).

ולאחר השטיפה נוסע למפגש .

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

QUOTE=ferrari test driver]כל שבוע, בשישי מתחיל מבפנים, שואב מבפנים, מוציא שטיחים, .. שטיחים מפלסטיק שופך מיים ורגילים שואב+ כסאות שואב ומתחת לכסאות הקדמיים. (אחת לכמה זמן גם מוציא הכל בתא המטען, ושואב שמה).

לאחר מכן עובר עם מטלית על כל הדש בורד להוריד את האבק ולאחר מכן עם ספריי סקאי ברייט, שנותן קצת מראה שמנוני, על כל הדש בורד+דלתות, מדרגות ועוד.

לאחר מכן מחזיר שטיחים ושטיחי פלסטיק לאחר יבוש.

שם בתוףך דלי סבון כלים. שופך מיים על הרכב ועם ספוג עדין עובר כ-פעמיים שלוש עם כל הרכב עם סבון, כולל טאסות, הכל.

שוב עובר עם צינור להורדת כל הסבון, ואז עובר עם ג'לדה כפעמיים שלוש על כל הרכב.

לאחר שיבשתי חיצוני, אני פותח את דלתות הרכב ומנקה את כל הדפנות של הרכב (את כל הבודי של הרכב שאינו חשוב כשהדלתות סגורות), אני מנקה את איזור זה, כולל איפה שההברגה של הדלתות (חולה ניקיון, מה לעשות, שונא שהרכב מלוכלך).

לאחר שאני מסיים את הדפנות לוקח חומר לחלונות, מנקה את כל החלונות פנימי וחיצוני+מראות צד ומראה אמצעית.

כשאני מסיים אני עובר עם החומר לחלונות על הסמלים של הרכב, אוהב שהם מבריקים.

ואני לסיום שם ווקס לא זוכר את שמו, לאחר שמורחים אות, הוא נותן לרכב מגע מאוד מאוד חלק, ככה שלכלוכים ואבק לא נשארים על הרכב, ומה שנשאר, בשטיפות הבאות יורד כאשר שופכים רק מיים על הרכב. לא צריך סבון וכלום. הוא נותן שכבה חלקה ככה שכל הלכלוך ישר מחליק, ואז מנקה מיבש, הווקס נשאר לי על הרכב כ-3-5 שבועות ככה שאח לחודשיים +- אני מורח את הווקס.

ככה שיוצא שאני בשטיפות הבאו מנקה פנימי והחיצוני זה רק קצת מיים על הרכב ויבוש.

ככה לגבי שני הרכבים בהתאה לכל אחד.

ובקשר לשכנים. יש את ההערות לגבי הצבע, פשוט מחייכים וממשיכים.

מי שאומר לי :"וואללה שאתה מסיים בוא תשתוף לי גם", אני פשוט אומר לו :"אין לי בעייה, 20 ש"ח או 35 ש"ח +ווקס". (המחיר מתנדנד בין ה-20 ל-30 תלוי במצב רוח שלי).

ויש את האנשים שתמיד שהם רואים אותי זה שוטף איזה רכבף ואז הם מתחילים לשגע אותי להפסיק לשטוף, גם כנ"ל על השמעון שלי מה שהם יגידו, אני אוהב לראות רכב נקי וזהו.

לאחר השטיפה נוסע גם למלא אוויר בגלגלים (כל יומיים לצערי אני נאלץ למלא אוויר, למה יש לי שלל של חורים בצמיג, ואבא לצערי לא הולך לתקן אותם:/, והרכב לא אצלי ככה שגם אני לא יכול).

ולאחר השטיפה נוסע למפגש .האם מומלץ להשתמש בווקס לרכב ישן בן 12 שנה שהצבע שלו דהוי?

(יש גם קצת נקודות חלודה על הגג, הצבע אדום). פוליש אני לא חושב שכדאי בגלל שזה מוריד שכבה של הצבע וזה לא כדאי לאוטו שלי.

כמו כן מהם ההוראות לטיפול בווקס? האם אפשר למרוח גם את פסי הקישוט לדלתות והטמבונים בזה? לעשות בשמש או בצל? ויש כתמים של טיפות מים על המכסה מנוע שלא יוצאים בשטיפה רגילה, האם הם ייצאו בווקס?

תודה על כל מידע!

פורסם

SITO, ווקס משחזר צבע איכותי יוכל לדעתי לעשות פלאים לצבע הרכב שלך, הן בהעלמת חלק מהפגמים שתיארתי והן במניעת פגמים נוספים.

ווקס מתאים ואיכותי לא פוגע בצבע הרכב, רק מגן ומוסיף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

QUOTE=Tzvika-Pick]SITO, ווקס משחזר צבע איכותי יוכל לדעתי לעשות פלאים לצבע הרכב שלך, הן בהעלמת חלק מהפגמים שתיארתי והן במניעת פגמים נוספים.

