Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני שוקל לקנות קליאו ידנית חדשה (2022) כרכב שני בבית.

זה לנסיעות של 50 ק"מ ליום, ובדרך לשים את הילד בגן.

היה לי כבר ניסיון עם הדור הקודם.

ב2013 קניתי ידנית 1.2 עם 75 כ"ס וב2016 קניתי 0.9 טורבו ידנית.

מכרתי את שתיהן במחיר סביר והייתי מרוצה.

אני לא חייב כרגע להחליף את הרכב היומיומי שלי (פיג'ו 107 רובוטית עם 80,000 ק"מ במצב מעולה, שקניתי חדשה מהמפעל), אבל מגיע לנהוג על משהו קצת יותר חדש, ידני ועם יותר כוח (לאשתי יש את הרכב הרציני בבית).

ראיתי כמה ביקורות טובות אבל לא יצא לי לדבר עם אף אחד שיש לו אחת כי אני לא רואה אותן ברחוב ואף אחד שאני מכיר לא נוהג על אחת.

מישהו מכיר מניסיון איך הרכב בהשוואה לרכב הקודם?

רעשי רוח? רעשי מנוע? תחושה בגיר?

באתר של היבואן יש בצבעים אפור או כסוף, שזה משעמם מאוד, אבל נראה שזו בעיה כרגע אצל רוב היבואנים.

יש ציפיה שזה ישתנה? אמור להיות שינוי בדגם מתישהו?

המחיר על הכביש עם התוספות שאני רוצה הוא 99,000 ש"ח. ביותר מזה יש רק אוטומטיות, וזה כבר גולש למחירים של רכבים טובים יותר.

עריכה אחרונה על ידי יוסי פרנקוס
פורסם

יש לי את הדגם הידני עם ה6 הילוכים ותיקון סטייה מנתיב.

אם גיר רגיל חשוב לך, ממליץ בחום. כשאני ביצעתי את הסקר שוק שלי, זו הייתה האופציה הכמעט יחידה. מרוצה מאד ולא מתחרט. כבר עם 15,000 ק"מ ו9 לודשים.

• אהבתי 1

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

הקליאו הנוכחית נוחה יותר באופן מורגש מקודמת, לא שמתי לב לרעשי רוח חריגים.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שכרתי שבוע שעבר קליאו ידנית בפולין. נפח ליטר.

אני כמעט בטוח שעל אף ההשכרה זו גרסת טורבו (בקיץ בתורכיה שכרתי קליאו. לדעתי ליטר ללא טורבו שהיתה איטית מאוד)

מאוד מאוד נהנתי מהרכב. 

פורסם

אם ידני, האם שקלת את הדאסטר החדש באותו המחיר? מנוע נפלא, נוח ומרווח ומתאים גם לטיולי שבת מעבר לכבישים סלולים(גם ללא גרסת 4X4)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

היות והדאסטר איננו משופע במערכות בטיחות אקטיביות ותכנונו שורשיו שנים לאחור, הוא לא זוכה לדירוג בטיחות גבוה. מצד שני לא כזעקתה ויש לו יתרונות אחרים ברמת המחיר שלו.

פותח השרשור (יוסי) נוסע, נהנה וכאן איתנו לספר על כך, בסיטרואן C1... הדאסטר בטוחה הרבה יותר..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כשעוברים מ107 לרכב אחר (ולא משנה מה הוא), הבטיחות תשתפר פלאים.

גם אם כשהרכב יצא מהמפעל הוא נחשב לבטיחותי ברמה סבירה, זה עדיין רכב שהתחיל ייצור ב2005. זה כמעט 20 שנה.

את השרשור פתחתי לפני ארבעה חודשים.

כרגע הכיוון הוא וולוו XC90 אבל לא סגור על זה עדיין (כמות הכוח שלו מפצה על זה שהוא אוטומט).

• תוכן חדש...