Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל שבועיים, שטיפה ידנית עם ג'ילדה, ג'ל לניקוי רכבים של סנו (בצבע ירוק זרחני, למי שמכיר), ודלי אחד של מים שמספיק יופי.

ווקס אני עושה פעם בחודשיים בערך. קניתי לא מזמן טרטל ווקס קולור מג'יק - עושה יופי של עבודה על הפיג'ו. יוצאת מבריקה.

בפנים אני עובר על הכל עם ספריי סקאיי, מרענן את הריפודים עם ספריי בניחוח מסטיק זול שקיבלתי ממוסך של טיוטה, ושואב שצריך, בתחנת דלק.

ומיד אחרי השטיפה - נסיעה איטית לתחנת הדלק, למלא אוויר. ואז סיבוב כוסיות בעיר :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתי שאני חושב ש3 קילו אבק, בוץ ולכלוך אחר זה יותר מדי.

אז אני שולף גרניק, אחרי זה מטלית עם פנטסטיק, פעם בחצי שנה עושה גם ווקס.

נ.ב.

יא ראבנאן, מה הולך פה???

חבר'ה לא צריך להגזים!

יש משבר מים במדינה...:drinking:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

כל שישי אני מקרצף (מכירים את זה שהשכנים רואים אותך כל שבוע וכנראה הם מקנאים אז צועקים "אתה תוריד את הצבע בסוף..) את הרכב וזה כולל שטיפה במים בלבד ייבוש עם ג'ילדה ואח"כ חלונות פנים\חוץ עם ספריי חלונות, ניקוי דשבורד וריסוס סקאי,אח"כ בתחנת דלק שאיבה.

פעם בשבועיים ווקס (ושהשכנים יתפוצצו...:-) )

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם
כל שישי אני מקרצף (מכירים את זה שהשכנים רואים אותך כל שבוע וכנראה הם מקנאים אז צועקים "אתה תוריד את הצבע בסוף..) את הרכב וזה כולל שטיפה במים בלבד ייבוש עם ג'ילדה ואח"כ חלונות פנים\חוץ עם ספריי חלונות, ניקוי דשבורד וריסוס סקאי,אח"כ בתחנת דלק שאיבה.

פעם בשבועיים ווקס (ושהשכנים יתפוצצו...:-) )

יש גם את השכנים שאומרים בזמן שאתה שוטף : "אולי תנקה גם את שלי?".....לכי תנקי לבד יא בטטה!!!

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
יש גם את השכנים שאומרים בזמן שאתה שוטף : "אולי תנקה גם את שלי?".....לכי תנקי לבד יא בטטה!!!
זכור לי מאוד מהתקופה שהייתי שוטף את האוטו פעם ולפעמים גם פעמיים בשבוע

עכשיו , כשעסוקים , אז בין פעם בשבועיים לפעם בחודש שטיפה ידנית חיצונית עם הברקת ג'אנטים עם סבון רגיל שאיתו אני שוטף גם את האוטו (חומר לניקוי כללי לא זכור לי כל כך השם) והג'אנטים מבריקים כמה שבועות , האוטו צבוע בצבע פנינה ככה שתמיד הוא נראה מבריק :-) חלונות עם הספריי חלונות של הבית , עושה עבודה מצויינת וכמובן ניקוי פנימי עם שאיבה והכל .

כל זה באודי שלי ,

את הויטו אני מכניס פעם בהרבה זמן למכונה כי בתכלס זה אוטו לעבודה...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

מה, רק אני מנקה את האוטו חיצונית פעמיים בשבוע, ידנית ?

ופנימי עושים כשמתלכלך, שזה יוצא פעם בחודש בערך, כי אני בקושי נוסע באוטו, וגם כשאני נוסע, אני לא מעשן באוטו, לא שותה, ולא אוכל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

את האודי - פעמיים בשבוע, נלקחת לאיזה מקום בר"ג ששוטפים ידנית כולל ווקס וכל השאר..

ופעם בשבועיים ניקוי יותר מקיף שכולל את הריפודים מבפנים עם חומר מיוחד ושואב רב עוצמה ואת הפלסטיקה עם חומר מיוחד..

את הטרופר והפז'ו - מתי שמתלכלך.. או עם הצינור בגינה או במכונת שטיפה בצומת סביון - לפי המצב רוח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איזה? יש משהו שאתה מסתיר?

הוא מדבר על הבטמוביל כמובן

(זה רק בינינו):wink:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הוולבו שלנו זוכה לשטיפה וניקיון בכל הזדמנות שיש, לפעמים גם כמה פעמים ביום :)

(כן אנחנו משוגעים עליה...). שטיפה כללית מתבצעת עם צינור לחץ, סבון לרכב עם ווקס, ופעם בחודש ווקס.. כולל קרצוף ג'נטים עד שהם מבריקים... בפנים עם שואב 1700W של הבית, גם ריפודים, דש בורד כל העסק :);).... ספריי צמיגים, ספריי חלונות ועוד מיני חומרים למיניהם, כולל אזור המנוע....

לגבי החורף - אני לא מפסיק להיות משוגע עליה גם בחורף, בכל הזדמנות שיש מנגב אותה עם ג'ילדה אחרי הגשם, כך שרק לי בכל השכונה חסרת הרצון למכוניות נקיות (באמת!) יש מכונית מצוחצחת...

וכן, גם השכנים שלי מחליטים לצאת החוצה למרפסת בדיוק שצריך לעשות משהו באוטו, אבל אני לא מוותר, לי יש פינה אחרת בצד עם צל ששם אני עושה הכל, יש שם מים צל בקיצור כל מה שצריך...

מקווה שזה בסדר ;)

שבת שלום!!

פורסם

בדר''כ פעם בשבועיים, לפעמים פעם בשבוע, בימי שישי.

שוטף לבד, משתמש בשמפו+וקס לרכב...את המגנזיום אני מבריק עם אותו החומר.

בחורף אני רק מנקה את המגנזיום.

אדם.

פורסם

אחת לשבוע -עובר על הקאדילק ועל הקורטינה עם לחץ מים שיירד הלכלוך הגס,ואז שופך לתוך דלי מים ווקס קריסטלי מיוחד לשטיפות(לא נמכר בחנויות),

ממלא את הדלי מים ומבריק את הרכב.

פנים הרכב -עם שואב אבק וחומר לריפודים,גלגלים-ספריי סיליקון.

פעם בחודש-ווקס טפלון עדין לרכב.

ניקיון המנוע.

לירון

• תוכן חדש...