ווקס מתאים ואיכותי לא פוגע בצבע הרכב, רק מגן ומוסיף.תודה..

לפי ההגיון ווקס עושים בצל, האם אני צודק?

האם אפשר למרוח גם את הפסי קישוט של הדלתות והטמבונים?

והכי חשוב: האם לדעתך אחרי הווקס הברק של הצבע יחזור אליו?

פורסם
תודה..

לפי ההגיון ווקס עושים בצל, האם אני צודק?

האם אפשר למרוח גם את הפסי קישוט של הדלתות והטמבונים?

והכי חשוב: האם לדעתך אחרי הווקס הברק של הצבע יחזור אליו?

1. נכון.

2. לא מומלץ... הווקס ישאיר לך סימנים לבנים על חלקי הפלסטיק השחורים.

3. תנסה ותראה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פעם בשבוע-שבועיים לפי השעמום וכמות הנסועה שלי:

1. בדיקת שמן, שמן בלמים, שמן קלאץ', שמן הגה כוח, מחברי המצבר, מים ברדיאטור ובכלל מבט כללי שהכל נראה טוב ומחובר.

2. עובר עם מטלית על הדש וכל הפלסטיקים הפנימיים והדלתות. (אחת לחודשיים שם סן אוף א גן על כל הפלסטיקים).

3. ספי כניסה ומסגרות הדלתות מנוקות אחת לכמה חודשים לפי כמות הג'יפה והכוח שיש לי.

4. תא מטען כנ"ל.

5. חלונות מנקה לפי כמות טביעות האצבע שהחברים החמודים שלי משאירים כשחוזרים ממסיבה, שם הם עושים תחרות ציורים של פילים, זברות וחולדות. הניקוי מתבצע ע"י מטלית רטובה ויבוש בנייר סופג בלבד!

5. פנים הרכב נשאב אחת ל.. בשואב העלוב שקניתי ב 99 שקלים בהום סנטר.

עוברים החוצה:

1. דלי מלא מים עם קצת סבון, טבילת הספוג הענק מההום סנטר ומעבר על השטיחים.

2. טבילת הספוג הענק שוב וסחיטתו מעל הרכב. חצי דלי מספיק להרטיב את כל האוטו.

3. שפיכת השאריות על האוטו.

4. מילוי דלי חדש והמון סבון (קצף! קצף!).

5. שפשוף עדין וסיבובי של הרכב - חלונות ופח.

6. ג'אנטים ובסוף הצמיגים.

7. 3 דליים של מים נקיים לשטיפה, ומעבר ג'ילדה על פח הרכב (בלי חלונות).

8. לוקח נייר סופג ומנגב את החלונות והפנסים.

9. מנער את השטיחים מעודפי מים ומחזירם למקום.

10. נועל את האוטו.

11. עולה הביתה.

12. הולך לישון. היה יום קשה דוד הליקופטר.

לילה טוב!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על ניקוי כזה לדעתי מגיע לך לקחת יותר מ 20 שקל.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

את הבל אייר שלי אני עושה פעמיים בשבוע ..

ניקוי מנוע והחלפת שמנים אם צריך.. מילוי מים תמיד..

פנים האוטו עושה אם מגבונים לרכב מהום סנטר שואב ריפודים(עור)

מנקה אותם אם חומר מיוחד,

וכל שבוע אני קונה ריחן חדש בריח של רכב ישן:lol:

הרטבה של האוטו מבחוץ אם צינור ממלא דלי אם סבון לרכב (עם הרבה קצף!!)

סיבון עדין בתנועות סיבוביות ואחר כך שטיפה עם הצינור בעדינות ולא בלחץ.

חידוש ניקלים אם חומר מיוחד

חידוש צמיגים עם חומר קצף כזה

ניקוי חלונות אם חומר מיוחד לרכב וניגוב על האוטו עם ג'ילדה

בברכה,

רכב_אספנות:arrow:

[size=1][color=yellow][/color][/size]

פורסם

בשביל קליינטים צריך לכחס מחירים לא ? :-P:wink::-D ..חח..

עשיתי פעם ניסיןו של מן נקרא לזה" עסק" קטן של שטיפת רכבים ממש ככה, אבל לא ממש הלך.

אבל פי שעובר ברחוב מהשכנים או משהו ומבקש, קרה ששטפתי לשני שכנים שלי את הרכבים (מלוכלכים בטירוף ולא ביקשתי כסף) ובסוף הניקיון הם התעקשו לשלם אך לא לקחתי את הכסף, שכנים שלי .. זה לא נעים לי לקחת.

אך כניראה שאנשים מעדיפים לשלם את ה-35-40 ש"ח לניקיון בשטיפה שלפי מה שראיתי גורם לסריטות מעצבנות ברכב..

אנשים לא כל כך שורים על רכבם. :/

אני חושב שוב לנסות לשטוף מכוניות וכו' בתקווה שילך קצת יותר טוב.

:)

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...